Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Csevegő, Játékok és Általános animés témák » Játékok
League of Legends(PC)
Stance
Behalt a topic. Gyertek heroes of the storm-ozni. Egész letisztult lett a játék.
 
Sasha
Most kíváncsiságból ránéztem, milyen Hősök elérhető ott azóta de fuck, Malthael mióta? Legutóbb mikor ránéztem tuti, hogy még nem láttam.

Utolsó erőmmel még megnézem a Spelljeit. Mintha a Weben már nem lehetne auto elindítani, vagy lehet, csak megártott ez a több mint egy hete tartó csak 2 óra alvás.


Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
 
Risy
Stance egyik korábbi hozzászólásáról eszembe jutott egy történet.
Egy diamond 5 játékos hív játszani egy silver 1 játékost. diamond jungler, silver support, gold adc, meg 2 plat.
Meccs vége: diamond játékos: "all report bot!!!!" (ő kapott legalább 2-t flamelésért) Meccs után dia a silvernek:"Kár volt hívnom egy silver idiótát." Gold a silvernek: "Bocs, ezt én csesztem el."
Ennyit a dia 5 flamelésről... Az volt a baja, hogy mi passzívan akartunk játszani (írtuk is neki, hogy a farmolásra figyelünk, nem kell gank), ő meg Kha-val beugrott meghalni miután pingelt párszor. Biztosan működött volna a taktikája... már ha tudott volna egy egész csapatot egyedül irányítani.
Én leszarom, hogy valaki bronze vagy diamond, ha nem lehet vele élvezni egy meccset. Különben is, azt szoktam hallani, hogy diamond-ig bárki elérhet, ha eleget játszik, esetleg valakinek több ezer ranked meccs kell hozzá...
Heroes of the Storm egyébként tetszik, de nem tudom, van-e időm "megtanulni". Bár a LoL is amennyit változik egy 1-2 év alatt... Viszont sok barátom/ismerősöm lolozik, szóval van társaságom.
 
Sasha
Ma egy rakás jelölést kaptam különféle posztok alá Evelynnel kapcsolatban és a szövegén végig nézve egyre inkább úgy érzem, hogy a Rito most nagyon túllőtt a kijelölt korhatárhoz szabott tartalmat illetően (pedig megsúgom, megtetszett a karakter, megint). Már Urgotnál is ment a pletyka, hogy milyen horrorisztikus kivégzése van (mégsem ütötte meg a +18-at) és távol áll tőlem, hogy Eve stílusától idegenkedjek, de az, hogy ezeket a Játékba is beteszik, enyhén szólva meglepett. Jó, nyilván már akárhova nézünk, folyik onnan a pornó, meg egyéb, papíron "felnőtteknek" szóló tartalom de a francba, most minden kis hülye gyerek fél kézzel fog flangálni a Riften, amikor kettővel se tudnak játszani. Várom, hogy bizonyos rétegek - pl. feminácik - mikor robbantanak ki botrányt - mert ez hamarosan szüret kész. Marketing ide vagy oda.


Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
 
Dawe
Az a helyzet, hogy a nagy Eve hype mellé jó lenne, ha a játékra is odafigyelnének. Tegnap óta kb képtelenség meccset indítani (még normalt se, nemhogy rankedet, amit azóta ki is kapcsoltak.)
 
Sasha
Ha már Lol, szerintem már 2 hónapja nem patcheltem. Lehet kéne? Nincs passzióm hozzá, de muszáj lenne.


Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
 
dungeonlord
Végre megvan a diamond!
Szerk:
Lolozik rajtam kívül itt még valaki?
Szerkesztette: dungeonlord - 2017.10.23. 18:30
 
vilmos17
Én néha , de rankedezni nem szoktam egyébként Bronz IV be vagyok xD előző szezon Silver V.
Szóval ja xD haverral játszunk néha aztán ennyi elég is :D
 
Shiro
Engem már csak Ashere chroma és a wardskin érdekel, a többi már mindegy. :P
 
Stance
Pont ma mentem fel nyomni párat, de csak smurf accon funolni. Még a következő seasonra kíváncsi leszek, hogy mit alkotnak, lesz sok változtatás, bár sok reményt nem fűzök hozzá. 2 játékba nem találkoztam magyarokkal és valami rémesen szánalmas a tendencia. Mindig szarrá voltak alázva és látták a nevemen, hogy magyar vagyok és jött az ugatás, hogy nincs is skillem, noob champpal alázom őket azzal nekik is menne, stb de még volt egy Jinx topom is csapattársként (Dariusra pickelte) és gyerek végig pofázta az egész meccset miközben 1/6-ba kezdett 70 farmmal a 20. percben úgy, hogy senkinek nem volt 1 rossz szava sem a csapatban egész játék alatt... remélem az ilyenek úgy halnak meg hogy előtte az egész családját kivégzik a szeme láttára. Okádás kerülget a sok szűz nyomingertől, itt ugatnak, a valóságban meg úgy viselkednek mint a szolgák és rá se mernek nézni egy emberre nem hogy beszólni nekik...
 
DereX
Stance pont az ilyen megnyilvánulásokért kaphatsz permát. Nem értem, hogy hogyan lehet annyira felidegesíteni magadat egy játékon, hogy valakinek ilyeneket írj.

Most tekintsünk el attól, hogy írtál-e valaha ilyet vagy nem.

6 éve vagyok regisztrálva, ez idő alatt egyszer nem kaptam semmi büntetést. Nem mondom, hogy engem nem tilteltek még ki soha. Azt viszont láttam, ahogy néhány haverom kapott. Ők se egyből, hanem lépcsőzetesen kapták. Esélyt adva a javulásra. De én eljátszottam azt, hogy random felveszem pár havonta az egyik meccsem, majd a legközelebbi alkalomnál visszanézem és saját magamon égek, hogy milyen rosszul játszottam.

A játék megítélésére nem akarok kitérni. Elég sok minden van (fejlesztés) amivel nem tudok egyetérteni.
 
Stance
El lehet ítélni érte nem hat meg. Egyszerűen annyira kiégtem a játékon az évek alatt hogy hidegvérrel végezném ki a sok életképtelen fogyatékost. Időnként visszatérek játszani párat, de rögtön el is megy a kedvem a hulladék community miatt, ami egyre csak romlik vagy pedig szimplán nem változik. 3v3-ztam egyik nap is, a 2 premade srác felváltva járt afk-zni, egy rossz szavam sem volt hozzájuk csak a játék legvégén annyit beírtam, hogy "gg 1v3" és erre elkezdett szidni a frissen afk-ból visszajött Rammus hogy mekkora szar vagyok (dögöljek meg, megbaszta az anyámat, reméli kibannolnak, stb). 9/4-be végeztem 80as farm előnnyel boton úgy, hogy végig 1v3 2v3-ba toltuk, a két gyereknek volt összesen 1 killje és 8 halálja vagy több nem emlékszem (és 5 szinthátrány fejenként az afk miatt). És még nekik állt feljebb mert feeedeltek és elmentek afkzni miközben simán lecarryztem volna. Szóval tényleg kivégezném az ilyet, mi a faszt képzel magáról, LoLozik egész nap ahelyett hogy odaállna egy kurva nagy pofonért az apja elé.
 
dungeonlord
Hello???????????Mi ez a csend?:D
 
Sasha
..Egyszerűen annyira kiégtem a játékon az évek alatt...

Ezzel egyetértek. Ami viszont engem illet, nem csak a community játszott közre abban, hogy végleg elhidegüljek a játéktól. A nyolcadik szezon közeledtével olyan változások jöttek be, amelyeknek puszta gondolatától a hideg rázott. Aztán ahogy az várható volt, nem ismert megállást a rito és olyan dolgokba nyúlt bele, amikbe szerintem abszolút fölösleges volt - a valóban problémás elemeket pedig szokás szerint figyelmen kívül hagyták. Mintha a készítők azoknak a játékosoknak próbálnának kedvezni, akiktől egyébként ("hírben") mindenki próbál megszabadulni. Talán ez utóbbi szemponthoz köthető az is, hogy a játék számos részét egyszerűen elkezdték szó szerint lehülyíteni. Azt még épp elkaptam, hogy a Baronon és a Draken terveznek változtatni, de őszintén szólva már motivációm sem volt beleolvasni a cikkbe.

Erősen gondolkodom azon, hogy annyi idő után végül töröljem, és megfontolóra veszem a Lol letöltésének elhagyását is az új gépemre, mivel szerintem megérett az egész arra, hogy elhagyjam, ehhez viszont az kell, hogy írmagja se maradjon a vasamon. Jelenleg egyébként is más online játékkal játszom, és nagyon sok időt öltem bele cirka egy hónap alatt. Szemléltetésképp pedig, több mint ~260 in-combat játékóra alatt egyszer nem húztam fel magam annyira ott, mint ezen a szennyen kevesebb mint 10 perc alatt úgy általában.
 
Gokudera
Ha már a kiégés. Éppen most égtem ki, előző szezon silver 3 most nem tudok kimenni Bronz 3-bol. Ez a ranked engem kezd egyre jobban eltaszítani magától.
Normálban élvezetesebb meccsek vannak mint ranked-ben. (bocs a szó használat miatt) Egyszerűen elmegy a kedvem a sok életképtelen fogyatékos miatt, eljönnek rankedezni és 10 percnél a bot support "soraka" 20 ölése volt. Egyik kedven hősömmel vagyis Hősnőmmel "Lux-al" nem bírtam vele minden volt ott én meg csak néztem, hogy ez most komoly
 
Ugrás a fórumra: