Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
Sword Art Online (SAO)
bakod
a posztert elsőre nem vettem észre, és tényleg ott van :D
az alizization arc legalább olyan hosszú LN ben mint az első 2 évad. emiatt reménykedtem is benne hogy nem csapják össze. és nagyon örülök hogy úgy tudott kijönni hogy szó szerint döbbenten ültem az 50 perc után hogy... najó... de most akkor mi is van itt? ha ezt a szintet csak tartják, már a kedvenc lesz. persze 1 rész alapján ne ítélkezzünk de ha kijött pl 8-10 már többet fogunk tudni.
 
Jaeger
Nagyon sok utalást kaptunk :D Ott volt Kureha és Zeliska azonkívül ott volt a BoB rangsor tele a fatal bulletből ismert karakterekkel, meg volt egy Fatal Bullet poszter is.

Őszintén kicsit meg is lepődtem, hogy Kirito nem kapott valami új páncélt. A részről pedig érdekes volt az biztos. eddig 10/10-es. Amugy gondolom most valami olyasmi fog történni, hogy Kirito az "incidens" miatt komába kerül és addig rárakják a gépre és amiatt fogja tudni megmenteni Alice-t és azért nem lesznek ott a többiek.

Nem tudom ki ismeri az Accel World-ot, de nekem arra a sorozatra is volt itt utalás. Mivel ott jött be ez a technológia, hogy a virtuális valóságban gyorsabban telik az idő mint a valóságban. Szóval lehet az alapjait itt dolgozzák ki most persze lehet tévedek.

Alice szinkronhangját nagyon imádom :) Remélem a "felnőtt" szerepben is ő lesz. És minimum két szezonban fog futni a sorozat úgy jön ki a 25-25 rész.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Avaren
2. rész

Újabb remek epizód. Tetszik ez a lassú tempó és a világépítés. Nem kell rohanni, mint az előző évadokban.

End egynek elmegy, viszont az op nagyon bejön. :D
 
bakod
A zenék mint mindig kiválóak.
Jó egy kérdést megválaszolt a rész: Kiritot bedugták a virtuális világba.

Gondolom a valódi teste elég szar állapotban lehet... bár nem hinném hogy a végén elvesztené... meglátjuk. A legdurvább teória akkor is a Kirito által említett, ha én leélek egy életet itt, mi fog történni? illetve hogy akik menthetetlenek a való világban ide bedugják őket hogy azért legyen esélyük élni? elég para belegondolni.

De megint ott vagyunk hogy milliónyi kérdés vetődött fel. nekem is tetszik ez a lassabb, de részletes világépítés.
 
jasek89
Lehet bennem van a hiba, de én semmit se értettem a részből, vagyis csak azt a részét, hogy Kirito h került vissza a játékba, kicsit megzavart h csak úgy gyorsan váltottak erre miután az első részben a csóka nekirontott Kiritonak.

De gondolom idővel összerakódik minden. :D
 
bakod
jasek: nyilván mivel én sem olvasom a LN-t így én sem tudom pontosan hogy került vissza Kirito, és attól a cucctól a tűben miért nem halt meg azonnal. lehet másvalamit töltöttek bele vagy nem tudom.

Később tuti mindenre választ kapunk.. köztük is: az a hosszú kék hajú leányzó Asuna lenne? Belekeveredett ebbe az egészbe és őt is beletuszkolták ebbe a világba? Ha igen, a valós emlékeinek nem szabadna eszébe jutnia azonnal. Kirito viszont rendelkezik valamennyivel. Ha ők itt vannak, és ebben a világban eléggé fejlett AI-k láthatók, Yuit is látjuk még? illetve a többieket? Bár tudom hogy ez az arc elvileg Kirito centrikus... mintha valahol ezt olvastam volna.

Egy biztos az első két rész rengeteg kérdést vet fel, közben 1-1 lett megválaszolva.
 
jasek89
Jaj ne, akkor most megint "Asuna megmentelek!" akció lesz? :D
 
bakod
Rutin feladat tudod hogy van ez :D de egyelőre nem folynék bele teóriákba mivel tényleg nem tudunk még semmit... viszont nagyon Asunás karaktere volt...
 
jasek89
Nincs semmi bajom Asunálval egyébként, sőt örülök is neki h Kirito és Asuna megtalálták egymást, összeillenek.

De könyörgöm annyi más sztorit kilehetne találni a virtuális világban, ne kelljen már Kiritonak mindig Asuna után rohangálnia... xD :D
 
Jaeger
Srácok miért Asuna lenne az?:D
A rész vége úgy volt kihegyezve, hogy a leányzó inkább Alice lesz. Ott van a birodalmi fővárosban egy toronyban és Kirito hozzá akar eljutni. Csupán szívatás volt mert éjszakai fény miatt kék haja volt ami amugy szőke.

Nagyjából kizárt, hogy ő Asuna lenne. Kirito jelenleg megmenteni se akar senkit, de gondolom majd eszébe jut Alice és akkor esetleg őt bár ő sem úgy nézz ki mint akit megkéne menteni szóval szerintem ez a arc nem lesz ilyen egyszerű :D

Én is azt tudom elképzelni, hogy így a gépre kötve jobban gyógyul mintha fellene ébresztve kicsit hasonlóan mint amit Yuuki-nál csináltak. Szerintem mivel eszméletlen volt amikor rárakták a gépre ott ébredt fel így nem veszítette el az emlékeit. Valóságban pedig sok idő nem fog eltelni mivel gyorsított az egész.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
bakod
Nos lehet hogy megviccelt és tényleg csak Alice volt... minden esetre tény hogy elég jó kedve volt :D
 
jasek89
Hát nem tudom, az se jobb ha Alice-t kellene megmentenie Kirito-nak. :D NA majd kiderül, biztos vagyok benne, h Asuna is lesz a játékban.
 
Jaeger
Asuna nem igen lesz ebben a játékban mivel normális esetben blokkolják az emlékeket tehát segíteni nem tudna neki.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
bakod
Igen de mi van akkor ha bedugják oda Asunát is valamiért- minden annyira kacifántos hogy passzolom mi lehetséges és mi nem :D

Ez tulajdonképp nem is játék hanem egy "életszimulátor"... Nos talán a következőkben kiderül valami, de itt nagyon azt érzem hogy a hangsúly az AI körül lesz. vagy kiderül hogy amugy ők is csak tesztelők akiknek nyilván blokkolták az emlékeiket... Megfogadtam hogy nem teóriázok de most tényleg befejezem :D

Az se lenne baj, annyira, ha Kiritot látnánk a többieket nem. Fura lenne az mondjuk igaz, de nem elképzelhetetlen.
 
barn
Az tényleg nem Asuna volt ...
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: ... de nem is Alice, hanem a szál boss)

ha van igény megírom spoilerbe a csselekményt nagy vonalakban.
 
Ugrás a fórumra: