Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Csevegő, Játékok és Általános animés témák » Játékok
[PS3/4, X360/1, PC ] Ultimate Ninja Storm sorozat (1, 2, gen, 3, rev, 4)
Exkirion
Mivel az eredeti fórum sajna ment akukába így újranyitom ezt a témát, mert korábban elég aktív volt.

-----------

Az első Storm 4 DLC pakk 15-én érkezik a season passosoknak, amihez kaptunk egy trailert is:

https://www.youtu...6LPs4PGmG8
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_6LPs4PGmG8[/youtube]

-Sajna a csoda új fórumunkon vagy nincs youtube tag, vagy csak nem működik.
Szerkesztette: Exkirion - 2016.03.01. 19:11
 
itachi01
Az előző kettő ***án ment a gépemen, de ez már sok neki.
A DLC-hez hozzászólva, épp itt volt az ideje, hogy normálisan megcsinálják Pein Shinra Tenseijét.
 
https://jobbik.hu/
Drax16
Hmmm...nem is rossz, nem is rossz! :kkshi Nem vártam volna ennyit az 1. DLC-től
 
Gearssj2
Én most nosztalgiázok! :D
A 4 valami eszméletlen volt, olyan rossz hogy vége volt, hogy muszáj voltam nekikezdeni a sima Ultimate Ninja 3-nak és jönnek sorban a részek! :D
Akkora flashback bomba ez így, ajánlom mindenkinek! ;)

A DLC, ami most jön, meg elég pofásra sikerült, nekem tetszik! :)
 
Jaeger
Valahogy én nem tudom megunni a 4-et sem :D Nah jó nem játszom vele állandóan, de mindig előtudom venni egy kicsit. Valaki mesélhetne a DLC-ről mert nekem csak az alap van miért lett olyan jó. :nrt


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Drax16
Még nem kaptuk meg a DLC 1. pakkot,legalábbis én nem. Egy Naruto-s ''Theme''-t kaptam eddig hozzá, de ahogy Exkirion is emlitette, 15.-én lesz elérhető az első része.
 
Exkirion
Elérhető az 1. DLC pakk


A PSN-en elérhető a játékhoz az első DLC pakk, bár kicsit körülményes hozzájutni ugyanis valami oknál fogva nem töltődik le autómatikusan.
Aki megvette a season pass-t annk a következőket kell tennie érte.

Fellép PSN-re, a keresőbe beírja, hogy "Shikamaru", így a legkönyebb megtalálni, utána pedig rá kell menni manuálisan, hogy töltse le. Ezek után beírni a keresőbe, hogy "Naruto" és külön letölteni a "season pass bonus" nevezető cuccot, az aktiválja az akatsukis csapat ultimatet, ami minden kétséget kizárólag a legkirályabb csapat ulti a játékban.

Az új csapat ultikat itt tekinthetitek meg:
https://www.youtu...uLs4QJGFlY

Mind nagyon jó, bár a hokagéké jócskán alil marad a többitől szerintem, ahol a karatéző szobor helyett inkább a kagékat magukat magukat kellett volna mutogatni többet.

A DLC továbbá tartalmaz egy új sztori részt az adventure módban, 7. Hokage Naruto ruhát a The LAST-os Narutohoz, amit picit twekeltek, hogy ne legyen ugyan olyan teljesen, mint az alap kari és saját artworköt is kapott. Emellett a DLC-vel visszatér a nyári ruhás pakk és az öltönyök is a korábbi játékokból.
 
Gearssj2
Nekem sikerült ma megszereznem a DLC 1. pakkját, és jónak jó, de a Shikamarus mászkálástól nem voltam elájulva. :D Viszont az Akatsukis Ultimate valami eszméletlen! *-*
 
Drax16
Nekem eddig sajna csak annyi idő jutott játszani, hogy letöltöttem a DLC-t, meg a kosztümöket + a hokage Narutot néztem meg. De elég király, elégedett vagyok vele. :)
 
Exkirion
Gearssj2 írta:

Nekem sikerült ma megszereznem a DLC 1. pakkját, és jónak jó, de a Shikamarus mászkálástól nem voltam elájulva. :D


Na attól különösebben én se. Bár a Temaris küldi rettentő aranyos, szóval azért hatalmas nagy pirospont nekik. Még jobb lett volna, ha ott még harc se lett volna, csak a sztori rész.
 
deanssj2
Hali :) Az Adventure mód szerintem is nagyon unalmas volt a platinához persze kellett az is de már az előző játékokban sem szerettem. Kibírnék egy olyan játékot amiben hasonló módon fut a story mint itt a 4-ben már de viszont az elejétől a végéig sok boss-harc-al és kicsit kevesebb az előző részekből áthúzott átvezető animációkkal. A Játék rövidsége ellenére nagyon jó lett ezt vártam tőle és még a story meg az Adventure után is le tud kötni az Online.
Aki ps4-en játszik vele az felvehet vagy írjon és felveszem ha akar online játszani pár meccset.


card.psnprofiles.com/1/godizsolti.png
 
http://kockagamer.ininet.hu
naruto0414
Hello!

A Naruto Shippuuden Ultimate Ninja Storm 4-hez esetleg valaki tudna mondani egy ingyenes rendesen működő PC verziós linket? Sok helyen néztem, de vagy fake, vagy 10kbit/s-kel tölt (TORRENTTEL), szóval gondoltam itt kérek segítséget.

Előre is köszi :*
 
mateokun
Sziasztok!
Esetleg valaki tud valami infot a ninja storm 4 pc-s verzióhoz letölthető első DLC-ről? A játékot nem a steam oldaláról szereztem, így onnan nem is tudnám megvenni/letölteni... egyéb forrásokra gondolok én ezalatt! *-) ;)
Az infokat előre is köszönöm! :)
 
Drax16
Ja amúgy, lehet kockulni adventureben, a 2. DLC is végre tölthető.
 
Exkirion
Kijött a 4 új karakter a 3. dlc-vel, szóval had mondjak róluk egy kis véleményt.

Először is nem értem mért az utolsó oldalon vannak a karakter képernyőn és nem Kimimaro mellett az utolsó elöttin de mindegy.

Jirobu
Meglepően jó kis beat em up karakter. Annak ellenére, hogy nem vártam tőle semmit a korábbi support jutsuja után, meg hát a sorozatban sem szerepelt túl fényesen a játékban egész jó kis karakter kevertek belőle.

Kidomaru
Egy szóval: pocsék. A jutsuja ugyan elég jó, de nagyon lassúak a dobásai, ami nem tesz jót, tekintve, hogy távolsági karakter és a tiltje gyakrlatilag lófaszt se csinál. Az ultimateje csak közelről működik, ami megint ökörség egy távolsági karakternek. Az awakenigje elég jó, de azért az nem épp a legjobb stratégia, hogy arra mész, hogy elveszísd a fél életed mielőtt használni tudod a karaktert Ikszdé

Sakon/Ukon
Összességében: Meh... Semmi látványosat nem tud, elég gyors, de igazából elég smmilyen... A négyük közül az egyetlen akinek vannak awakening akció, amikkel viszont nagyon jópofa kombókat össze lehet dobni, de talán jobban járt volna, ha eleve megvannak neki azok.

Tayuya
Van egy olyan érzésem, hogy a CC2-es srácok bele fektették az idejük jórészét a csapatból. Egyszerűen szuper kis karakter. Hasonlóan Kaguyához tárgyak helyett saját cuccai vannak, ami az ő esetében a gólemjeinek az idézése, akik, ha lehozod őket átveszik a támadás gombján lévő akciókat és közelharci egységként funktcionálnak, amíg te tovább tolhatod a supportot nekik a lövéssel. Bár távolsági karakter és a lövései nem rettentő gyorsak, de elég nagy terjedésűek és az összes skillje jól kombózik valamelyik gólemmel. Awakeningben pedig teljes mértékben közelharci zúzúgéppé változik a karakter.
Nagyon jól össze lett rakva.

Mindent összefoglalva azért nem rossz kis négy karakter ez, a Jirobu, Tayuya, Kidomaru csapat pedig kifejezetten jó kombó.
 
Ugrás a fórumra: