Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
Sword Art Online (SAO)
Mextil General
Úgy is feltámasszák :D, Cardinal-chant is szerintem, vagy ha valami jó forduló pontot akarnak akkor nem :D. Az kicsit zavaró hogy Kirito úgy áll ott csak mint valami ****, azért ő ennél erősebb szerintem.


 
Jaeger
Szerintem jobb ha ezt komolyan kezelitek, itt újraélesztés nem nagyon létezik. Ráadásul meghalt Cardinal is szóval igy Kiritonak nincs semmilyen nagyobb hozzéférése a dolgokhoz.

Sőt Alice se biztos, hogy újra a régi lesz. Az a memória kristály hívjuk igy amit Adminisztrátor kiszed emberekből amit Eugeo használt az Alice kristálya volt nem tudom az mennyire sérült meg. Az egész küldetés lényege az volt, hogy Alice megmeneküljön szóval szerintem nem lenne hülyeség.

Kirito pedig próbált cselekedni de ez a kard gólem kicsit túl erős volt számára és nem sokat tudodt tenni. De most, hogy nem maradt senki végre jöhet megint a full power. Arra leszek kiváncsi ha ennek jövőhéten vége merre indul tovább a történet.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Binda
Szerintem az nem Alice hanem Eugeo kristálya/ emlékei voltak. A sajátját "kérte vissza", szerintem.

Érdekes fordulatok, ha tippelnem kéne, szerintem Alice is meghal. Mert úgy könnyebb lesz Kirito-nak otthagynia ezt a világot.

(Ötlet: mindenki aki meghal, átkerül az árnyék birodalomba, újjá éled, mint egy "zombi" - akár szörny alakban. )

Ettől függetlenül, a mostani részek szembemennek mindazzal, amiről kezdetben szólt a sorozat. Anno, a saját képzeleted, magadba vetett hited adta az igazi erőt. Ehhez képest, egy ilyen fegyverkupac, nincs valódi akaratereje, csupán mozog. Mégis legyőzhetetlen. Ezért fura, hogy ilyen elmormolunk egy varázsigét és legyőzhetetlenek leszünk irányba ment el az anime... nekem sokkal jobban tetszett a kezdeti mondani való.
Teljesen kiveszett a játékos a játékból. Van 1 itemed és mindenkit 1 hit-el ölsz... vagy a készítők kreativitása fogyott el 10 rész után, vagy a piac torzult, hogy ezt várják el, és a részek óta meztelen ellenségre ki sem tértem.
 
Jaeger
De Eugeo kristályát kivette az Adminisztrátor még részekkel ezelőtt az nem lehetett ott fent a madár szemében.

Jah az évek óta meztelen főellenség elég echi :D

Mivel az egész játék egy kísérlet eredménye ezért nem tudom megjósolni mi lesz belőle egyáltalán. De kívülről bármi visszaállítható szóval kitudja. Most is a saját képzeleted és magadba vetett hited adja az erőt. Kirito úgy győzte le az a bohocót és most majd a főboss ellen is a képzeletét fogja használni majd abban biztos lehetsz.

Erről szól az egész Release Recollection ami az Adminisztrátor is használt a képzeleted és hited ereje amit eddig Kirito is csak pár másodpercig használt és azért láttuk rajta a régi ruháját. Ezt ebben a világban tudja összesen pár ember ha azt veszük, hogy több ezren vannak csak az Adminisztrátorhoz hűséges lovagok tudták meg ő meg Cardinal.

Eugeo pedig minden erejét egyetlen egy kardba sűritette sőt mondhatjuk, hogy az emlékei erejét használta. Tehát nem a fegyverkupacnak volt nagy ereje hanem a használójának. Kicsit mondjuk bonyolult, de nekem az első évad óta talán ez az évad tetszik a legjobban.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
bakod
én úgy vettem észre hogy Eugeo tuti meghalt. és még az elején elmondtâk hogy mindenkinek saját Fluctlightja van. azonban a halál nem feltétlen visszaállíthatatlan. plnek ott van amikor Asunának bemutatják mi is az a fluctlight és a végén megbolondul a "lélek". őt is resetelni tudták. ugyanakkor a halál lehet hogy más és Eugeotól búcsút vehetünk végleg.
ami kicsit fura hisz 2. főszereplője volt az ívnek, de nem ez lenne az eslő, hogy ilyet meglépnek (Yuuki :'( ).

a kardoknak meg az adott erőt, hogy 300 emberbt alakított át. gondolom mindegyiket elcsábította Admin, mint ahogy Eugot is. Ekkor ha a képzelet tényleg fontos és összeadható, akkor van értelme hogy miért olyan erős az a valami.

nem csak a saját memória kristályát képes magâba fogadni? nekem így lenne értelme amúgy. tény hogy Alice emlékeiért jöttek, de Eugeo emlékeiben is csak a régi Alice van.

amúgy pont ezen gondolkodtam hogy mi lesz ezután? mármint ok boss harc, de utâna mi van? Cardinal halott, Admin meg nem fogja kibozni tehát csak a kintiek jöhetnek szóba.
persze előbb ott lehet a dark territory is akár.
 
Jaeger
Lehet kapunk egy dark territory ívet is, de ha 50 részet mondtak a sorozathoz még csak félénél járhatunk.

Mondjuk én szeretem Alice meg Kirito párosát szóval elnézném őket 25 részig :D Valahogy jobban bejön mint Asuna.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Mextil General
Pedig Kirito kaphatna néhány virtuális barátot is :D, mivel van már egy virtuális kislánya :D, Yui-chan. Mondjuk Eugélt nagyon bírom, Alice is érdekes karakter :D, remélem hogy nem fogják csak úgy kidobni őket.


 
Jaeger
Nah kiderült hogyan folytatódik tovább a történet sajnos a heti rész után várhatunk októberig :(
Nem láttam még a heti részt csak ez feljött MAL-on:

https://myanimeli...Underworld


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Mextil General
Ne már az túl sok :(, a képből úgy tűnik hogy Alice még mindig nem gyógyította meg a szemét, vagy csak nem hivatalos a kép, ezek szerint még Kirito is marad néhány napig a világban :D.


 
Jaeger
Lehet úgymond büszkeségből tartotta meg, hogy emlékezzen arra, hogyan is szerezte.

Szerk: Nekem bejön ez a anime rész mivel jól megcsinálták a harcot illetve a drámai részt, de ettől cliffhangeresebb vége nehezen lehetett volna :D
Szerkesztette: Jaeger - 2019.03.31. 00:15


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
bakod
na egy kis összefoglalóm a félévados zárásról:

Az mikor szépen megjelent Kiriton a SAOs (és egyben szerintem a legkirályabb) öltözéke, eléggé kirázott a hideg :D nagyon badass abban.
már csak a dual blade hiányzott.....


ÉÉÉÉÉs ott volt :D a harc elég látványos volt, az viszont ahogy meghalt Admin nekem meglepő volt. plusz hé ott egy admin konzol... hogyan akart kimenni Admin azon a kinti világba? Kirito testébe költözöttvolna, vagy lettek volna más lehetőségei (pl azok a furcsa robot kísérletek)?

És az az utolsó jelenet... kb 5 percig nyomdafestéket nem tűrő módban esett le az állam. nagyon brutális egy cliffhenger volt, és ezzel kéne várni októberig???!! :O
 
AgosHuN
Ettől a résztől még mindig ráz a hideg.... A végső jelenetet nem nagyon értettemO_O Mi volt az a lövöldözés meg a végén miért volt ott Asuna? Remélem októberben megkapjuk rá a választ mert ez a két dolog engem nagyon aggaszt.:hmm
 
Jaeger
A végén a következő történt, Kirito az admin konzolból visszaállította az időt a normálisra a valósághoz képest. De kint megtámadták őket valószínűleg megsérült a gép amit használt szóval ez mindenképpen nem tesz jót majd Kirito állapotának. A végén meggondolom Asuna valahogy segíteni akart. Szóval tuti izgalmas lesz a következő 24 rész is.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Mextil General
Hát a mostani állapotánál rosszabb már nem lehet :D, kár Eugélért pedig bírtam. + Kirito kapott egy új küldetést, hogy vigye Alicet a világ végére :D.


 
goku5
Egy kicsit megkésve de bepótoltam. Eleve azért nem fogtam hozzá mert úgy tudtam hogy 52 részes lesz erre képesek még ezt is kétfelé venni és ilyen jó kis befejezést csinálni hogy minél jobban várjuk a folytatást. De soká lesz még október pláne ha megint bevárom a végét az meg pláne.

Amúgy van nekem egy olyan rossz érzésem hogy az adnin csak nem halt meg.
Ez a kis magánakció meg nem segíti elő Kiritót hogy visszatérjen a saját testébe. Kíváncsi vagyok vajon Asuna is bemegy abba a világba?
Amúgy nem azt a feladatot kapta Kiritó hogy Alizt a való világba vigye? Abba az új prototípus géptestbe amit még nem fejeztek be?
 
Ugrás a fórumra: