Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Csevegő, Játékok és Általános animés témák » Csevegő
Viccek
Sasha
Kép
[img]http://www.kephost.com/images/2018/02/25/16864131_10158291978125080_6464942244598786473_n.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.

Elvileg szükség van körülbelül négy szóra ahhoz, hogy ne szegjek szabályt. Hát ez több.

Néha (azaz messze nem mindig) lehet tartalmas egy hozzászólás akkor is, ha csak egy szó van benne. Attól még, hogy odaírsz egy alibi mondatot, ugyanúgy lehet tartalmatlan :D Más kérdés, hogy ezt én tartalmasnak ítélem, csak simán képpel is, így tárgytalan a diskurzus (bár szerintem ez már inkább a Vita topicba való, nem a Viccekbe, de te tudod.) Jó párszor elmondtam már (már akkor is szerintem, mikor legutóbb aktív voltál), hogy nem harapok a négy szóért, csak legyen értelmes a komment.
Viszont ez azért nagy kép, nekem nem fért ki egy oldalra a laptopomon, ilyet inkább tegyünk spoiler mögé, vagy valami más mögé.

Szerkesztette: Jon - 2018.02.26. 23:12


Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
 
dungeonlord
Bosszúállók: Végtelen háború egy kicsit másképp xD :
https://www.youtu...G6uekF1xpo
 
KaukazusiGyikember
Nem Naruto-Kunos projekt, de olyan animés viccet találtam ki, hogy csuhajj:)

- Hogy hívják a fázós élőholtat?
- Puloverlord!

[Tudjátok, most van az a rész, amikor nevetni kellene..]

Egyesítve 2019.06.23 09:04:07:
Bocs Capac, de nem értem, mi a bajod a hozzászólásommal, hogy dislike-olod. Nem esik le a poén? Vagy nem tartod elég viccesnek? Leírom, ilyen esetekben mi a teendő: nem mész rá se arra, hogy tetszik, se arra, hogy nem tetszik. Így nem is sértesz meg senkit egy olyan hozzászólás dislike-olásával, amiben bántó vagy durva dolog írásának még csak szándéka sincs jelen. A vélemények és az, hogy ki mit tart viccesnek ugyanis egy teljesen szubjektív dolog, amikre a valóság közegében sem illik azt mondani, hogy "Fúj, de agyatlan vagy!". Ezért kérlek, a továbbiakban pusztán azért ne dislike-olj egy kommentet, mert láttál már életed során jobbat.

Ui. a moderátoroknak: Bocsi, hogy ezt ide írtam, és nem a vitarészlegbe, de ez most itt aktuális. Ha Capac folytatni akarná a vitát, a továbbiakban a vitarészlegben kerül erre sor.
Szerkesztette: KaukazusiGyikember - 2019.06.23. 09:04
 
Ugrás a fórumra: