Bastian
Naruto-Kun.Hu Team

Moderátor

Sentouin, Hakenshimasu!
Tekintve, hogy a KonoSuba szerzője áll mögötte, nem meglepő, hogy az összehasonlítások kereszttüzébe került. Vannak megegyező elemei, de szerintem nagyon felületesek. Már-már rohadtul idegesítő, amikor azt mondják, hogy az itteni szereplőgárda 1:1-ben a KonoSuba gárdáját másolja, holott Snow hülyeségei emlékeztetnek egy kicsit csak Aqua hülyeségeire, és Hatos kéjenc húzásai Kazumáéra. Ennyi. Rose nem Megumin, Grimm pedig nem Darkness. Szórakoztatónak találtam, remélem, nem ennyi volt az END felirat ellenére a végén.
Kemény 1. fejezet után elkaszálták az Isekai Tenseisha Koroshi: Cheat Slayer nevezetű gyöngyszemet, amit a Kakegurui szerzője írt. Hogy mi volt a bűne? Vett egy rakat isekai karaktert/főszereplőt, picit módosított a dizájnjaikon és a nevükön, majd megtette őket a sztori egyértelmű gonosztevőinek, akikkel a főszereplőnek végeznie kell. Legalábbis egy fejezet alapján már eljutottunk a nemi erőszakig, hullagyalázásig. ^^""
- Kirito --> Kiruto.
- Subaru --> Honda. 
- Aqua --> Flare. 
- Wolford --> Crawford.
- Rimuru --> Roro.
- Katarina --> Imerda.
- Tanya --> Anastasia.
- Aletta --> Yukiko.
- Ainz Ooal Gown --> Don Will Dead.
A nyári szezon nullának tűnik...
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)