Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Csevegő, Játékok és Általános animés témák » Játékok
[PC] World of Warcraft
BrainBox
Vérbeli hordásként sajnos nem lehet szónélkül hagyni, ez olyan mintha verekedés közbe nem lenne focimeccs :D

Nem a heal output a fontos hanem a utility, nem csak healel supportolsz hanem a sok cc, néha kis dmg, mobility ez is számít. A druidát az életbe nem kapod el és annyi instantja meg mitigationje van, h az vmi rettenet főleg arénán. A pala meg pala. Egy ilyen erődbe költözött afk healer. Platesként nagyon nehéz megölni. A sámi meg kap egy stunt és megcsukjuk vagy ha kijön és elmegy akk ütjük a többit amíg nem tud healelni illetve a ciklon az nagyonon beast. Amikor low hpn van az enemy ráversz egy ciklont lepörögnek róla hotok meg minden és ah kijön instant hal. Régi szépidők, hiányzik az amikor nem volt ennyire egyszerű a wow.


Death is not an escape!
 
Gabesz
Stance írta:

Csóri Gabesz, nem hiszem hogy rosszindulatból írta. Egy öregebbi generációhoz tartozik, szerintem nincs tisztába vele, hogy a mai napig frissítik a játékot. Ennyi az egész.

Na jól megkaptam, de várható is volt a reakció! :)
Nem farmolásból írtam a korábbi hozzászólásom, és nem trollkodás volt a cél... Komolyan meglepődtem, hogy él még egyáltalán ez a játék, és topikot kapott a fórumon... Tényleg ahhoz a generációhoz tartozom, amikor a csapból is a reklámja ment, meg ezt tolta boldog boldogtalan... Ja és írta valaki, hogy 4 perc játékkal nem lehet kiismerni a játékot... Anno nem is kellett játszanod vele, teli volt vele minden média, az utcán társaságban mindenhol téma volt...
 
Minagi
Lilus gyere már vissza. Most, hogy játszom nyomhatnánk. :D
Tök érdekes, mert WoD-ban PvPztem sokat a priestemmel, természetesen holyként. PvP-n én jobban szeretek healerni, ez berögzültség. Többek között mert kurvára kell healer MINDIG, a másik ok, mert rohadt jó életet menteni PvP-n, ott van igazán izgalmas és nem PvE-n, de ez most lényegtelen.
(Egy kis sztori. Most mey megint Bawl pvp, és oda jelentkeztem. Behívott egy Silvershard Mines-ra, viszont 3 car helyett, csak 2 megy, ezen a fajtán. Néha az ellenség tudja, hogy a healert kell ölni, máskor nem. Ez egy olyan alkalom volt, mikor tudták, hogy a healer folyamatosan CC-ben kell tartani, de úgy, hogy már ne tudjon kijönni. Nos, ez meg is történt, kurvára figyeltek arra, hogy ne tudjak úgy healerni ahogy igazán szeretnék, és ennek meg lett a hatása. Egy köcsög Warrior a partyból elkezdett engem, a healert fikázni, hogy milyen bénán healelek, meg MINDEN az én hibám, és mit képzelek magamról, és biztos először játszom. És az hogy veszítünk persze az én hibám. Az, hogy soha nem védett meg, soha nem szedte le rólam az embereket, mert amint meg láttak instant jöttek rám, az nem számít. Mit képzelek magamról, és én vagyok a szar alak. Hozzá teszem a dps-e kurva szar volt, és nem halt meg sokszor mert én a sok halálban is tudok azért healerni, de ilyenkor bennem van az, hogy "Tudod mit, kabbe. Mit pazaroljam rád manámat, egyáltalán aa figyelmemet." Utálom az ilyen embereket.) :Okad

Nade, ez most kitérés volt, azt akartam írni, hogy nagyon sokat változott a holyp priest WoD óta és nagyon tetszik. A shadow is sokat változott, és ez még pozitívabb irányba. Azzal csak úgy aprítok. Bár shadowot, inkább BG-n kívül használom.
 
LilusUchiha
Sajnos Minagi, most egy elég komoly tanfolyamon vagyok így nincs időm a WoWra :( Szívesen visszatérnék, macizni de hát nem piskóta, amit a fejembe kell vennem.

Én is brawloztam és imádtam, hogy a mackómmal nem tudtak megverni. Teljesen jó zászlóvivő emberke voltam. Cicában láthatatlanban besunyultam aztán meg mackóban kibrummogtam vele. XD Imádtam hogy sok milla hp-m van és nem tudnak megölni.

Amúgy a veszteség nem csak egy ember hibája. Mindenkié. Csapatjáték ezt nem fogják fel az ilyenek.
 
Gather
Úr isten vissza tér az eredeti vanilla szeró. Akkor most toborzok embereket a Hordában.
 
LilusUchiha
Én egy eredetis WoTLK szervernek örülnék :D újraélném a WoTLK élményt :D

Mi újság eredetin? Ezer éve nem játszottam....
 
Minagi
Én szeptember eleje óta nem jutottam fel, így nem tudom. :( De tervezem, hogy januárban vissza nézek.
Igaz, Halloween-kor vissza akartam menni, de nem tudtam, után úgy voltam, hogy WoW 13. születésnapján nézek vissza, de megint nem tudtam. Aztán karácsonyi eventkor akartam vissza nézni ami lehet már elkezdődött hogy vagy jövőhéten fog, de nem tudok. :( Így marad, hogy majd valamikor vissza megyek, remélhetőleg januárban.

Én baromira örülök a Vanilla szervernek, de csak azért mert én akkor kezdtem. Olyan érdekes, hogy mindenki ezután hogy kiderült hogy lesz majd legacy szerver, jött, hogy ők melyiket bírnák jobban. És mindenki azt mondta, amikor kezdte. :D Én akkor kezdtem mikor elkezdődött a WoW, valaki BC-ben, amajd nagyon sokan - ahogy én is - elmentünk Wotlk elején viszont ugyan annyian akkor kezdték, így sokan azt kívánják. :D

Elsőnek jöjjön el a Legacy szerver ami még minimum 2-3 év s nézzük meg hogy sikerült. Szerintem nagyon fasza lesz.
 
Hiei
Vanilában kezdtem, de a bc volt a játék aranykora. Wotlk még elment utána jött a lejt menet és azóta se bírok már vele játszani. Soha nem lesz Mmorpg, ami felül tudja múlni a Wowot, de már lejárt az ideje.
 
Stance
Én tuti játszani fogok vanillán, szét vagyok hypeolódva. Bár kicsit bánom, hogy nincs drainei faj :(
 
Minagi
4-5 hónap után vissza tértem kb 2 hete a játékba, pont a 7.3.5.-ös patch előtt egy héttel. Pont akkor lett elérhető LFG-ben az Antorus, the Burning Throne-ban az utolsó két boss, vagyis Aggmar és Argus the Unmaker a főboss.
Ahhoz itt egy videó, ha valaki nem látta volna.
Én egy ideje nem raidelek olyan komolyan.Órákon át, heti x alkalommal, nincs kedvem, nincs időm, nincs energiám az emberekhez, így én tök boldog vagyok ezzel az LFG-vel. (Bár vanilla szerveren majd ha kijön ezt lehet át kell majd gondolnom)

7.3.5.-tel eljött az új sztori Silithusban, aminek én nagyon örülök. Elhagyatott egy hely, egy ideje, pedig szerintem nagyon jó. Sajnos mindentől messze van stb, így ezidáig nem nagyon jártak oda emberek, de most megint mindenki ott van. Persze még nem jött ki az egész sztori majd szépen fokozatosan.
A kard a sivatag közepén nagyon menő egyébként. :D Mutatokhatok Screenshot-ot ha akarjátok, a saját karimmal. :D
És itt van a két videó, hogy miért is megyünk Silithusba:
- Alliance
- Horde
A hordás videóban látszik, hogy Sylvanas mennyire nem élvezi ezt a főnökösködést, szerintem le lesz váltva hamar, vagy nem tudom, de nem igazán illik hozzá ez egész hordának ő a feje.

Izgalmas nagyon, én baromira élvezem, bár most kicsit karikat húzok, mert azt is élvezem, meg... mindig félbe hagyom a Loremaster achi elérését és most megint van rá inditattásom.
 
dungeonlord
Wowos időszakomban sok rajóngoi videókat szoktam nézni, de amióta offolom a wowot, azóta már nem nézzek.
Véletlenül találtam, de ez https://www.youtu...Q6Ue1LKb50epic lett. Mást nem tudok mondani. :3
Szerkesztette: dungeonlord - 2018.05.13. 22:48
 
LilusUchiha
Én visszatértem a játékba, bár még nagyon keresem a helyem sajnos. :-/ Valahogy semmilyen társasággal nem tudok meglenni lehet önálló farkasnak kéne állnom :-D

Eddig a bfa tetszik bár nem sokat láttam még, 115ös a magem :-D (bár erősen gondolkodom, hogy a fő karimmal kéne tolni, mivel mageval szívás fejlődni :( )

Játszik valaki rajtam kívül? :)
 
BrainBox
Race to the World First eseményt követi valaki? Adnám ha lenne Jainának egy secret phase, ahol actualy meghal (Lore szempontjából mondjuk érdekes lenne és kicsit hülyeség is)


Death is not an escape!
 
agateonoob9
Tippre Method behúzza megint, Jaina tényleg elpatkolhatna már. :D
 
BrainBox
Methodnak szúrkolok, de azért nem bánnám ha a limit vinné a wf-t, csak h a blizzard észrevegye mekkora hülyeség volt az amit az aliba "balance" címmel műveltek...


Death is not an escape!
 
Ugrás a fórumra: