Hozzászólások
Ki nyerne csatában?
peterk
dedi012 írta:

Whis azt mondta hogy Vermouth/Belmod, a 11. univerzum pusztítás istene legyőzte Beerust, vagyis szkanderben lenyomta őt. Ha ezt vesszük alapul fizikailag erősebb mint Beerus. Viszont azt kétlem, hogy nincs Jirennél erősebb pusztítás istene, valőszínű, hoogy több olyan is van aki simán eltörölhetné a föld színéről őt.


Quetala volt (4 -es univerzum) aki legyőzte szkanderben Beerus -t, de én őt (macska) vagy Belmod -ot mondanám a legerősebbnek (MANGA alapján)
 
itachi01
Nézegetem a DBS 12-13-14. részeit, és itt Beerus az ereje 100%-át használja Goku Piros formája ellen. Jiren elleni küzdelemből kiderült, hogy bazinagy különbség van a piros és a kék forma közt. Ha piros ellen izzadt, lihegett, akkor a kék ellen kikapott volna Beerus? Csak mert akkor mindenki más is leveri, aki Gokut kékben megizzasztja, nem?
Mi a véleményetek?
Pusztítás Istenei között a Migate no Gokui alap felszereltség, vagy tenniük kell valamit? Volt már olyan Isten akinél láthattuk ezt a formát?
Frieza egy szinten van Goku kék formája ellen. Jiren mégis meditálni kezdett, pedig full erőben van Frieza. Miért nem tartotta méltó ellenfélnek, vagy épp veszélyesnek?
Ha evidens az idő lejárta utáni létszám win, akkor Jiren miért nem kezdi el gyéríteni a népet? Van egy atomrobbantás szerű terve az uccsó percre, ami letakarítja a horizontot a gémerekkel együtt?
 
https://jobbik.hu/
Dova
A DBS 14.részében elhangzik, hogy Beerus hazudott, nem az ereje 100%-át használta. Csak azért mondta ezt, hogy Goku teljes erejét előhozza. Amugy a mangában volt egy Blue Vegita vs Beerus harc, pont azért mert elvileg a jóshal azt jósolta a riválisai lesznek Gokuék, de kb. egy komolyabb csapással le is verte Vegitát. Azon egy kicsit beparázott mikor Goku Blue+Kaiokent nyomott Hit ellen, de a mostani szinteket látva nem hinném hogy az is gondot okozna Beerusnak, bár már tuti be kéne vetnie valamennyi erőt.

Az Ultra Ösztön (Migatte no Gokui) szerintem az istenek elképedéséből ítélve nincs meg nekik alapból, eljuthatnak arra szintre, de még nekik is sok időbe telik.

Jiren valszeg azért meditál, mert bár öklöztek kicsit a Blue formában, lényegében fél perc alatt legyőzte azt a szintet is. Vagyis Freeza se lenne neki ellenfél.

Az utolsó kérdés viszont jogos, Jiren nekiállt meditálni mert elfogytak a harcosok akik ellen ő kell. Oké, csak hárman maradtak. Igaz mondta Toppoéknak hogy innentől ő dolguk, de ha úgy van biztos bedobná magát a végén, ez csak felvágás :D.
 
Shiro
Kezdjünk egy kis szimbolizmussal.

Itt van SSJ Rage Trunks átváltozása
https://www.youtu...OqlhMfnSoA

Itt pedig Ultimate Gohané
https://www.youtu...gpqIXqV1oo

Mindkettőről elmondható, hogy az ereje vetekszik a Blue-val, illetve hogy egy égig érő aura is szimbolizálja az erejüket. Mivel az aurák mérete egyező, így az is szimbolizálja hogy a két forma hasonló erővel rendelkezik.


Harmadikra pedig itt az SSJ God rituáléja (második fele)
https://www.youtu...qZiq_-X8gU

Csekkoltátok az égig nyúló fényoszlop kiterjedését?

Hogy mennyivel masszívabb, mint a Rage és az Ultimate esetében?

Szerintem azt szimbolizálja, hogy mennyivel erősebb azoknál a formáknál, beleértve a Blue-t is.

Viszint azt ne feledjük, hogy Beerus ellen egy a többi csillagharcos segítsége által rituáléval elért God formát használt. Aminek volt regeneráló hatása, és mikor megszűnt utóhatásként nagy mértékben felerősítette az SSJ-t.
Mikor összecsaptak olyan rezgések keletkeztek, amik veszélyeztették az univerzum épségét.

Az erő nagy tornáján Goku a saját erejéből hozta elő, viszont nem rendelkezett egyik korábbi tulajdonságával sem. Kivéve, hogy God-ban gyorsabb volt, mint Blue-ban, bár szerintem ez is inkább a reflexekre, reakció időre vonatkozik, mint a tényleges sebességre.


Röviden
Rituáléval előhozott SSJ God valahol a 20x-os Blue Kaiouken és a Goku^2 között lehet félúton.

Az önérőből előhozott SSJ God viszont csak az SSJ3 környékén lehet.

Végére itt a Goku^2 fényoszlopa is, tegyétek be az összehasonlításba.
https://www.youtu...yQTr_wJics

------
Golden Frieza ereje vetekszik Blue Goku erejével.
Viszont a Blue Kaiouken x20 Goku illetve Goku2-nek a közelébe sincs.


img00.deviantart.net/1e09/i/2018/003/7/f/zero_no_naku_koro_ni___grail_killer_chapter_by_shirohun-d53yyil.jpg

When Zero Cry: Grail Killer Chapter
 
itachi01
Vidiket hétvégén tudom majd csak megnézni. Köszönöm szépen hogy írtál. :)

Egyesítve 2017.11.17 21:07:28:
Ahaa! Hát így már érthető. Akkor Ultra Ösztönnel lehet egy szinten Beerus full ereje ellen?
Szerkesztette: itachi01 - 2017.11.17. 21:07


p1.picsto.re/Zb2SL.gif
 
https://jobbik.hu/
Giovanna
Az Ultra Instinct Goku egálba lenne Beerus-sal, viszont ha csak egy hajszállal is, de szerintem még mindig Beerus-san nyerne, egy hosszú -és látványos csata után.
 
Kai-san
Ultra Ösztön Goku nehezen de letudná győzni Beerus-t. SSB Vegito => Beerus, Ultra Ösztön Goku => SSB Vegito


Do what is right not what is easy!
 
Giovanna
Golden Frieza, Krillin, Android 17 vs. Beerus
Android 17 vs. Golden Frieza
Dyspo, Gohan, Piccolo, Roshi vs. Beerus

Mindegyiknél megengedett a lebegés, és a harc a halálig tart.
 
Ugrás a fórumra: