én csak a zerot és az alapot láttam belőle. utána ledöbbentem a rengeteg külön sztoritól és felfüggesztettem, mondván ha tudom milyen sorrendbe nézzem, akkor nekiállok
Anime ajánló
bakod írta:
én csak a zerot és az alapot láttam belőle. utána ledöbbentem a rengeteg külön sztoritól és felfüggesztettem, mondván ha tudom milyen sorrendbe nézzem, akkor nekiállok
Gilthanas írta:
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem a Douluo Dalu 156. részének végén van egy Anime ajánló esetleg valaki tudja a címét?
Előre is köszönöm a segítséget!
Gilthanas írta:
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem a Douluo Dalu 156. részének végén van egy Anime ajánló esetleg valaki tudja a címét?
Előre is köszönöm a segítséget!
Doupo Cangqiong, avagy Battle Through the Heavens, avagy BTTH, avagy Fights Break Sphere
Nemtom, melyik névvel fogod megtalálni, úgyhogy leírtam mindet.
Köszi az ajánlást Severum!
Perfect Worldnek szerintem elég jó az alaptörténete, a grafikája lehetne ici-picit szebb ebben inkább a Stellar Transformations-hez hasonlít de igazán csak az első két rész erejéig zavart/tűnt fel, aztán a storival foglalkoztam Beszippantott. Annyira hogy 2 nap alatt megnéztem a lefordított 10 részt a 78-ból. Szóval aki szereti a Douluo Dalut és a Stellar Transformationst az tuti nem fog benne csalódni! Csak ajánlani tudom én is!
Ugrás a fórumra: |