Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Csevegő, Játékok és Általános animés témák » Csevegő
Segítség
Avaren
Szia. :)

Innen le tudod szedni a feliratot :

http://www.naruto...?cat_id=17
Szerkesztette: Avaren - 2018.02.12. 17:47
 
DieHardy
Sziasztok, remélem jó helyen teszem fel a kérdést: Milyen program használatával szeditek le az égetett feliratot az animékről(remélem jól gondolom, hogy így csináljátok :$ )? Gondolkodtam, hogy kipróbálnám csak úgy magamnak, hogy milyen is fordítani, viszont amiket gyorsban találtam google-ban nem nagyon tudtam felhasználni, így gondoltam megkérdezlek benneteket.
Előre is köszi a választ/válaszokat :)
 
AyumiWhite
Sziasztok!
A segítségeteket kérném! Ha van itt még valaki aki külföldről nézi az indán az animéket, van-e valamilyen más vpn proxy váltó applikáció telefonra a Hola nevű helyett? Mert eddig azt használtam és úgy ahogy működött, de most a frissités után beadta a kulcsot és az indás videók lefagynak a betöltésnél. Már több vpn applikációt megnéztem, de egyikben sincs magyarországi proxy. Esetleg más lehetőségek is érdekelnek, bármi ami megoldást kínál, mert úgy néz ki megint csak az AA-s animeket fogok nézni és elbucsozhatok a Naruto-kun animeitől, pedig nagyon szeretem a munkáitokat! :'(
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!!!
 
Aes Sedai
Letöltöd és úgy nézed meg. Úgy amúgy is igényesebb az egész.
 
Exolve
Hali!

A Boku no Hero Academia feliratok formázva is elérhetőek valahol, abban a formában, ahogy az indás videókra is felkerülnek? Ahogy körbenéztem az oldalra csak .srt-k kerülnek fel a többi sorozat esetében is, esetleg elérhetőek valahol a .ass fájlok is vagy a formázás teljesen más módon történik?
 
Tapion-sama
Nem érhetők el a formázott feliratok, és nem is tervezzük megosztani őket ^^


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
alf0
Úúú Tapion-sama hogy kioffolta a srácot:D
 
Exolve
Kösz a gyors választ. Mindent 720-ban raktok fel, gondolom inda miatt, 1080-as képet meg nem nehéz manapság összekaparni és szívesebben nézem, mint a sok pixelt a 720-as verziókban.

Az előttem szólónak: remélem megérte az 1. hsz-sodat 2 évig erre tartogatni :)
 
david56
Tudod indán van ám egy kis hd gomb amivel 1080 ba teszed a vidit. bár amimét már rég néztem ott. nekem is megérte ennyit várnom h ismét.kommentje úgy érzem :)


Winter is coming....oh its here !!!
 
Exolve
Az indás HD gomb sajnos csak 720p, amit érzékelni is lehet, de explicit is oda van írva :/ Régen valóban csak egy kis fogaskerék volt, de egy jó ideje már jelzi a felbontást is.
 
senbonzakura56
Sziasztok ! :)
Egy olyan kérdésem lenne, hogy letöltöttem egy animét mellékelt felirattal. A felirat formátum .srt, de késik a felirat a hanghoz képest. Megtudom-e ezt valahogy úgy szerkeszteni és eltolni az egész feliratot, hogy ne soronként kelljen átírni az időzítést ?
A választ előre is köszönöm.
 
Tapion-sama
Attól függ milyen programmal szeretnéd:
Subtitle Workshoppal CTRL+D, felugró ablakban beállítod hogy egy sorra vagy az összes sorra legyen érvényes, előre hozni vagy hátra csúsztatni akarod, és hogy mennyi is az annyi.
AegiSubbal CTRL+i, ugyanezeket tudod állítani plusz még sok minden mást (a kijelölt sort köbető sorok tologatása; csak a sorok kezdő idejét; csak a sorok befejező idejét, stb.

Más feliratkezelő programot nem használtam. ^^ remélem, tudtam segíteni.


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
senbonzakura56
Egyszerűség kezelhetőség és későbbi munkák során melyiket ajánlanád jobban ? :)
 
Shiro
Ha csak sima egyszerű feliratot akarsz szerkeszteni (*.srt), akkor a Subtitle Workshop használata jóval egyszerűbb.

Ha viszont formázott feliratot kívánsz létrehozni, ami tartalmazhat karaokét, 3D térben való elforgatást, elhelyezését, különféle színeket betűtípusokat, animált feliratot...stb (*.ass). Akkor már az AegiSub a neked való program. Kicsit nehezebb használata, de több a lehetőség benne.


img00.deviantart.net/1e09/i/2018/003/7/f/zero_no_naku_koro_ni___grail_killer_chapter_by_shirohun-d53yyil.jpg

When Zero Cry: Grail Killer Chapter
 
senbonzakura56
Köszönöm szépen a gyors válaszokat !! :)
 
Ugrás a fórumra: