Hozzászólások
Naruto Duma topic
Foxx666
Mi történt Guruguruval?
Amikor Naruto és Sasuke feloldotta az álmot, azután Guruguru Yamato előtt állt és egyszer csak szertefoszlott...

Közben olvasom, hogy elvileg azért, mert lepecsételték a fát, ezért a fából származó lények is megszűnnek.
Szerkesztette: Foxx666 - 2017.06.02. 21:17
 
Jon
Meghalt, szerintem egyértelmű volt.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Dova
Új infók az élőszereplős Naruto filmről:
https://www.puliw...33252.html

Jason Statham ugyan kit fog alakítani ha tényleg benne lesz :D. Valamennyire azért Kishi is ott van a fedélzeten, annyira csak nem rontják el mint a DB Evolutiont, csak attól legyen jobb, remélhetőleg amennyire tudnak hűek maradnak az alapanyaghoz, egy mozifilmnyi időtartam mellett.
 
Papirtigriske
A lelkembe gázolnak az ilyen bejelentésekkel... Miért kell eröltetni? Fikarcnyit sem bízok abban, hogy ebből egy nézhető és minőségi produkció fog kisülni. Egyik rémálom a másik után, először látok egy Bleach trailert, most meg ez a bejelentés. Az egyetlen ami vígasztalhat, hogy talán megüti a Ghost in the shell szintjét, pedig az sem volt olyan hű de magasan. xD


"No risk it, no biscuit"
 
goku5
Én azért bízom a filmben. Bár az biztos nem fog az anime közelébe se érni.
Bár a DB Evolution szintjét biztos nem lesz nehéz túlszárnyalni, mert az már tényleg mindennek a legalja volt.
DE inkább legyen egy jó film, mint sem csak a színészek miatt legyen nézhető. Már eleve egy másfél két órás filmbe nem tudom mit tudnának belevinni egy ekkora történetből. Elején nem kezdhetik közepén nem túl sok értelme nem lenne.
Pláne hogy oldják meg a Sharingant? Az lesz a legérdekesebb dolog.
 
Papirtigriske
Goku, amilyen fejlett az utómunka, a sminkesek, a CGI, a Sharingan egy olyan kis apróság lesz, hogy hihetetlen. Gondoljunk csak a jó öreg Voldemortra, Visionre, vagy akár Caesarra a Majmok bolygójából. Egy Sharinganra már csak maximum vállat vonnak a filmesek, hogy oké, és? :D


"No risk it, no biscuit"
 
Jon
A Naruto tágabb értelmezése a Boruto topicban off, nem oda való. Azt tartsuk meg a BORUTO kibeszélésére.
Aki a Narutoról szeretne beszélgetni, itt nyugodtan lehet.
Moderátor


DereX írta:
A Madarát is csak a Pein harc után hozta be, addig meg adhatott volna Tobinak is bármi más személyiséget.

Mindenki ezt mondja, pedig ez nem igaz. Madara a Pain harc ELŐTT lett behozva.

Az ok, amiért ezt mondod az az, hogy mivel heti 1 rész volt, sokszor ennyi se ezért összenőtt az évekkel. Ha egyszer amikor ráérsz és egybe megnézed a 720 részt, akkor rájössz, hogy Madara tulajdonképpen ugyanúgy csak egy behozott figura volt. Orochimaru és az Akatsuki volt az ellenség

Ez nem igaz. Mármint persze, Madara is be lett hozva valamikor a történetbe, nem rá épült eredetileg, de nagyon korán megismertük. Hallottunk róla (és Hashiramáról) már a Naruto-Sasuke harc után. Orochimaru az Akatsuki behozása után (ami baromi-baromi hamar volt, amikor megjelent Itachi és Kisame a faluban) már nem volt "főellenség", csak ellenség, az Akatsuki meg megmaradt ellenségnek végig- csak az változott, hogy ki irányít a háttérből.
Szóval annak ellenére, hogy Madara Pain előtt lett behozva, egyrészt ez nem későn van (a 400. fejezet körül, talán), másrészt nem a semmiből.
Kaguyára jó, hogy ha 70 fejezet lett szánva az első említéstől, a karakterre magára meg összesen kb. 10.


Nem akarok ebbe jobban belefolyni. Lehet mondani, hogy ez meg már túlságosan magasztos, de már maga az abszurd volt sokaknál, hogy jött a Kaguya az addig fő-fő gonosznak hitt személy, akiről aztán kiderült, hogy csak zsoldos sereget akar készíteni a saját klánja ellen. Ebben a két sorban leírtam a lényeget, amiből a mester egy 20 éven keresztül zajlott történetet hozott el, majd egyik hétről a másikra egy sokkal magasabb szintre emelte, ahonnan az általam is leírt víziók már nem puszta víziók, hanem akár valóság is lehet. Főleg, ha figyelembe veszed azt, hogy a cirka 700 manga fejezetből 600 a földi életről szólt, majd végül a maradék 100-ban elcsepegteti, hogy honnan is származik az az erő, amire érdekes módon eddig senki nem volt kíváncsi.

Le is írtad a lényeget. Egyrészt, hogy a sztori 19 éven át más szinten zajlott, említés sem volt ilyen nagy dolgokról, másrészt hogy szerintem nem ez a manga természetes környezete.
Mert gondoljunk bele. Én itt leszek valószínűleg akkor is, ha majd rendszeresen Kaguya-féle erőkkel fognak harcolni (bár szerintem egyébként ez nem nagyon lesz, csak jó pár év múlva, és akkor sem lesz belőle rendszer), de a Naruto arról szól, hogy egy fiú hogyan talál barátokat, hogyan halad az álmai felé, hogyan ismerteti el magát, miközben sok emberi sorsot megismer, és sosem adja fel.
Ennyi. Minden más csak körítés. És szerintem az eredeti körítés sokkal áthatóbb, átérezhetőbb és emberibb, mint az, ami most zajlik.
Persze ez már a Boruto, nincs is ezzel gond, nem azt várom, hogy ugyanaz legyen, mint a Naruto, sőt, nem is lenne jó.
Amíg logikus a történet, és a józan ész határain belül marad, meg megtartja az eredeti értékeit, nem lesz gond.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
DereX
Nézd én nem nézem a DB-t, de szerintem valami hasonló történhetett ott is. Vége lett az eredeti történetnek azóta meg már nem tudom hány fajta anime is volt még pluszban.

de a Naruto arról szól, hogy egy fiú hogyan talál barátokat, hogyan halad az álmai felé, hogyan ismerteti el magát, miközben sok emberi sorsot megismer, és sosem adja fel.


Igen, csak épp elfelejted, hogy ez már nem ő róla szól. Ez amit leírtál a N és NS-ben végbement, azóta meg más történik. Új sztorit írtak a Naruto univerzumára, felhasználva az ottani alapokat. Ezt a lehetőséget, a Kaguya féle ellenfeleket pedig még a rendes Naruto története fektette el, majd az utolsó film meg is tette. Szándékosan le is írtam, hogy az amit én gondolok eléggé erősen elvont és magasztos, túl magas szintre emelet, de egyébként nem elképzelhetetlen.

Egyébként ez egy Shounen mindig jön egy erősebb, ezek erről szólnak.
Az eredeti célközönség a 12-16-os korosztály. Mi pedig szerintem egytől egyig elhagytuk már ezt jó pár évvel. Lehet, hogy az a korosztály akiknek ezt szánják, nekik bejön.


A Madarás dologgal meg nem értek egyet. Persze, hogy volt szó róla már korábban, de azután lett behozva, miután meghalt Nagato. Nagyjából a Sasuke vs Itachi harc környékén.
Ezzel az erővel mondhatnád azt is, hogy Rikudouról is mindig volt szó mégis csak az utolsó 80 fejezetbe hozták be kb.
Kaguyáról egyébként már szó esett azt hiszem korábban is nem csak az utolsó 70 fejezetben. Erről is volt valami vita, de az csak megemlítés volt.

Egyébként az a 70 fejezet is 70 hétnek számít. Majdnem 1,5 évnek, sőt ha azt nézed, hogy csomószor nem is jelent meg minden héten, így valószínűleg meg is volt az a 1,5 év.
 
goku5
A DB hiába más elnevezés még mindig ugyanarról szól. Tipikus folytatás. Nem olyan mint a Borutó, hogy ott más más a főhős.

Madara amúgy tényleg Pain előtt jött be! Még indulás előtt ott beszélgetett Nagatóékkal. Igaz később kiderült az még Obitó volt. De akkor is Madarának adta már ki magát. Már előre felhozták mint következő ellenfelet.
 
Jon
http://naruto-kun...uto/364/19
Itt már egyértelmű volt, hogy Madara áll a dolgok mögött. Minden mögött. Szóval innentől behozták a karaktert, de már korábban is volt róla szó, tehát nem a semmiből hozták... Kaguyara szerintem nem utaltak korábban, mint 70 fejezet, és 20 fejezettel a vége előtt lépett be személyesen a karakter.
Szerintem mondhatjuk, hogy egyértelműen Madarára lett felépítve a történet, csak aztán Kishi (gondolom a folytatások miatt) csavart rajta egyet. Hogy ez jó döntés volt-e, vagy nem, az nem egyszerű kérdés, lehet, hogy a Naruto szempontjából nem, a folytatások miatt viszont valószínűleg igen.
De erről most ne nyissunk vitát.

És persze, én a Narutóról beszéltem, nem a Borutoról. Ahogy azt el is mondtam:
de a Naruto arról szól, hogy egy fiú hogyan talál barátokat, hogyan halad az álmai felé, hogyan ismerteti el magát, miközben sok emberi sorsot megismer, és sosem adja fel.
Ennyi. Minden más csak körítés. És szerintem az eredeti körítés sokkal áthatóbb, átérezhetőbb és emberibb, mint az, ami most zajlik.
Persze ez már a Boruto, nincs is ezzel gond, nem azt várom, hogy ugyanaz legyen, mint a Naruto, sőt, nem is lenne jó.
Amíg logikus a történet, és a józan ész határain belül marad, meg megtartja az eredeti értékeit, nem lesz gond.i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
szemir1992
Sziasztok, érdeklődnék, hogy nem tudjátok fent van-e valahol az eredeti Naruto? Régen biztos vagyok, hogy megvolt és le tudtam tölteni innen valahonnan, de most sehol nem lelem, pedig pár részt újra néznék nagyon szívesen :/
 
DereX
eredeti alatt gondolom a sima Narutóra gondolsz, ami 220 részes volt.

Eddig még én sem találtam meg sehol értelmes minőségben. A Shippuuden 500 része elérhető full hd felbontásban. Az első 80 rész pedig szintén 1080p, de 4:3-as képarányban, viszont ez a legmagasabb elérhető minőség.
A sima Narutót pedig nem találom sehol. Régen láttam a 4:3-as 1080p-s változatot, de az azóta lekerült.

Jelenleg indavideón tudod visszanézni őket a gagyi 480p-ben, ráadásul letöltve se találsz jobbat.
 
dungeonlord
Hát ezen sírok xD
https://www.youtu...YWLEbm01G0
 
Dova
A T-Rexen besírtam Ikszdé Ikszdé Addig se volt semmi, de ott kész..:D
 
DereX
Az a vicc, hogy hogyan néznek egymásra az emberek, főleg azok akik ugyanúgy be vannak öltözve :D

A trex azt hittem összefog esni.
 
Ugrás a fórumra: