Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Csevegő, Játékok és Általános animés témák » Játékok
Te mivel játszol éppen?
dungeonlord
League of Legends,Diablo 3 ,Heroes of Might and Magic V - Tribes of the East,WarCraft III Frozen Throne,Unreal 2004 és Dead Space 1-3 játszok manapság.
Keresek ellenfeleket :D .(Nagyon jó játékok-A legtöbb öreg,de megunhatatlan )
 
Dawe
Diablo 3 majd engem is érdekel, ha indul az új season, megyek rewardokért vadászni! :D
 
Hunter
Pokemon GO! :D
 
DarkNaruto12
Battlefield 3-4 , Witcher 3 , Counter Strike Source , Loadout , Minecraft , Evolve stage 2
 
Gokudera
Pokemon Go, Evolve Stage 2, S.K.I.L.L,Counter Strike Go,WoW, League of Legends,Heroes 3,5

Eleinte nem tetszett az 5 de egy idő után nagyon bejött
 
Capac
Company of Heroest toljuk mostanság haverokkal, meg néha visszanézünk Left 4 Dead 2-re, már ha időnt engedi.
Soloban meg a GTA SA-t játszom a laptopomon, mert azt munkába is magammal viszem Ikszdé


"Go into a room to fast Kid, the room eats you."
- Miller
 
http://myanimelist.net/animelist/Larten
Kaguya
Én az Aura Kingdom-mal játszom. Anime MMORPG és sok féle karater van benne. :)
 
shiranai
Nem rég ingyenes volt a Life is strange 1. epizódja steamen, azzal tolom most. Elég jó, lehet beszerzem majd a többit is a következő leárazásnál.


[img]http://fc03.deviantart.net/fs70/f/2011/021/8/e/candle_jack_sign_by_tagoston16-d37our9.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon."
"Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
 
http://tagoston16.deviantart.com
Capac
Mikor volt ingyenes, és hogy-hogy nem tudtam róla? o.O


"Go into a room to fast Kid, the room eats you."
- Miller
 
http://myanimelist.net/animelist/Larten
shiranai
Júli 21-től lett ingyenes az első epizódja. Nem tudom, hogy most is az e. Nekem a Steam küldött emailt, mert a kívánságlistán volt.


[img]http://fc03.deviantart.net/fs70/f/2011/021/8/e/candle_jack_sign_by_tagoston16-d37our9.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon."
"Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
 
http://tagoston16.deviantart.com
Capac
Battlefield 1 a béta alapján.

Volt alkalmam kipróbálni a BF1 nyílt bétáját. Játszottam vele kb 2 órát és itt van az első élménybeszámolóm. Ami felemás. Nagyon.
Először is, leszögezném hogy a játék gyönyörű. Ha leveszed a HUD-t a monitorról, olyan baszottul szép grafika tárul a szemed elé hogy megkönnyezed, de nem a szemeiddel. Minden fegyver,jármű, a tárkép olyan tökéletesen lett megalkotva hogy nehéz rajta hibákat találni. A tökéletes látványhoz természetesen megint társul a tökéletes hang. Minden fegyver az eredeti hangján szólal meg, zárt térben tökéletesek a visszhangok, nyílt térben is, az ágyúk,tankok robaja berepeszti a dobhártyát, a robbanások meg leszakítják a tetőt.

Vagyis a játék audiovizuális szempontból tökéletesen el lett találva, ezzel elősegítve azt, hogy úrrá legyen rajtad a teljes Battlefield hangulat.
És hogy mi is az a Battlefield hangulat? Remek kérdés!

A Battlefield hangulat az, amikor már ordibálsz a monitorral hogy az a szemét tetves hulladék nudli fegyverfizika már megint kibaszott veled, miután pofán lőtted az ellent a csipával 2 méterről, de azért ő még elő veszi az 1911-et kétszer rádlő, és kampeca. Vagy amikor a szuronnyal hátba szúrod a másikat, de a játék inkább úgy dönt hogy buggol egyet és ő öl meg téged. Vagy amikor átcsusszansz egy sziklán pont az ellenséges kereszttűzbe és meghaltál. Vagy amikor ráspawnolsz a csapattársadra, aki épp a tűzharc kellős közepén nyög mint a japán örömlány egy T-Rex alatt. De ezt te sehonnan nem tudhatod, mert a játék egy büdös figyelmeztetést sem ad arról, hogy hé köcsög, a haverodnak éppen föltolják a teljes német tüzérséget+páncélos ezredet+egy káposztát. Mert a németek szeretik a káposztát. Kérdem én, miért? Már a BF3 is tudta azt a funkciót 2011-ben, hogy ha a társad harcban van, nem tudsz ráéledni, mert letilt, nehogy megdögölj.
E mellé még társulnak a játék megannyi grafikai hibái, bugjai, a borzalmas repülőgép fizika amit szerintem egy az egyben áthúztak a Battlefrontból, szóval aki ott anyázta a fejlesztőket, az itt is fogja.
Ja és azt mondtam már, hogy a találat kezelés egy nagy nudli? Sosem tudhatod hogy éppen eltaláltad-e Józsit vagy sem, mert a hitbox nem működik. Ha meg működik, akkor is csak 50/50 hogy te nyered-e meg a csatát amibe mondjuk egy géppuskával mész bele egy M 1911 ellen. Mert hát miért ne.
A fegyvereknél itt is megvan a hótfos összemókolt ballisztika, ami ha az ellenség 50 méteren túl van, csak akkor talál el 500-ból 1 lövést, ha az irányzékot konkrétan kitolod a minitor tetejére. Gratulálok.
A tankok borzasztóak. Oké, hogy 1. vh és ezek a tankok inkább csak mozgó koporsók, de olyan nincs, hogy egy ellenséges találat leamortizálja a nehéz tankot, miközben neked 2-3 lövés kell egy könnyű páncélosba hogy megmurdeljen.

Grafikai, fizikai, játékmechanikai, fegyver buggok megvoltak, mi van még hátra? Ja igen! Azért egy pozitívumot megemlítenék: NINCS BATTLELOG!!!!!!!!!!!!! végre fogták azt a teljesen fölösleges funkciót amit mindenki rühellt, és kukázták a fenébe, helyette van egy korrekt auto matchmaking ami a környező országokkal rak össze, így a pinged még véletlenül sem mehet 50 fölé önhibádon kívül persze. Kár hogy ezt már 10 éve is tudták a játékok.

Mindent összegezve: Annyira nem rossz a játék mint gondoltam, a legtöbb hibáját ki is javítják majd a megjelenéstől számítva második év végére. De azok a buggok amik most a bétában benne vannak, úgyis benne lesznek a végleges kiadásba, szóval ebbe ne kössön bele plz senki.
3/5 nem fogom megvenni.


"Go into a room to fast Kid, the room eats you."
- Miller
 
http://myanimelist.net/animelist/Larten
RagnarSaga
Dishonored 1 most a Dishonored 2, Enderal (Skyrim mod), GTA V,
 
Homyx
Don't Starve
 
vincentlll
overlord 1-2
two worlds 2
WOT minden mennyiségbe
 
Kaguya
Azóta játszok a Diablo 3-al ( Reaper of Soul).
 
Ugrás a fórumra: