Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Csevegő, Játékok és Általános animés témák » Játékok
[PC] World of Warcraft
dungeonlord
https://www.youtu...4Xy0SXWApk
Minden elismerésem Anduinnak .Nem tört meg az akarata az apja halála után se.Ő lesz Arthas ellentétje,aki jó kiráyként fog harcolni.Thrall és Arthas legjobb uralkodok.Bölcsek,kedves és erős.
A képregény alapján egy alternatív jövőt látunk vagy az lesz a jövő?
 
BrainBox
Gyűlölöm az alit, de ez a videó nagyon jó lett.

Köszi Lilius, de a lebegő tányér még pandában meglett

Közben kiesett az Onyxian Drake végre valahára úgy kb 300 killem van több karin, az awaken the drakes achi is meglett. Így már csak 8 mount kell a 250-hez.

Class mountokat nagyon várom el is kezdtem felhúzni a kis karijaimat.
 
LilusUchiha
Akkor engem is utálsz? :D Kihagyhatatlan volt ~

Gratu a drakehez. Tényleg körbe kéne nézni Kara, Ony... Ikszdé

Idő közben szépen elkezdtem gearelni a dudum tankra. :D A class hallja már jobban bejön mint a hunternek, a küldik izgisebbek voltak, nem csak menj ide oda mint a huntié voltak Ikszdé
 
dungeonlord
Hát igen,Horda mindörökké^^.
 
BrainBox
így így :D

Magát a frakciót nem szeretem, valahogy a Mighty Horde az hangzatosabb, persze ez nem egy komoly indok. Több mint 1 évet játszottam aliba taurin, mert ott voltak ismerőseim, de szörnyű volt a community. BC-ben kezdtem először játszani és sokkal jobban megfogtak a hordás karakterek, illetve ragnaroson anno volt egy olyan hír, hogy az ali az idióták gyűjtő helye mert "humán pala", meg volt egy Mátéka nevű mage akit mindenki utált.
Az is látszik, hogy a fejlesztők is erősen horda oldalon alakítják a storyt, ami Panda óta érezhető. Sőt igazából Varian halála is elkerülhető lett volna, kicsit érződik, hogy ali oldalon nem sok változás volt a storyban, úgyhogy kéne odarakni valamit nekik is. Jaina karakterét meg mintha kicserélték volna a Broken Shore-i csata után.
 
LilusUchiha
Nekem egy bajom van a hordában: nincs night elf Ikszdé élek halok értük ha csak tehetem nelf karikkal játszom :)

Ragna alli.... hát az kín és gyötrelem :D el is jöttem onnan. (Guild miatt mentem...) nekem a horda oldal meg nagyon toxic volt... jó sok volt ott a vérpisti vagy a beképzelt "én nagy guildbe vagyok te csicska vagy" ember Ikszdé (vagy csak én nekem volt nagyon nagy pechem :) Ott is sok értelmes player van, de én kifogtam :"D )

Taurin alliztam végig. De ez butaság nem lehet általánosítani. Mindenhol vannak gyökerek és normálisak is. :D Bár a tauri az nos a jó viccek gyűjtőhelye :D Aki ott lehúz akár 1 évet az tud mesélni Ikszdé
 
jasek89
Hordánál meg ott van a blood elf, a legszebb faj a wow játékban. :D

Bár én most jelenleg egy tauren vagyok. :3 :D
 
BrainBox
Sajnos nem volt peched mert a ragna tényleg ilyen, és sok tauris játszik most ott, pl a not sure if trolling meg a legends never die, és szörnyen el vannak szállva ha nem ütöd meg a mércéjüket. Ezért is vagyok javarészt klán nélkül pugolni meg nem vmi élvezetes mindent.

Pandának a végén csatlakoztam egy külföldi klánhoz őket nagyon szerettem, csak tönkretették az shpapot amivel évekig játszottam náluk és nem tudtam lépést tartani velük alt karival.
Őszintén szólva nem is nagyon tetszik a mostani kieg abból a szempontból, hogy ilyen csillió apkat kell összeszedni mire kirakod. Nevetségesek lettek a számok, vmi 600 milliárd ap fog kelleni összese egy fullos fegyó.
Nagyon imádom a warcraft lore-t, egyik kedvencem. tetszett a film is, könyveket is olvastam, de ez hogy minden paladin AZ ashbringerrel rohangál, meg minden shámlinál ott a doomhammer kicsit kiborít.
Szerintem erre ők is rájöttek h nem a legjobb ötlet berakni ezeket a híres fegyvereket, gondolom ezért is tervezik több kiegen át cipelni őket. Nektek mi a véleményetek erről?
 
Minagi
Ezt a Horda-Alli gyűlöletet sose értettem. Nekem mind a két frakciónál van pl karakterem és mindig is volt. Miért kellene az egyik oldalra állnom? Miért kell bármit is utálni?
Plusz, ha játékosokról van szó, akkor mind a két oldalon rohadt sok a gyökér így tökmindegy.

Sztori szempontjából, pedig a Horda ugyan olyan, mint az Alli. Bár ott mostanában több a vezérváltás, mint az Allinál, most már azért az is kellett. :D

jasek89 írta:

Hordánál meg ott van a blood elf

Kizárólag a csaj. A pasik baromira gázak, véleményem szerint, viszont mégis több a BE pasi amit látok, mint csaj, amit sosem értettem.

dungeonlord írta:
A képregény alapján egy alternatív jövőt látunk vagy az lesz a jövő?

Ez lesz a jövő.

BrainBox írta:

Nagyon imádom a warcraft lore-t, egyik kedvencem. tetszett a film is, könyveket is olvastam, de ez hogy minden paladin AZ ashbringerrel rohangál, meg minden shámlinál ott a doomhammer kicsit kiborít.
Szerintem erre ők is rájöttek h nem a legjobb ötlet berakni ezeket a híres fegyvereket, gondolom ezért is tervezik több kiegen át cipelni őket. Nektek mi a véleményetek erről?

Én nem értem, hogy tetszik bárkinek is az a film. Engem teljesen kiakasztott, de ez most lényegtelen, nem erre akartam reagáln. :D
Hanem, hogy az a helyzet, hogy most vezesd végig az utad, mint egy lvl 1-es Hero. Olyan bossokat kellett megölnünk amióta kijött a WoW, hogy most a 6. kiegészítőre elég nagy elismerés, hogy olyan hősök fegyvereit hordhatom akiket lvl 10-óta csak csodálok, és mindig is azt akartam. (Most azért lvl 10-et írtam, mert az a pár quest ami alatt kijön az ember a kezdő helyről, nem találkozik nagy vezérrel)

Persze lehet mondani, hogy nem akarnak több fegyvert csinálni viszont az új patch óta megint droppolhatóak fegyverek, így ez kilőve. Én személy szerint nagyon élveztem ahogy megszerezhettem a fegyvereket. A sztorikat amiket megtudtam, amiket végig követtem, akivé válltam, baromi érdekes volt, minden karakteremnél. Viszont én Tmogot használok, nem akarom, hogy ugyan azom legyen, mint mindenkinek. :D Meguntam azt ami jóóóó sokáig volt, hogy mindenki T2-T3-ban nyomult, nem tudtál különbséget tenni a játékosok közül, később T4-T5-T6 és így tovább. :D Örülök a fegyveremnek, és megtisztelve érzem magam, de nem kell állandóan mutogatni azt.

Abban viszont egyet értek, hogy ezek a magas AP számok kicsit el vannak szállva. Sosem értettem a Blizz miért minidg ezekre a magas számokra hajt, kicsiben is meg lehet oldani mindent. -.-"
 
csabe
Az AP pont arra volt "jó" hogy akinek amúgy is kevés ideje volt a játékra végképp lemondhasson a komolyabb guildes raidelésről, mert szóba se állnak az emberrel ha nincs fullra kifejlesztve a fegyvered.

Amúgy tényleg illuzió romboló néha hogy mindenki ugyanazzal a fegyverrel rohangál de ha lore szerint nézzük akkor a saját karakterünk az a hős aki egyedüli büszke tulajdonosa a fegyvernek.:)

A filmről ha már szóba jött szerintem is borzalmas lett, akinek semmi tapasztalata nincs a Warcraft világáról meggyőződésem hogy semmit sem értet a filmből. Travis Fimmel-t meg amennyire imádtam a Vikingekben annyira utáltam Lotharként... de ezeket a hibákat ráfoghatjuk a rendezőre és a forgatókönyvre.:)
 
LilusUchiha
Hát szerintem ez az AP grind probléma fel van nagyítva. :D Én nagyon casual vagyok aki arra is lusta hogy a huntimra kiszedjem ezeket, de dudun már majdnem megvan a második pont és tényleg csak napi wq és rhck... Nem hajtom meg magam érte. Ha meghajtanám már ki lenne mind szedve 2 nap alatt. Szóval ez szerintem alapból túlzás. :)

Amúgy akinek kevés az ideje az am se való komoly raidelős guildbe. Aki nem ér rá napi 1-2 órát játszani az hogy fog 3-4 raidet végigtolni ami 3-4 óra? :) Tehát már itt üti a kettő egymást. Casual guildek meg épp letojják mibe vagy. ^^ A komoly guildbe meg akinek nincs ideje nem fogja megállni a helyét. Ikszdé

Szerintem nem illúzió romboló, főleg hogy pl az enyém transmogolva van tehát ha nem inspectelsz rám akkor azt látod hogy egy molten cores (asszem onnan esett de nem vagyok biztos benne) fist weaponnal rohangálok (vagy maciban ott meg nem látszik :D ) Nekem tetszik ez az új fegyver dolog.
 
csabe
Casual guildekkel meg az a baj nem maradnak fent egy fél évnél tovább vagy lehet csak én vagyok elátkozva és mindig olyan guildbe jelentkeztem ami hamar megszűnt. O_O

A raidek este 7-8 órakor kezdődnek amikor a többség szabad és akkor már nem gond 3-4 órát játszani, az más kérdés hogy reggel 5kor kelhetsz fel dolgozni. :)
 
LilusUchiha
Arathoron van egy jó casual guild igaz nem raidelős, tehát hébe hóba csinálna kegyütt valamit de jófejek. :) Ők évek óta élnek, és több játékban játszanak együtt, és klántali is volt már márciusban^^

Amúgy bocsi hogy ezt mondom de ha akkor van 3-4 órád játékra akkor az AP nem jelent gondot. Én se játszom többet és kb 1 nap volt az első 35 trait és most csinálom az újakat. A karakter 1 hete 110es csupán :)

A nagy lótusz faktusz guildekbe 900 alatt úgyse lehet bejutni :/
 
jasek89
Sztem akkor igényel több játékidőt a játék, amikor még egy adott kieg elején van és húzni kell a geart, reput, proffot stb....
Amikor eljut oda, hogy már raidelni kell, addigra már a nagyrészt kivan fullozva és csak a raid-re kell összpontosítania, és az már kevesebb játék idő. Feljön, lenyom 2-3 órás raidet és már lép is.
Legalábbis ezt tapasztaltam. :)
 
BrainBox
Casual guild sok van. Van jó is, kevésbé jó is, de a jó klánok fenn maradnak, bcben alapult például az Árny Mesterek klán ragnán és wod végéig meg is volt. Ami elég sok idő, rengeteg emberrel megismerkedtem ott van akivel irl és nagyon sokkal tartom is a kapcsolatot annak ellenére, hogy sokan abbahagyták vagy más utakon járnak pl alisok lettek etc.

Az AP meg nincs elszállva? Cöh, bemegyek BGre a 46-es weapemmel ww monkként, és amikor így jön velem szembe a 6+ milla hps fury wari és úgy gázol át rajtam mintha ott se lennék akkor igen igen érződik a difi. Nem mellesleg a kövi trait az 140 milla pont és 101 a max fegyó szint és már most tizen millákat ugrik. Kb 20-25 millát fognak adni átlagban a questek emyssaryk ha meglesz a lvl 50 knowledge level. És az utolsó ponthoz kellő 200 millárd így is rettenetesen sok.

Volt egy jó paladinos meme, amikor átveszik az Ashbringert ha megtalálom beheggesztem ide, azon jól látszik, hogy miért nem favorizálom ezt a fegyver megoldást. Ha megtalálom, akkor beszerkesztem

Ali Horda ellentét egyszerű, szeretem az rpgket szeretem beleélni magam akár mmoról van szó és a horda története jobban megfogott. Thrall és Jaina barátsága jelentette a jelképet, hogy a két frakció között még lehet barátság, de az a hiszti amit Anduin koronázásán lenyomott elég kiábránító volt. Igen persze valamilyen szinten igaza van Theramore lebombázása után, de az egy egetverő hiba volt, hát igen Garosh... Minekinek vannak hibái nem kell a másikon leverni, viszont így erősen kétlem, hogy bármilyen pozitív viszony is lesz a Horda és Ali között. Persze közös ellenség meg minden de itt be is fejeződik a történet. Szóval FOR THE HORDE!!!

Ami nagyon mozgatja a fantáziám, hogy a Voidlordok milyenek lesznek a kövi kiegbe, meg hogy fogjuk legyőzni, már alig várom, mert a lore erősen ködös ezen a részen, illetve az egyetlen lény ami elvileg felveheti a versenyt velük szunyókál, és nem is biztos hogy jó nekünk ha felébred :/
 
Ugrás a fórumra: