Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
Sword Art Online (SAO)
Jaeger
Tényleg haladunk rendesen :)

Bár szerintem pár rész és feljuttunk a torony tetejére. Bár akkor nem tudom, hogyan fog kijönni az 50 rész lesz valami nagy csavar vagy a másik birodalom elleni harc fog még rengeteg részt kitenni.

A mai részről pedig jó kis kombót használtak, amugy Eugeo technikája valamilyen fagyasztás lehet majd a kék rózsa kard fagyasztási képességei miatt Kirito meg szerintem kap egy szokásos kard kombot :D

De én azt se bánnám ha a story végén egyszer használná a két kardot és azt kiabálná, hogy Starburst Stream :D

Visszatérve megint komolyabb jóslat, hogy valami nagy pofára esés lesz. Kardinál nem véletlenül mondta azt, hogy megfogod tapasztalni milyen a vereség.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
bakod
15. rész
Valljuk be, az ikrekre számítottunk hogy le fogják szúrni őket, nem véletlen mutatták a 14. rész végén a tőrt a hátukon. a méreg sem volt kizárva a részemről ami persze bejött. Elég elborult egy sztorijuk volt az biztos.

Viszont hiába az igyekezet, Kirito megfigyelése és előrelátása a régi. Persze mi nem tudhattunk arról hogy van egy anyag ami véd a mérgezett tőr ellen, de nem elképzelhetetlen hogy feltűnő legyen ha az ember odafigyel. Emiatt Eugeo még mindig igen csak naiv.

A szent lovaggal való csata ismét látványos lett, le a kalappal. Eugeo is már egész jól méri fel adott esetben a helyzetet, csak még mindig nem érti hogy nem a düh a kulcs ebben a világban hanem az akaraterő és az önbizalom, hogy elhiszed hogy képes vagy rá. van még mit fejlődnie, de főhősünk próbálja tanítgatni.

És ez a befejezés. komolyan itt kellett abbahagyni??! :O
 
Binda
Szerintem így is összecsapták ezt a küzdelmet. A lénykákat szépen végigmesélték, megadták a tiszteletet, rászánták az időt (még akkor is ha soha többet nem kerülnek elő a történetben). A harcot meg darálták, és nem a pörgős harccal van bajom, hanem mert ebbe is (meg sem lepődünk) volt mögöttes mondani valója, a másik fél motivációja stb... ezt meg elkapkodták, simán Eugeo támadását előtt hagytam volan abba a részt, pont úgy mint most Kirito-nál...
Hogy is fogalmazzam... így nem adja úgy az érzést, mint szokta :D
 
Jaeger
Szerintem arra amire vágysz majd a következő részben kapod meg :D


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
bakod
16. rész:

haladunk szép lassan, és bár igaz hogy vannak sztereotív dolgok benne ettől függetlenül nekem tetszett. A mobilos Memory Defrag játékban megvan Alice így sajnos ezt a tökéletes uralom technikát a játék elspoilerezte (nem mondta ki nyíltan de amióta tudunk erről a kardképességről, nyilvánvaló volt). Én továbbrais kíváncsi vagyok a folytatásra, nekem abszolút bejön ez az évad minden szempontból 10/10.

17. rész:

Ez talán egy kicsit könnyedebb rész volt, viszonylag lassan mentünk előre. Őszintén elsőre nekem a leugrunk majd elkap a sárkány könnyebbnek tűnt volna, de akkor meg mindjárt az elején biztos harcolni kell Alice-szel és még mászhatja meg a 100 emeletet. elég érdekesre sikerült a felkapaszkodás, nem is tudom hogy nem esnek össze a fáradtságtól, főleg Kirito.
Ami még látszik hogy valami lesz ezzel a sötétség birodalmával is tekintve hogy az Admin a szent tornyot is őrizteti pár szörnnyel.

Végre egy kis jelenet erejéig azért a külvilágból is kapunk infót. Persze kinn lassabban telik az idő így Asunáék még csak épp hogy elértek a reggelihez. Ahol tulajdonképp nem kapunk sok választ inkább kérdést hogy mi történik azzal a hajóval és miért? ennek is tuti lesz jelentősége még a későbbiekben.
Szerkesztette: bakod - 2019.02.03. 15:50
 
Jaeger
Az már biztos, hogy egyre jobban közelítenek a 100-ik emelethez szóval szerintem hamarosan még érdekesebb harcok lesznek.

Amugy Alice nem tűnik olyanak mint a többi lovag mármint mintha ész érvekkel meglehetne győzni.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
bakod
Alice tényleg olyannak tűnik, mint akit meg lehetne győzni észérvekkel, ettől még nem biztos hogy mások nem ilyenek.

18. rész:

Eugeo. minden elismerésem ez elég király volt. nem csak a fegyveruralom. az a szintű taktikai érzék hogy hogyan használja fel a környezetét. mármár olyan mintha Kiritot látnánk :D

Bercouli technikája is érdekes volt emellett. Ráadásul azért ő még inkább meggyőzhetőbbnek tűnik mint Alice. Valszeg ha azt a vohócot kinyírják, megszűnik a fagyasztása is. Bár az most nem Eugeo lesz aki megteszi, mert nagyon úgy tűnik hogy lovagot akarnak belőle csinálni. Még ha ez a tervük is, ha jön Kirito, megjelenik Alice (aki ugye látja hogy egy halandó emberből csináltak lovagot), akkor nem hinném hogy sokáig az maradna. (Alice sem ha minden jól megy)

Végül Alice és Kirito. nos Főhősünk nem változik de ez már csak inkább humor forrás marad :D
viszont úgy tűnik visszaemlékezős rész lesz a kövi, aminek nem igazán örülök- és 18.5. részként emlegetik ami méginkább nem tetszik. én vagyok az aki imádja a SAOt, de ezt azért nee. az hogy az 1. évadról készült egy recap az OK, mert tényleg király összefoglalás lett ÉS a végén volt egy kis laza sztori még pluszban is.
Nem tudom miért mennek ezirányba remélem ideiglenes eltévedésről van szó.
 
Jaeger
Amugy nincs róla még mindig infó, hogy hány részes lesz az évad. És 100%, hogy most héten recap epizódot kapunk nem elírás sajnos.

Megfogjuk kapni a kis Kirito vs Eugeo harcot is mert a bohóc azt mondta, hogy rád nincs szükségem öreg van itt egy jobb alapanyag. Másra nem tudok gondolni csak erre túl gyanús volt :D

Alice meg Kirito között nagyon jó az összhang én imádom :D
Lemérném fogadni amugy, hogy Kirito teljesen feloldott kardja valamilyen nagyon durva kard képesség lesz.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Binda
Remélem a visszaemlékezés új, eddig kimaradt és vicces jelenetek lesznek az életükből. Akkor elnézem nekik.
 
Jaeger
Én annyit tudok, hogy ez összefoglalja mi történt az elmúlt 18 részben :D Egy-két új jelenetnél ne várj többet. Lehet ezt úgy illesztik be, hogy Kirito ezt meséli Alice-nak.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
bakod
az még amúgy emészthetőbb lenne. bár most csak angolt látok, magyar felirattal még nem találkoztam.
 
dungeonlord
Sword Art Online Movie: Ordinal Scale
Nagyon jegeltem az egyik favorit animémet, pontosabban 5.éve offolom a Sword Art Online II óta, ami 2015 lett vége.
Mi a véleményem a filmről?1szó:Zseniális
Miközben a One piece-ban semmi újat nem tapasztalak, addig Sao az ellentétjét látom .
Minden évad vagy film nem csak újakat, de szépen halad a történet és hála filmnek, Capec féle kritikus trollok már nem tudják a harem elemel támadni sorozatot, mert a film végén Kirito eljegyzete Asunát. Ezzel együtt pedig vége a harem részlegnek .
Mert a győztes megvan .

Film zseniállis, de sajnos 2 hibát azért megosztok .
Az egyik Klein, aki 2.évad óta folyamatosan csalódok .Nem tetszik, hogy kevesebbet szerepel és mindig boxzsáként verik agyon.
A másik a főboss csata. Nem volt rossz harc, de 2x ennyi idő szántam volna rá .
Yuna story nagyon tetszett, de Yuuki storytját(Sao2) nem tudta felülmúlni.

Animáció szép, harcok jók voltak,rómánc szintén,és többet megtudtok Sao 1.világáról és karakteriről .

Már nagyon várom 4.évadot^^.
Szerkesztette: dungeonlord - 2019.03.11. 12:21
 
Nester
dungeonlord írta:

.

Már nagyon várom 4.évadot^^.


4.evad? Hiszen a harmadik is csak most fut. Bár nagyon király. De egy fél évet még várhatsz ha egybe akarod letudni mert mèg csak 20 vagy 21 rész jött ki és 51 részesnek ígérik.
 
Mextil General
51 rész az király :D


 
bakod
nos a 22. rész is tartogatott azért meglepetéseket.

Chudelkin számomra nem is tudom hogy meglepő volt e vagy sem. nyilván Kirito 1hitelte, de 1v1ben lehetséges hogy megszenvedte volna.

Örülök hogy a szimulációs teória bekerült ebbe az animébe, mégha csak említés szintjén is. Ugyanis nem tudhatjuk, hogy mi, akik szimulációt hozunk létre, nem egy szimulációban vagyunk csak.

Az a Gólem elég OP volt, persze Cardinal egy logikus kibúvó volt ez alól. nevezhetjük ezt plot armornak is, de amíg logikus addig nem érdekel/zavar.
Lassan féltávnál vagyunk, és egyelőre nem úgy tűnik hogy hamar megoldódna ez az Administrator probléma. a külvilágról sem tudunk semmit, bár ha időrendben akarunk haladni, akkor Asunáéknál nem sok idő telhetett el azóta a reggeli óta. Tudom hogy én vagyok a megszállott meg minden, de azért az epic boss harchoz örülnék ha Kirito dual bladdel menne :D

Egyesítve 2019.03.24 14:54:33:
23. rész:

hmm erre nem számítottam. a harc látványos volt, de hogy Eugeo meghaljon. mert hogy ezt túlélni nem igazán lehetett. viszont az meg hülyén jönne ki ha Alice meg ennek ellenére túlélné. vagy csak én gondolom így? :D

na talán majd most látunk egy jó kis Kirito harcot.
Szerkesztette: bakod - 2019.03.24. 14:54
 
Ugrás a fórumra: