Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Csevegő, Játékok és Általános animés témák » Csevegő
Segítség
schoolbullying
Sziasztok!

Elnézést, hogy ilyesmit írok ide, nem tudom, mennyire van ennek itt, vagy bárhol máshol a fórumon a helye, de szeretném a segítségeteket kérni!

Sajnos az iskolás évei alatt rengeteg embert ér olyan negatív hatás, mely az akkori éveire biztosan, de akár az egész életére hatással lehet. A lelki és testi bántalmazás ugyanúgy meg tudja viselni az embert.
Végzős szociális munkás hallgatóként a szakdolgozatomat az iskolai zaklatás / erőszak témakörében írom. Részben azt kutatom, hogy milyen rövid-, illetve hosszú távú hatásai lehetnek az átélt iskolai atrocitásoknak, illetve hogyan lehetne egyáltalán megelőzni ezeket a dolgokat.

Abban szeretném a segítséget kérni, hogy amennyiben lenne olyan ember, aki szívesen válaszolna nekem néhány, a témában feltett kérdésre, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot az alábbi e-mail címen:


Jelentkezés esetén egy pár kérdést küldenék az érintetteknek.
A kérdésekre kapott válaszokat nem teszem bele szó szerint a szakdolgozatomba. (És nyilván sehol máshol sem teszem közzé.) Nevet, és semmilyen beazonosításra alkalmas adatot nem kérdezek. Teljesen anonim módban zajlik az egész. Mindössze egy átfogó képet szeretnék kapni, a tapasztalatokat összegezni, összehasonlítani, abból következtetéseket levonni.

Borzasztó nagy segítség lenne a számomra, ha lenne néhány ember, aki meg tudná osztani velem a gondolatait.
Sajnos kicsit késésben vagyok... Nemsokára itt a leadási határidő.
Emiatt azt kérném, hogy aki úgy érzi, hogy tudna, szeretne segíteni, és nem kellemetlen neki egy kicsit visszaemlékezni, jelentkezzen a fentebb írt e-mail címen a napokban.

Nagyon szépen köszönöm!

További kellemes napot mindenkinek!
 
zlcsi
Sziasztok!

A Haikyuu 3 évadát szeretném letölteni valahonnan, de nem találom a neten. Abban szeretnék segítséget kérni, hogy hátha közületek valaki tudja honnan tudom letölteni. Online megtekintést több helyen is találtam, de letölteni nem tudtam.

Előre is köszönöm a segítségetek.
 
Durzo
Videóletöltő programot próbáltad már?


"Sárkány vagyok, mert az akartam lenni."
"Do what nobody does, to achieve what nobody has."
 
Tokoliferko
Hali az animéket pl a Naruto Shippuuendet csak megán lehet letölteni mert én leszeretném tölteni az első 50 részt ,de nem tudom mert azt írja,hogy pro vagy mi kell és én nem akarok költeni valaki nem tud egy másik módszert a letöltésre?
Válaszokat előre is köszönöm!
 
alf0
Ezt találtam neked, de nem biztos, hogy jó.
Remember, tudtam segíteni.:)

Üdv.: alf0

Egyesítve 2019.02.03 01:00:32:
Bocsi hülye google billentyüzet átjavította a "remélem" szót remember-re.

Egyesítve 2019.02.03 01:08:46:
Amúgy én le tudom tölteni MEGA-ról gondolom kiírt neked egy idökorlátot h mennyi idö múlva tölthetsz le újra. Nekem is van ilyen ha egy 80-100 részt letöltök egymás után. Olyankor 5-6 órára felfüggeszti a letöltési lehetöségem. Szóval várj egy párórát aztán próbáld újra.
Szerkesztette: Tapion-sama - 2019.02.03. 06:33
 
Tokoliferko
Köszi a válaszokta holnap reggel megpróbálom :)
 
kavicsification
Sziasztok! Zöld fülű vagyok a weboldalon. Valaki tudna nekem válaszolni arra hogy találok e ezen a weboldalon Dragon Ball Super anime sorozathoz magyar feliratot amit letölthetek? Egy pár hónapja abbahagytam az animét mert kb a 70. rész körül nem találtam sehol sem normális minőségben, magyar felirattal a további részeket viszont most újból elkezdtem keresni és itt kötöttem ki. Előre is köszönöm a segítséget!
 
BLAZER627
Felülről a második lesz: https://www.narut...cat_id=141
 
Severum
Sziasztok! Hogyan kell ilyen szép avatart csinálni amilyen van itt sokaknak, mert nekem nem sikerült néztem googlet, de analfabéta vagyok hozzá. Ugyan valahogy sikerült de, a képnek csak kis része látszik, és így hiányzik Luffy ökléről st Charloss arca.
Előre is köszi!


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
Necryn
Sziasztok, néhány napja aktiváltam az Avast SecureLine VPN-t, de azóta az utorrentben piros a seedelés letölteni sem tudok pedig sokan seedelik az adott animét.
 
Akashi
Sziasztok!

N5-N4 JLPT vizsgája megvan valakinek az ittlévők közül? Kéne pár info. :)
 
http://tibiakonyhaban.blogspot.com
Kendagera
Sziasztok. Jó pár éve figyelem az oldalt, de még csak most regisztráltam. Az lenne a kérdésem, h milyen mobilos applikáciolóval tudom a letötött mangákat olvasni?
A válaszokat előre is köszönöm
 
Tapion-sama
Nincs és nem is kell külön applikáció hozzá. Egy sima zip fájlban vannak a képek, amelyet bármely fájlkezelő (androidon nekem File Commander van) kicsomagol, onnantól kezdve pedig bármilyen képnézegető progival megnyithatók az oldalak (nekem androidon QuickPic van).


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
R
Sziasztok!
Kulfoldrol ugye az indavideos videok nem elerhetoek, es eddig ez a csodas oldal megoldotta a problemat (https://indavideo.nxu.hu/)
Az oldal napok ota inaktiv, ketlem, hogy elerheto lesz ujra.

Van esetleg valakinek hasonlo oldala, hogy tovabbra is lehessen indat nezni kulfoldon? Az Unlimited Free VPN - Hola megoldaston kivul, ha lehet.
 
kingpapa
Sziasztok!

A befejezett projekteknél a Dragon Ball oldala nem töltődik be. Valami belső hibát ír. Valaki tudja ennek az okát ??
Régen nem néztem az oldalt, kerestem infót róla de nem találtam. Valaki tudna segíteni ebben?
 
Ugrás a fórumra: