Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
Sword Art Online (SAO)
Jaeger
Az érdekesebb, hogy Alice emlékezett Kiritora viszont :D

Amikor megmentették Eugeo-t akkor most vagy tényleg megjelent Kirito előtt Alice vagy csak képzelte, de azt is elmondta hol találják. Szóval az a bizonyos rész végi hölgy az Alice volt fent a toronyban.

Ha tippelnem kéne szerintem lesz pár rész mire eljutunk abba a fővárosba :D

Dual-Kard szerintem most nem lesz, SAO-ban volt amugy is csak igazán, az ALO-ban csak azért használta mert egyfajta hack volt amitől nagy erőre tett szert. GGO-ban ismételten nem volt, Alfheim Online-ban pedig igazából ott sem volt.

Alice valószínűleg nem az a szende kislány lesz akit megkell menteni :D Szóval nem tudom egyelőre még főboss-unk sincs.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Wiz06
Jaeger(maister) szerintem valami nagy dolog van készülőben ebben az évadban.
Lényegében Eugeo és Alice az alternatív Kirito-nak és Asuna-nak is mondható.

Szóval nem lehet még csak kiszámítani se, hogy mi lesz még ebből.
Azért remélhetőleg nem fognak teljesen elrugaszkodni a SAO "világától".
 
david56
Srácok a rész végén az a sötét barna "dolog" kirito hátán nem lehet hogy a már a kardja?? mert Eugeo kapta meg a kéket. Kirito fegyver nélkül nem indul útnak.


Winter is coming....oh its here !!!
 
bakod
Én is erre gondoltam egyből. valószínűleg így van, és az már az openingből látott kard lehet. minden esetre én azért egy dualbladeben az évad végére még reménykedek :D
 
raptor9812
Tartalmas rész volt, egyébként nem vagyok biztos benne hogy AL mindenki, vagy tényleg lemasoltak lelkeket hogy megcsináljak ilyen patentra,
De most a pucér csaj nem hiszem hogy Alice, lehet ez valami trükk volt vagy passz, de Alicet lovaglanykent látjuk akkor meg nem hinném hogy ő az,
Szerintem is az a kardja főleg hogy egy úr/hölgy leírta hogy milyen kardja van,
Jó volt a Fight de ez is túl egyértelmű volt, kicsit jobban is megserülhetett volna Kirito, de most vajon tényleg hogy került ebbe a világba, és mi van vele élőbe.


"History remebers kings, not soldiers"
 
bakod
sajnos spoileres képeket láttam fbn azok alapján a kövi rész a valós világban (is) fog játszódni és talán okosabbak leszünk.

Amúgy igen az a mesztelenkedő csaj valszeg nem Alice... őt amúgy mindenhol komolyabbnak ábrázolják.
 
Durzo
Kirito újra aláz. Erre vártam. Ok, ezek még csak goblinok voltak, de attól még jól lett megcsinálva.


"Sárkány vagyok, mert az akartam lenni."
"Do what nobody does, to achieve what nobody has."
 
bakod
Érdekes rész volt, végre kicsit többet tudtunk meg.. hogy aztán még több kérdésünk legyen. Asunán látni lehetett hogy kezdetektől fogva nem bízik Kikoukában és ki tudja lehet igaza lesz. Attól függetlenül hogy ez az ív főleg Kiritoról fog szólni, jó látni a többieket.
Az anyukájáról sokat nem tudtunk meg most sem, viszont legalább láttuk.
Yui the best. kész ez a véleményem nem változott és valszeg nem is fog.

Asuna nagyon badassen nyomta, vajon mit találhatott még Kirito gépén? :D na de komolyra fordítva a szót, amikor az aszisztens arcát direkt nem mutatták meg, ott már gyanús volt a dolog.

A kövi rész címe az Alicization projekt. gondolom most kicsit még a valóságban maradva kapunk több infót, ami őszintén szólva kell is.
 
Durzo
Az azért érdekelne, hogy mi történt közvetlenül az után, hogy Kirito összeesett, mert kétlem, hogy a csávó annyitól kidőlt, hogy lábon bökték. Lehet Asuna felkapta az esernyőt és megverte. :D

Asuna nagyon badassen nyomta, vajon mit találhatott még Kirito gépén?

Törölt előzményeket. :D

amikor az aszisztens arcát direkt nem mutatták meg, ott már gyanús volt a dolog.

Nekem akkor lett az amikor megértette a japánt annak ellenére, hogy csak angolul beszél. Ok, a napszemüveget angolul mondta, de akkor is. :D


"Sárkány vagyok, mert az akartam lenni."
"Do what nobody does, to achieve what nobody has."
 
jasek89
NA kicsit felpörögtek az események az új résszel, kezd összeállni a történet.

Bár az egyelőre kérdéses, hogy mit adhatott be Kirito-nak, mert elvégre műteni is kellett és gondolom nincs olyan állapotban, hogy egy gombnyomással felkeltik.
 
bakod
Durzo igaz ez első alkalommal fel se tűnt. továbbá fuuuurcsa angolja volt... igaz :D

jasek fogalmunk sincs mit kapott abból a tűből de biztos nem a Death Gun incidensnél használt szert mert az azonnal ölt. Azonban a részben is elmondják hogy bár nincs életveszélyben, a károsodás nem zárható ki, legrosszabb esetben fel se ébred... Persze ez a SAO, szóval valszeg egy kis gyógytorna után rendbe jön... vagy még sem? áhh azt csak nem lépik meg.
 
robogo81
Nekem az is tetszett hogy még anno igérték Yuinak, hogy kihozzák valahogy a való világba(nem, nem az újba a retekkettőn Ikszdé),és ez most már működik a kiterjesztett valósággal. :D
 
bakod
Na igen, bár kezdetleges formában már a 2. évad végén is velük tudott lenni. De az még aligha nevezhető ARnek.
 
Jaeger
Asuna amugy szerintem nem fog tudni a játékba beszállni és segíteni Kiritonak. Ott lehet valami trükk, hogy Kirito eszméletlen és úgy csatlakoztatták be a játékba azért nem vesztette el az emlékeit, de amugy normál esetben elfelejted. Amugy az lenne a nagy trollkodás ha egyszer felébred meg elfelejtené mi történt a játékban :D


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
raptor9812
-De ez pont ugyan az a szer mint Death Gun incidensnél, mert mikor Kirito szúrta le Shinkawat ő se halt meg egyből, sőt még most is él, volt róla szó mikor Shinonnal dumáltak, valószínű neki is így lehetett. +Ez a fickó a másik Death Gun tehát tuti ugyanazt a technikát használják.
-Most jön az a rész hogy mi is ez az Alíz Csodaországban adaptáció mert ez az Underworld tuti az
-Szerintem se tud Asuna résztvenni ebbe a gamebe mivel akkor semmire nem emlékezne és ő is egy random karakter lenne való világ emlékei nélkül.
-Ha megfigyeltétek de lehet ez csak az animáció figyelmetlensége vagy direkt így van de a démon fa áll, tehát még azelőtt járhatunk mikor kivágták a fát. és továbbra se tudjuk kb mennyi idő telik el az Underworldbe és mennyi az életbe, hátha most megtudjuk.
-és aki írta hogy ez SAO valószínű tök igaza van ,tehát az ég világon semmi baja nem lesz Kiritónak xd. és engem idegesít Yui karaktere mert ő is részese annak amiért kritizálják jogosan a SAO-t,
-És igen egy kis lábdöfés xd hát én se tudom hogy úszta azt meg Asuna és hogy jutott Kirito kórházba szóval ez rip


"History remebers kings, not soldiers"
 
Ugrás a fórumra: