Esetleg amit nekem szoktak ajánlani. Használj másik böngészőt hátha akkor nem lesz ilyen gond. (én Google Chromot használok)
Segítség
Úgy néz ki elszállt a winyóm amina windows trónolt. Telepítő CD nincs
Van két winyóm, meg egy DVD lejátszó, és ezekhez két Sata kábel.
Lehet e olyat, hogy az újabbik jó winchesterre felrakok egy Ububtut egy kisebb partícióra, majd Ubuntu egítségével a régi winchesterről átmenteni/ átmásolni az újra a windowst?
(Már ha sikerül kiovasni a fájlokat)
Tudom egyszerűbb lenne letorentezni egy windowst, de mivel eredeti oprendszerről lenne szó így jobb lenne inkkább átmnteni
Simán torrentezz le egy új windowst. A lényeg, hogy pont ugyanolyan legyen mint az előző. (pl. ha az Win7Pro x64 volt, akkor egy ugyanilyet tölts le) Telepítsd fel az előző windowsod kulcsával és aktiváld. Pont ugyanolyan legit lesz a rendszered, mint az előző. A Microsoftot már rég nem érdekli, honnan van a Win a lényeg, hogy a kulcs legális legyen.
Az fontos nyilván, hogy minden fajta utólagos buhera nélküli legyen a Win, meg persze ne legyen benne semmi automatikus crack vagy hasonló.
Egyesítve 2016.06.28 10:38:31:
Nekem lenne egy kérdésem: ha euróra van szükségem mivel járok jobban? A bankban vegyek le a számlámról eurót közvetlenül a pénztárnál, vagy forintot vegyek le és máshol váltsam be?
Kai-san írta:
proci-t
Ugrás a fórumra: |