Ha bármilyen hibát tapasztalsz az oldallal, vagy fórummal kapcsolatban, kérlek ide fejtsd ki.
Hibajelentés
Nálam az utolsó hozzászólásomnál leszokott csúszni az adott topic neve az avámra.
Így: [img]http://i67.tinypic.com/mkaoar.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Egyedi jelenség,vagy másnál is előfordult már ez?
Ha frissítem az oldalt akkor helyreáll,de gondoltam szólok.
Hello!
Nem tudom egyedi jelenség-e, de amikor le akarom tölteni a Bleach részeit, a 2. videopakknál (021-041), nem jelennek meg a fájlok, csak zip-képnt tudom elvileg letölteni, gyakorlatilag meg 11%-nál megáll és nem megy tovább. Utána tudnátok nézni?
Előre is köszi
mac001 írta:
Szia Cart!
Gondoltam, jelzem, h van vmi baki az oldalszámozással. A Duma topik kívülről 31 oldalas, de belülről meg 41 -es. Gman2 és G3ri is mondta, h náluk is.
Totál nem zavar minket, de azért írtam, h tudj róla
Bettutita írta:
Hello!
Nem tudom egyedi jelenség-e, de amikor le akarom tölteni a Bleach részeit, a 2. videopakknál (021-041), nem jelennek meg a fájlok, csak zip-képnt tudom elvileg letölteni, gyakorlatilag meg 11%-nál megáll és nem megy tovább. Utána tudnátok nézni?
Előre is köszi
mac001 írta:
Szia Cart!
Gondoltam, jelzem, h van vmi baki az oldalszámozással. A Duma topik kívülről 31 oldalas, de belülről meg 41 -es. Gman2 és G3ri is mondta, h náluk is.
Totál nem zavar minket, de azért írtam, h tudj róla
Köszi a jelzést! Javítva!
Bettutita írta:
Hello!
Előre is köszi
Ha megnyitottad a videópakkot, akkor ugye ott fel vannak sorolva a Bleach részek, jelöld ki az egészet (CTRL + A), kattints valamelyik videóra egér jobbgombbal, majd Letöltés > Szabványos letöltés. Ezután alul kiírja, hogy 21 letöltés hozzáadva az adatátviteli sorhoz mutasd. Kattints a "mutasd"-ra, És ott mutatja a rendszer, hogy hogy áll a letöltés.
Cartnecker írta:
Ez furcsa. Milyen böngészőt használsz? Illetve más böngészővel is fennáll ez a probléma?
Hadron írta:
Nem tudtam hova irjam ide irom:http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/475/14 legfelső panel jobb oldali buborék,gondolom tisztelettel akar lenni
Ugrás a fórumra: |