Hozzászólások
Naruto Duma topic
Dova
Nem tudtam hova írjam, szerintem itt biztos jó helyen lesz: új Naruto/Boruto novellák jönnek májusban, amik közül az egyik Narutora és Himawarira fókuszál majd!! Instagramon böngésztem amikor hirtelen találkoztam ezzel az infoval, és bár teljesen hitelesnek tűnt azért utána néztem, reddit-en is lehozták a hírt, úgyhogy az instás kiírást másolnám ide mert az kicsit részletesebben írja le hogy kb. miről is szólhat ez a rész:

"...the upcoming novel series (Naruto Shinden), which the first part is going to be about Naruto and Himawari (Its title is "Oyako no Hi" ). According to the sinopsis I read, every night when Naruto comes home, he always goes to Himawari"s room just to see her sleeping (while holding a toy brochure), and he wonders how he could get that toy for her."

Akinek esetleg nem az angol az idegen nyelve, a leírásban az szerepel, hogy Naruto minden éjjel ahogy hazaér, mindig Himawari szobájához megy csakhogy nézze ahogy alszik. Himawari kezében egy játék brossúra van, Naruto pedig azon gondolkodik hogyan tudná megszerezni neki a játékot.

A hivatalos infók után az én véleményem: nagyon érdekesen és jól hangzik, alig várom, Himawari hihetetlenül aranyos és kedves karakter, és nagyon jó mindig látni hogy Naruto hogyan viselkedik otthon, főleg Himawarival, mert az ő kapcsolatuk azért nem olyan részletesen van bemutatva egy-két király jeleneten kívül. Remélem ha valahogy a story nem kerül ki akkor adaptálják majd a Borutoban, szívesen látnám. Elsőre belegondolva mondjuk azt hinném nem nehéz a Hokage fizetésből megvenni valamilyen játékot, de meglátjuk, miféle cucc lehet az :D.
Persze kíváncsi vagyok miről szól majd a többi novella.
 
luthienlovemagic
Elsőre belegondolva mondjuk azt hinném nem nehéz a Hokage fizetésből megvenni valamilyen játékot, de meglátjuk, miféle cucc lehet az :D.


Köszi az infót.

Hát, lehet nem a játék árával lesz a gond, hanem a ritkaságával :) De majd meglátjuk, ha kijön.
 
http://lutienlovemagic.livejournal.com
goku5
Köszönöm az infót én is!
Remélem magyarul is elérhető lesz. Bár szerintem ez előbb utóbb de animálva is lesz.

Én azért még egy Narutó Hinata kapcsolatáról szóló résznek is örülnék.
Na meg hogy eleve mihez akarnak kezdeni Himawari karakterével?
 
Dova
Egy olyan kérdésem lenne, hogy valaki tud esetleg valami elérhetőséget az eddig megjelent Novelláknak? Tartalom összefoglalóval már találkoztam, de jó lenne magát a novellákat elolvasni.
 
Kerlon
Itt megtalálod őket:

https://mp4direct...aruto.144/

Lapozz le az aljára és ott lesz a letöltési link.

image.ibb.co/nvJpNo/d.png


ui: Szívesen látnám akármelyiket a jövőbeli projektek között:D
Szerkesztette: Kerlon - 2018.06.05. 18:50


A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva!
 
Dova
Köszönöm szépen! :D Am az epub-ot érdemesebb letölteni? Csak azért kérdem mert még nem találkoztam ezzel a formátummal, de látom van pdf is.
 
Kerlon
Szívesen! :D

Általában az e-könyveknél használják az epub formátumot. Azért nagyon hasznos, mert ha megnyitod bármilyen e-köny olvasóval az epub fájlt, akkor automatikusan az eszköz képernyőbeállításaira optimalizálja.


A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva!
 
Dova
Jaa, értem, köszi szépen ezt az infot is! :D
Amúgy én is szívesen megnézném az összes novella adaptációját, mostanság a Narutos mozifilmeket nézem vissza :D.
 
AFR
Két kérdésem lenne.
1. A manga 181. fejezete előtti részek amik nincsenek fenn itt azok idővel fel fognak kerülni?
Ha nem akkor tudna valaki privát üzenetben küldeni nekem linket olyan oldalhoz ahol fenn van?

2. Van olyan mozi, ova vagy bármi ami azt a történetet dolgozza fel ami Rin halálát okozta? Érdekelne és szívesen elolvasnám vagy megnézném.
 
goku5
1. Nem lesz fent soha ezen vagy másik oldalon az első 180 fejezet.
Szerzői jogok miatt. Vagy inkább kiadói jogok miatt. Ha olvasni akarod meg kell venned magyarul is árulják. Igaz a fordítás csapnivaló.

2. Magában az animéban is szerepel. Csak utána kell nézni hányadik rész de benne van. Bár az onnantól van benne hogy Obitó megérkezik (vagy éppen kicsivel előtte) és látja hogy mi történik. Benne van hogy Rin Kakashi elé ugrik mert körbe vették és nem akarja hogy Konohában szabaduljon el a bele pecsételt 3 farkú.
 
AFR
Oh értem köszi

Jaja azt tudom csak reméltem hogy van róla valami bővebb is.
Vagyis a teljes incidensről. Hogy rabolták el Rin-t teljesen a végéig. De ezek szerint akkor ezt nem csinálták meg.
Kár.
Köszi
 
KaukazusiGyikember
Sziasztok! Nemrég kezdtem el nézni a (legelső) Naruto sorozatot, de csak a 11. részig találom a neten magyar felirattal. Tudtok valami helyet, ahol fönn van az összes rész feliratosan, vagy csak szinkronosan elérhető?
Szerkesztette: KaukazusiGyikember - 2019.06.20. 11:53
 
Ugrás a fórumra: