Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Csevegő, Játékok és Általános animés témák » Minden ami Anime/Manga és hazai rajongók munkái
Szezonos animék/mangák
dungeonlord
Nem rég befejeztem a No Game No Life Zero filmet, de a végét nem értettem .
Valaki eltudná magyarázni nekem, hogy mi történt pontosan?
 
goku5
Durzó!
Én azt nem mondanám hogy ugyanúgy néznek ki a High School DxD-ben. És most nem az animálásra és a fejükre gondolok.
Legtöbbjével nincs nagyobb változás tényleg viszont Asia szerintem jócskán változott. Ezelőtt kisebb és vékonyabb testalkatú volt mellei is kisebbek most viszont nagyobb és erősebb testalkatú. Magasabb is lett. Emelet még szerintem Xenovia meg sportosabb volt és neki meg kisebb lett a teste kicsit. És hasonló a helyzet az angyal barátnőével is. (Irina)
Amúgy meg amit leműveltek az első és második résszel az finoman fogalmazva is röhej. Nem olvasom a visuel novellát csak az animét nézem de olyan érzésem támadt a második rész után mintha kimaradt volna egy teljes évad. Olyan sok mindent kihagyhattak hogy nem is értem már szinte hogy jutottak el oda és miről is beszélnek benne. Mit hagytak ki?

dungeonlord
Egyszerűen megfogalmazva az az isten nyert aki kimaradt a háborúból a légvégéig. Nevető utolsóként. Más kiharcolta magát és segítettek neki hogy nyerjen.
 
Jaeger
Nekem eddig bejön a high school dxd új évada, megszoktam az új animálást a minőséget pedig szerintem hozza. Goku nézd újra a második évadot ott mindenre van válasz kivéve a végét ami filleres.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Durzo
Megmondom őszintén nem raktam egymás mellé a régit és az újat csak azért, hogy összehasonlítsam, ahhoz pedig régen láttam, hogy emlékezetből megmondjam a testalkatuk közti különbséget.

Valószínű azért érzed úgy, hogy kihagytak valamit, mert ez az évad a 9. kötetet dolgozza fel. A 8. kötet csak ilyen rövidebb melléktörténetekből állt, amik időben az többnyire 1. és 2. évad körül helyezkednek el és nem viszik előre a történetet (kettőt beleraktak az 1. évadba). Az utolsó melléktörténet viszont az pont osztálykirándulás előtt játszódik és elég lényeges. Azt mondjuk tényleg belerakhatták volna.

Amúgy Jaegerrel értek egyet. Az animációt meg lehet szokni (vagy legalábbis elviselni, kinek melyik), a történet minősége meg nem ezen múlik. Amíg nem cenzúrázzák ki én nem panaszkodom... annyit. :D
 
Jaeger
A 0-ik rész alapján én is sokkal rosszabbra számítottam :D Ott tényleg sokkal fapadosabb volt az egész, de az első résztől kezdve szerintem jobb. Az első részes harca Issei-nek szerintem elég jó volt. Vagy most a legutóbbi részben amikor gyorsan mozgott az erdőben.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Durzo
A Juggernaut Drive az új évadban szerintem jobban lett megcsinálva.
 
Shiro
Durzo írta:

DxD

Legalább nyaktól lefelé ugyanúgy néznek ki mint régen. Ikszdé


Most néztem újra az egész szériát és hát nem.

Ha a Passione ugyan olyan jól meganimálta volna a DxD-t, mint a Citrus-t, akkor egy szavam nem lehetne.

De sajnos, esetenként egyszerűen borzalmasak a vonalvezetések.


img00.deviantart.net/1e09/i/2018/003/7/f/zero_no_naku_koro_ni___grail_killer_chapter_by_shirohun-d53yyil.jpg

When Zero Cry: Grail Killer Chapter
 
Durzo
Ok legyen igazatok...:D

3. részből 1-2 apró dolog kimaradt, de amúgy jó lett. Azt mondjuk nem értem, hogy azt a harcot miért pont ide rakták be mint visszaemlékezést. A DxD-s kyuubi dizájnja jobban bejön mint a Narutos. :D A végére a Hősök is beugrottak. Remélem azt a jelenetet amikor (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Rossweisse részegen lezúzza az egész csatateret, jól meg fogják csinálni.)

Egyesítve 2018.05.11 00:07:32:
4. rész

Le Fay jelenetét jó rövidre fogták. Rossweisse jelenete nem lett rossz, de szerintem lehetett volna jobb is. Két dolgot viszont nem értek. Minek hagynak benne olyan részeket, amik csak azoknak mondanak valamit, akik olvasták a novelt, miközben olyanokat meg kihagynak amit mindenki értene. Vagy azt feltételezik, hogy a többség olvasta és csak így akarnak időt spórolni? A másik meg, hogy az árnyékos csávó elleni harcot miért vágták így félbe a rész végével, (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: mintha valami kemény ellenfél lenne? Azzal a fél perccel nyugodtan csinálhatták volna hosszabbra a részt, amennyi idő alatt Issei el fogja verni.)
Szerkesztette: Durzo - 2018.05.11. 00:07
 
goku5
Nem tudom ki nézi a Captain Tsubasa 2018-at de szerintem tisztára olyan mint ha 6 éveseknek szólna. A grafika még hagyján mondhatni jónak is, történet ismert viszont ahogy előadják na az nem tetszik. Nem ér fel a régiekkel.

A High School DxD kilencfarkújánál nekem is sokkal jobban tetszik a Narutós Kurama kinézet. A grafikájával kénytelen vagyok kibékülni mert hát már csak ilyen lesz és nem lesz jobb. Viszont maga a történet még jó is lenne, de számomra kezd egyre érthetetlenebb lenni sok minden.
Javítson ki valaki aki nézi az animét és semmit nem tud a novella tartalmáról, de rengeteg dolog kimaradt szerintem belőle. Jött egy csomó új szereplő a semmiből és lényegében hogy hogy került sokuk be arról semmit nem tudni. (még főbb szereplőkről se) Meg mintha kimaradt volna jó pár esemény amit csak megemlítenek de nem is volt benne.
Na és ami még érdekesebb itt vagyunk az 5.résznél és eddig nem volt szó semmilyen Korlát zúzóról. Most meg hirtelen emlegetik használják. Nem azért de túl gyorsan akarnak túl sokat leadni szerintem a történetből.
De a végén ez a mellek megidézése tetszett!:bow Komoly hogy tényleg ez a katalizátor! Azért az érzelmek még jó is!
 
Durzo
goku5 írta:

Javítson ki valaki aki nézi az animét és semmit nem tud a novella tartalmáról, de rengeteg dolog kimaradt szerintem belőle.

Ezt magyarázd már meg. Ha valaki nézi az animét, de nem olvas novelt, akkor pont ugyanannyit tud mint te. Hogy tudná megmondani, hogy tényleg kimaradtak-e dolgok? Vagy most arra vagy kíváncsi, hogy más is így gondolja-e?

Jött egy csomó új szereplő a semmiből és lényegében hogy hogy került sokuk be arról semmit nem tudni. (még főbb szereplőkről se)

Új szereplők leginkább a kyotoi szellemek, meg a hősök. Az előbbiek mindig is Kyotoban éltek, az utóbbiaknak meg itt van dolguk.

Meg mintha kimaradt volna jó pár esemény amit csak megemlítenek de nem is volt benne.

Nem csak mintha.

Na és ami még érdekesebb itt vagyunk az 5.résznél és eddig nem volt szó semmilyen Korlát zúzóról. Most meg hirtelen emlegetik használják.

Most a Balance Breaker-re gondolsz? Mert az benne volt eddig is.

Szerk: Közben belenéztem a magyar feliratba is. Balance Breaker az, csak elírták. Ha figyelsz, akkor hallod is, hogy mondja. Az a vicces, hogy Isseinél még Egyensúly Zúzónak írták.
Szerkesztette: Durzo - 2018.05.19. 22:27
 
Jaeger
Durzo javíts ki ha tévedek de azért a fontosabb események benne vannak a light novelből. És ez szerintem még mindig jobb mintha nem lenne semmilyen anime :D


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Durzo
A többség igen. Ami most hirtelen eszembe jut, hogy kimaradt, az a Gremory vs Sitri Rating Game, a Maou-Rangers (igen, Power Rangers utalás) és egy harc, ahol az egyik ellenség az új rész elején legyőzött árnyékos csávó volt. A harmadik rész elején lévő visszaemlékezés nagy vonalakban összefoglalja azt a harcot. Nagy vonalakban alatt azt értem, hogy megtudtuk, hogy a Gremory csapat nyert. De az a harc egy másik kötetben volt mint amit a mostani évad dolgoz fel. Valószínű ezért választották ezt a módszert arra, hogy bemutassák, hogy ki ez az ember.

De ha fontosabb események alatt a "boss fight"-okra gondolsz, akkor azok benne voltak. A Loki elleni harcot mondjuk átírták. De igen, annyira nem vészes a helyzet, hogy azt mondjam, hogy inkább ne lenne anime.
 
Bastian
Elérkezettnek látom az időt, hogy megkérjek valakit arra, hogy nyisson egy DxD témát. Az előző fórumon is volt neki, és most is egyértelműen annyi beszélgetést generál, hogy jóformán másról nem is volt szó az elmúlt 10-15 hozzászólás során. Előre is köszönöm! --> Téma: ITT.


i.imgur.com/IenRHO5.png

"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
 
Jaeger
Akkor térjünk vissza a rendes témához.
Lenne pár kérdésem :D
Steins;Gate 0 valaki követi mi a véleménye róla? Hozza az előző részek színvonalát?
Sword Art Online spin-off-t nem nézzed Bastian?


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Bastian
A Steins;Gate 0-val szimplán annyi problémám van, hogy feleslegesnek érzem ennyi idő után. Még véletlenül sem mondom, hogy rossz lenne, mert nagyon messze áll tőle, csak az ilyen népszerű, lezárt kultuszművek hosszú idő után történő újabb elővételére nem igazán vagyok vevő. Ha akartak hozzá előzményt, akkor mire fel gondolták úgy, hogy 7 év múlva ideális lesz? Indokolatlan fejésnek tartom.

Nézem a spin-offot. Szerintem nem fog meglepni, de messze élvezhetőbbnek tartom, mint az eredeti SAJÓ-t. Arról meg nem a spin-off tehet, hogy a legtöbb megkérdőjelezhető "baromság" benne az eredeti műnek köszönhető.


i.imgur.com/IenRHO5.png

"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
 
Ugrás a fórumra: