Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Csevegő, Játékok és Általános animés témák » Játékok
[PC] World of Warcraft
LilusUchiha
Na én nem bgzek :D nekem az kínzás :D főleg, hogy nem bírja a gépem szóval állok nem mozdulok majd mikor elindul a kép akkor már halott vagyok XD meg alapból nem szeretem a tucat PVPt. (Régen is max az arénát élveztem ha valaki rávett h legyek a partnere XD)

Igen ez érthető. Én allis vagyok és van hordás karakterem de OG nagyooon idegen nekem. Az én otthonom Stormwind de inkább Darnassus. :D (régen mindig Darnában afkoltam meg voltam ha nem volt mit csinálni.)
 
Minagi
Uh én nagyon szeretek BG-zni. Én azt a PvP formát szeretem, főleg healelni. Majd kiugrik sokszor a szívem meccsek alatt, olyan kis izgalmas tudd lenni, meg egyben idegesítő, hogy ha rájönnek hogy te vagy a healer és rád másznak. :D

Számomra még mindig nem érthető ez az alli-horda ellentét, hiába vagyok én is rp fan, mind a két oldalt ugyan annyira ismerem és elfogadom. De egyiket se utálom. Viszont ez én vagyok, tudom, hogy a játékosok többsége úgy gondolkozik, mint te BrainBox, és választanak - korlátozzák - magukat egy játékon belül.

Mielőtt ezt valaki félre érti, nem degradálóként írtam, nem becsméreltem senkit.
Szerkesztette: Minagi - 2017.05.05. 12:13
 
LilusUchiha
Én sem utálom a másik frakciót. Nekem is van hordásom attól, hogy nem érzem magam otthon. Nekem első látásra az alli jött be csak mikor elkezdtem akkor exemék hordáztak és muszáj volt. Ikszdé

Aztán 1 év horda után átjöttem alliba és azóta is allis szív allis lélek Ikszdé

Én is lehet, hogy élvezném, ha nem diavetítésben kéne nézzem :D bosszantóbb mint a raiden ahol 2p és elindul utána már nincs lagg de bgn.... :S Meg alapból nem szeretem ha rámjön mindenki. Emlékszem még a régi WoTLKs időkre taurin ahol resto duduztam és pve resto dudum nem tudták megölni a retrik és mindig otthagytak élve. Ikszdé volt h klántárssal duelleztünk ToC előtt és a vége az lett h meguntuk h ő üt én meg állok és a hotok akkor is tickeltek, ha stunnolva voltam Ikszdé

Most m+t tanulok tankolni. Ikszdé végére már fájt a kezem a "zongorázás" miatt Ikszdé szabályosan elfáradtam a figyelem miatt. Főleg egy Teeminges kulcsnál Black Rock Holdban. :S
 
csabe
BrainBox írta:Ami nagyon mozgatja a fantáziám, hogy a Voidlordok milyenek lesznek a kövi kiegbe, meg hogy fogjuk legyőzni, már alig várom, mert a lore erősen ködös ezen a részen, illetve az egyetlen lény ami elvileg felveheti a versenyt velük szunyókál, és nem is biztos hogy jó nekünk ha felébred :/


Ez a szunyókáló titán nehogy úgy járjon mint Med'an és idő elött nyugdíjba küldjék. :) Amúgy meg ne feledd ott van a mi visszatérő "rosszfiúnk" Illidan aki elvileg a Fény bajnoka lesz és vezeti az egyesített sereget a Void Lordok ellen. De előtte valószínűleg Sargeras-t intézük el a 7.3-as patchben, mert kétlem hogy még egy kiegészítőt rászának a légióra.

A Horda-Alli ellentét szerintem is hosszabb időre megmarad főleg ha Sylvanas és Greymane él akkor nem lesz soha nyugalom a két frakció között. Jaina-ról meg nem is beszélve aki biztos valami rosszban sántikál. :)
 
BrainBox
ÚÚÚÚÚ tényleg Greymane-t el is felejtettem. A stormheimes story az vmi istentelenül jó lett az egész eddigi wow történetében a legjobb lvling zone, bár Storm Peaks-et is rettentően imádom, meg netherstrom aminek nagyon bejött a storyja, WotLK óta megvan a LoreMaster de még utána is minden kiegben megcsináltam a területek minden questjét kb.

Minagi egy másodpercig eszembe se jutott, hogy sértésként írod és szerintem másnak se. Teljesen érthetőek a különböző vélemények és ettől lesznek jó témák :D
Illetve az alit én csak hordásként nem szeretem, több mint egy évet játszottam aliba RoA egyik tagja voltam, sőt még az egyik 10-es teamjükbe is benn voltam, a swatba. Szerveren elsők között voltunk akik hcban leverték 10-es LK-t. Sajnos a 25-ös progress team már nem volt ilyen jó, sőt asszem fel is oszlottunk és átjött a klán eredetire mielőtt leöltük volna.
Összességében mind a 2 frakciónak megvan a maga varázsa, de akkor is amikor megtudtam, hogy deathwing miatt fél StormWind ledőlt, nem maradt el a kárörvendés.

Nem vagyok benne biztos, h lesz 7.3-as patch. Ha tippelnem kéne akkor ToS a vége a kiegnek, és sergeras is a Voidlordok ellen küzd :/
Abból következtetek, hogy berakták a repülést. WoD-nak ugyanez volt a vége utolsó content, plusz terület, plusz repu amit ha felhúzol repülhetsz és end. Ettől függetlenül reménykedek, hogy végre Sergerasnak letörjük a szarvát, de elsőnek Kil'jaeden, amióta megismertem Nerzul és az orcok történetét ki akarom végezni és ezuttal tényleg meg fog halni mert a netherben öljük meg. BRUHAHAHAHAHA

SZERK: Lilus kár, hogy alis vagy mert m+-t szivesen tolnék csak nincs kivel dpsként meg szökőévben se hívnak be, tehát egy +2-re nem invelnek 895-tel ami elég kiábrándító
 
LilusUchiha
Nem mondod, hogy nem visznek+2re? :O 870be vittek +6osra... igaz az én kulcsom volt de na Ikszdé én simán azt mondtam volna kicsi vagyok, de mentünk és 2 ládára lement. :)

Kiesett Elarilnak az első legendaryja a chest, ami elég jó guardian druidának :D

Igazából egyetértek. Tényleg mindegyik frakciónak megvan a maga varázsa. :) Alliba én a night elfeket imádom. Hordában a belfeket. Ikszdé bár ismerősöm szerint k.vák de szerintem ez butaság. Attól hogy jó az alakjuk még nem azok. De mindegy Ikszdé

Meg undead ami nagyon bejön Ikszdé
 
Minagi
Alig várom, hogy vissza térjek Azeroth világába, remélem hamar letudom a vizsga-időszakomat és szép jegyeket szerezek megint aztán hamar tudok újra nyomulni. :D

Nade, nem tudom, hogy szoktátok-e olvasgatni a FrostShock!-ot ahol megjelent egy érdekes találgatás, Anduin öregségével kapcsolatban, hogy mi hol leszünk, mi lesz pontosan Azeroth-tal, ki lesz az új főmufti. Stb. Persze, ez még csak spekuláció, de szerintem egész jó. Olvassátok el ezt a cikket. Kíváncsi vagyok ti mit szóltok hozzá. Mennyire tartjátok reálisnak, hogy a Blizz meglépi ezt?
 
BrainBox
Nagyon tetszik a cikk, és elég érdekes kérdéseket pedzeget. Imádom az efféle, idővel kapcsolatos, storykat is.
offtopic
a Démonvilág könyvek befejezése is vmi hihetetlen volt, meg a dr. Strange is jó lett

Olvastam a kommenteket, ahol szintén érdekes kérdések voltak. Például a kedvencem, mivan ha nem időutazunk hanem Anduin csak megöregszik, mint pl Khadgar és a Warcraft 4 ötlete is felmerült.
Szerintem is ideje lenne már a wowot egy kicsit parkolópályára tenni, mert jó meg minden, de a grafika az már szörnyen elavult, az egymásra épülő kiegek szörnyen instabillá teszik az alapjátékot. Legfőképp ez a target rendszer az ami elavult, és látszik is azon, hogy próbáltak belerakni új skillshot rendszereket, mint pl a papnak a halo melletti talentje, de nem az igazi.
Ha tippelnem kéne, akkor elmegyünk a ToSba, megöljük KJ-t, illetve kihozzuk szerencsétlen 1000 éve harcoló hülyéket (szerintem ez az 1000 év picit el van túlozva) és bumm megváltozott a világ a kövi kiegbe.
Ezt a nem telik az időt pedzegetve kicsit azért felmerül a kérdés, hogy ha mi átmegyünk a TW-be akkor az melyik ponton történik és ugyanígy a kijövetel is kérdéses, tehát ott nem telik az idő így mondjuk bemegyünk és windrunnerék még lehet el se buktak.
Nagyon kíváncsi vagyok
 
jasek89
Blizzard ilyen, nézd meg az overwatch-ot, az sem szebb sokkal a grafikája, pedig vadiúj game.
 
jeadnef
Elég érdekes gondolat, ami az 1000 éves háború miatt akár igaz is lehet (fura, hogy tudják, hogy mennyi ideje harcolnak egy időtlen helyen és közben hogyan telik az idő Azerothon).

A fő problémám vele, amellett, hogy nagyon örülnék egy warcraft 4-nek, ami rá is férne a WoW-ra karakterépítés szempontjából, hogy a most még nem lezárt hősök, akik nem rendelkeznek közel örök élettel, ami ha jól tudom már majdnem minden fajra igaz, akkor az 50 éves ugrás azt jelentené, hogy azok, akik nem jönnek velünk Argusra, meghalhatnak mire visszaéürnk.

Ennek személyesen nem örülnék, mert vannak elvarratlan szálak, például Jaina, aki valóban erős mágus, akár több száz évet élhet, de nincs előttem, hogy a mostani gyűlölöm a világot énje ne csináljon semmit 50 év alatt, tehát bár jó ötletnek tartom, ha valahogy nem kivitelezik ezt a ki öregszik és ki nem problémát normálisan vagy zárják le valamilyen módon Azeroth nagy hőseit, rengetegen lesznek, akik panaszkodni fognak, hogy túl korai volt, ami mondjuk nem feltétlen zavarja a Blizzardot, hogyha új warcraft és új wow megint növelné a számokat.
 
Minagi
Dilemma: Vissza fogok térni 4 hónap után a WoW-ba, és nem tudom hirtelen mennyit fizessek elő.
- 1 hónap - Battle.net: 3 888 Ft - 4000
- 2 hónap - Game card, 576 KByte: 8 999 Ft - 9000
- 3 hónap: Battle.net: 10 700 Ft - 11.000

Logikus, hogy a 2 hónap kiesik, mert eléggé drága a battle.net-hez képest, amit amúgy nem értek. Hogy a fenébe lett ilyen drága?
 
BrainBox
Ha hosszútávra tervezel akk nyilván a 3 hónap, de nem változott vmi sokat a game, még mindig él az előfizetésem de lassan 1 hónapja be se léptem. Ennek 2 oka van, nincs kivel játszani, és fos a pvp. Hétvégén dolgozom, a társaság akiket összeszedtem az évek alatt meg akkor raidel és már nem is mythiceznek. A pvpbe meg minden item random drop nem lehet kivenni az itemeket, hát kajak wtf ha nem 7/24 játszol akk nincs is értelme...
Szörnyű amit a blizz mostanában művel, alapból a diablót szörnyen elrontották és a necro meg dlc lesz expansion nélkül, katasztrófa.


Death is not an escape!
 
Minagi
Végül 1 hónapra fizettem elő. Aztán majdkésőbb átgondolom. :D
Amúgy nagyon élvezem, hogy újra játszom. Kicsit, hogy utolérjem magam, az elmúlt 1 hétben jól be is kockultam, de ez majd szépen lassan lappang. :D Jókat BG-ztem, meg felturbóztam az összes karimat 880-900+ fölé.
A Chromie megmentős questet próbáltam megcsinálni, egyik kedvenc kis sárkányom, olyan cukiiiiiii *-* úgy, hogy mindenképp meg KELL mentenem őt. Mikor próbáltam nem ment olyan jól, de lestem videókat hogyan is kellene megcsinálnom és hát nem úgy ahogy próbáltam, szóval jól jött. :D

Hogy érted, hogy "fos" a PvP? Én csak BG-zem, World PvPzni nem szoktam, de a BG-vel nincs bajom.


Viszont, tök fura. Mikor Legion még nem jött ki, voltak ezek a Démon támadások szerte a világban, ahol egy karit rohadt könnyen fel lehetett húzni, akkor húztam fel (és rengeteget segített Azazel, mikor én nem tudtam nyomni) pár karit és csináltam egy paladint is, egy miért is ne alapon. Na, én utoljára BC-ben paladinoztam. Akkor már nem eredetiztem (Wotlk idején volt szerintem), a tesóimmal kerestünk egy csak BG tört szervert, nagyon jó volt (régi szép idők :$) és ott próbáltam ki a Holy paladint. Ott nagyon jól nyomtam, szerettem vele healerni (bár ott is Shaman volt a main healerem).

Megszereztem hamar a repülést, mert nem kellett sok mielőtt abba hagytam, kevés repu kellett már a reveredhez, így gondoltam, hogy a kis palámat 103-ról felhúzom 110-re. Retriként húztam mert egyedül szoktam játszani. Ismertlen volt nekem a retri, de hát... nem nehéz megtanulni, szóval nem volt gond. Miután felhúztam 110-re a palát és kicsit felöltöztettem elmentem vele BG-re Holyként. Hát... nagyon fura volt. Persze, csak egyszer próbáltam, de rohadt béna voltam. Én próbáltam úgy nyomni mint régen, de semmi. Nagyon szar volt, el is gondolkoztam azon, hogy ez lesz az egyetlen Healer karakter amivel nem fogom healerként nyomni. Adok még neki pár esélyt, de csalódtam ... magamban. T_T
Valaki használ itt Holy palát? Van valami tuti tippje, esetleg tapasztalata amit megosztana velem?

Amúgy vicces, mert humant csináltam (sose volt még human karim) mert gondoltam kipróbáltam. Bár nekem a paladin A TÖRP FÉRFI mindig, de kipróbáltam, hogy legyen human csajom. Nem tetszett. XD El is gondolkoztam azon, hogy átcsinálom törpre, aztán most össze szedtem neki egy setet és olyan hajat állítottam be ami illik hozzá, és egyszerűen oda vagyok érte. Kurva jól néz ki. A Holy settje is, de azt most nem tudom megmutatni, ez most a Reti setje.
render-eu.worldofwarcraft.com/character/ragnaros/57/122225977-main.jpg

Szerkesztette: Minagi - 2017.06.21. 21:25
 
BrainBox
ali pfffff... :D

Jelenleg a dudu és a pala a legjobb heal mind arénán mind bgn.

A PvP több okból sem jó. Egyrészről az artifact fegyver miatt ha vki már ilyen 60-70 elosztott pont körül jár annak annyival több staminája van, hogy monk dpsként elnyomnak egy csikket, pedíg a monk azért eléggé a topon van, nerfelik is rendesen így is.
Másrészről én speciel nagyon szerettem amikor meg kellett küzdeni a gearért. Most haverral toltuk orrvérzésig a bgket arénákat rated bg-ket, h essen loot egy hétnyi pvp eredménye egy gagyi trinket és semmi más. Akinek van ideje éjjel nappal tolni minden geart összefarmolni az megint csak úgy gázol át rajtam mint egy úthenger (ilyen élmény pl a 8 milla hps fury wari). Illetve ragnaroson (tudom, h battle grpok vannak) random bgvel kapcsolatban az a tapasztalatom, hogy az oroszok teamworkje, jobb így ha full orosz az enemy kb ki is kaptunk ez csak ilyen hab a tortán, hogy még nyerni sem olyan egyszerű


Death is not an escape!
 
Minagi
Amúgy healben mindig leverem a druidákat, meg a palákat, így nem nagy szám ez.

Az Alli-Horda ellentétbe ne menjünk bele megint. :D
 
Ugrás a fórumra: