Shiro
Naruto-Kun.Hu Team
Moderátor
Kérlek szépen felejtsd el, hogy 2007-es színvonalon szép a grafikája, mivel mai viszonylatban is az. Sőt többségüket még veri is.
Mert kézzel rajzolt és nem vehető észre a CGI
(kivétel a másik világ, de ott is inkább művészi megvalósítás a CGI mozgás, mintsem félresikerült animáció)
Opening egyszerűen remek
https://www.youtu...dmjFxAm7mc
Különösen
0:20
0:33-0:36
0:40-0:46 (legjobb )
1:25-1:29
1:30
Most nézem, hogy a csak karakter bemutatós részeket hagytam ki. S azokat is csak azért, mert karakter bemutatós részek.
Olyan spoiler(ek)-et tartalmaz amiről nem tudod, hogy spoiler csak miután eljutottál oda az animében.
Az animében képesek voltak összekombinálni az animációt az aláfestő zenével.
Az 1. részben zongora ütésre élünkül fel a kép egy egy pillanatra.
Az anime csak néhány karterre fókuszál, de op ott vannak a többiek is. Van egy élő környezet amiben elhelyezi a szereplőket.
S ha már környezet szépen meg van rajzolva, pontosan illik a karakterekhez.
Nem mondod rá hogy hú de faszául néz ki, hanem mert égszerűen csak szép, és pont ezért szinte észre sem veszed a létezését.
A karaktereknek tudtak személyiséget adni és ezt nem a dobok két kockával az egyik a "külső" a másik a "viselkedés", hanem eszüket használva alkottak az írók.
Tomoya külsőre a hárem animék standard főszereplője (Egyébként k az és melyik animéből akit a mai napig másolnak?), de a személyisége nagyon eltér (már csak azért is, mert van) a klónoktól. Talán mert a poénokat képes úgy szolgáltatni, hogy azok életszerűek legyenek. S persze ő egy troll. XD
Az események rendesen lépésről lépésre végig vannak vezetve.
Nincs azaz érzésem, hogy ja X miért nem mondta Y-nak, hogy A meg B.
Miért nem tette meg? Vagy a "minek bele ez a jelenet?".
Nevetsz, mert valami vicceset láttál. Aggódsz, mert van miért. Szomorú vagy, mert meg van az oka.
S nem pedig. Nevess! Mert ez egy poén. Legyél depis, mert nézd drámai jelenet van.
Aztán azért is írom, mert újrakezdtem az animét, mivel véletlen majdnem belefutottam egy spoilerbe az After Story-t illetőn azt gondoltam iksz év után fura lenne a közepétől folytatni.
6. résznél járunk és tudom miről szól, de azt nem, hogy mi a célja, miféle végkifejletet akar majd. Ja és nem volt benne ecchi. (Komolyan mondom magam előtt is furcsa, hogy ilyet mondok, de nagyon sok animét láttam, láttunk, már ami csak az ecchi miatt súrolta lécet.)
S most így a Clannad újranézése közben rájöttem, az a léc időközben szépen lejjebb csúszott.