Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Csevegő, Játékok és Általános animés témák » Csevegő
Vita topic (kulturáltan vili?)
Coelho
A topic, ahol többek között a feltétel nélküli alapjövedelemről, a sorkatonaság visszaállításáról, a könnyűdrogok legalizációjáról vagy a migránsokról lehet vitatkozni (és a vitákban mindig Saphira nyer :P)

Nosztalgiából meghagytam az eredeti címét :D

---

Szerintem hülyeség ez a kép, simán meg lehet érinteni egy ismeretlen nőt máshol is (és nem csak a Deákon a részeg palvinbarbikat :D)

i.dailymail.co.uk/i/pix/2015/10/27/00/2DD1581B00000578-3290112-image-a-1_1445904544603.jpg

Szerkesztette: Coelho - 2016.06.24. 23:43
 
mac001
Hát nem tom, de engem inkább a felső karomon/vállamon tapizzanak le idegenek, mint a kezemet fogdossák... Pl ha fel akarja hívni magára a figyelmet és megkocogtatja a másik vállát, v ilyesmire gondoltam.
 
Ishida
Nekem lenne egy vitára bocsátható kérdésem:
Vajon amikor kimászom, a seggemet vagy a farkamat illik odadugni?
 
mac001
Kérdés 1: honnan mászol ki és miért?
2: hova dugni?
:)
 
Coelho
Sűrgősen pótold ezt a durva hiányosságot, ha férfi vagy :P :D
 
Gdat88
Nagyon jó kérdés!
Hogyhogy honnan? Természetesen egy repülőgép ablak felöli üléséből.
 
aton14
Kimentem Ishidát. Arra gondolt, amikor pl a moziban a sorok között, középről/középre akarsz kimenni/bemenni, akkor a széken ülő embereknek melyik "arcod" illőbb odafordítani.
 
mac001
Ha Ishida arra gondolt, amit aton írt, akkor sztem tök mindegy, én már kaptam így is úgy is xD
Férfiak között sztem gázabb "szemtől szemben" lenni, nem? :)
 
Gdat88
Nagy tévedés. Ishida arra gondolt, hogy hasonló szituációban, egy repülőgépen mit kell tenni.
 
drszabi
Ezt most amúgy csak azért kérdezted meg, mert kíváncsi voltál rá, hogy kinek esik le, vagy tényleg? Mert szerintem tökre nem kérdés amúgy, mármint ha szembe fordulsz akkor simán tudsz úgy pozicionálni, hogy kicsit se legyen zavaró.oi47.tinypic.com/19lgqr.jpg

Feleségem: hanii <3+; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
 
Gdat88
A pillanat, amikor még egy összetett naruto-kunos szocializáció által átitatott humor és mémcsomagot nem ismerő csoport találkozik egy ilyen jelenséggel.

A Harcosok klubjában volt ez egy jelenet. És inkább azért tette fel a kérdést, hogy utaljon rá, meg ezáltal is megtudva, hogy ki ismeri azt, másrészről pedig a maga módján tényleg egy olyan kérdés amin akár el is lehet gondolkodni. Bár szerintem egyértelmű, hogy a farkamat.

Az első mondatomat úgy odaadnám egy frissen magyart tanuló csoportnak, vagy egy ötödikes osztálynak nyelvtani elemzésre.
 
Ishida
Én szintén a farkamat raknám előre, elvégre most komolyan? Ha férfi vagy saját magam ül a repülőn, akkor dominanciát tudok kialakítani így, illetve elkerülöm azt a kellemetlen dolgot, hogy prédaként otthagyjam a seggem. Kitudja, hogy az a barát-adag, most megtámad-e hátulról?
 
mac001
Hát itt mindig tanul újat az ember, köszi fiúk :D
 
Coelho
Ishida írta:

Én szintén a farkamat raknám előre, elvégre most komolyan? Ha férfi vagy saját magam ül a repülőn, akkor dominanciát tudok kialakítani így, illetve elkerülöm azt a kellemetlen dolgot, hogy prédaként otthagyjam a seggem. Kitudja, hogy az a barát-adag, most megtámad-e hátulról?


Szóval tulajdonképpen akkor saját magadnak nem fordítanád oda a seggedet, nehogy megtámadjon. Ennyire nem bízol önmagadban? :D
 
G3ri
Nehezen merek ebben a témában állást foglalni :D
Nem tudom, nálam ahogy a helyzet kívánja, így is meg úgy is meg szoktam oldani.
A nemtől is függ akik előtt elmegyek, de ha a seggemet mutatom a srácok felé az egy "nem túl buzis pillanat" vagy kezdjek el félni? :D
Szerkesztette: G3ri - 2016.03.03. 13:15
 
Ugrás a fórumra: