Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Csevegő, Játékok és Általános animés témák » Játékok
League of Legends(PC)
Dawe
Még mindig hanyagolom én is a LoL-t. Állandó flame, állandó feed, káromkodás, minden. Guild Wars 2-vel játszottam kemény fél órát, egy darab csúnya szó nem hagyta el senki száját, élveztem a játékot, a lol-t már nem. Hiába vagy jó kompetitív játékba, ha sok a görcs akkor sok a görcs, nincs mit tenni ezzel. 5K óra van benne, nem is tudom hány hétvégét csesztünk el haverokkal együtt ezzel, de úgy kezdem érezni tévedés volt.
 
Sasha
Elkezdtem pár napja Xayahzni, és mentegettem magamnak pár finomságot Mobára Guideként, de a lényeg ugyanaz, megtalálni valami hozzám és a Champhez is kompatibilis variációt (nyilván nem lehet minden állandó rajta). Én úgy vettem észre kis tesztelgetés után, hogy egész jól jön az új ADC-nek az Attack Speed. Legalábbis a hosszú Jhinezés után, Draven volt az utolsó Ádékerri, akinek a Rúnájában Attack Speed szerepelt elég jelentős mértékben. Xayahm esetében ez kezdésnek ~20% AS és ~12 AD.

Van aki játszik vele? Neki hogy vált be?


Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
 
Dawe
Még nem tudtam megvenni sajnos, de nagyon érdekelni fog, kíváncsi leszek rá. Ha ki tudom szedni, pörgetni fogom rendesen, a supportal egyetembe. :D
 
Risy
Mit gondoltok, az utóbbi fél év alatt sok minden változott? Olyan jót játszottam MondoCon-on, lehet, megint elkezdek lolozni, de előtte szerintem át kell néznem, milyen lényegesebb update-ek voltak.
 
dungeonlord
Kisebb-nagyobb rage ellenére még élvezem a játékot .Mage rework óta izgalmasabb a Lol.Már nagyon várom a kövi patchet,mert a top oldal is fontosabb lesz az új herald miatt. Így a bot oldalt kevesebbet fogják piszkálni.
https://www.youtu...AIIxMrC8Vw
Ez pedig epic :D Nem tudom megunni xD.
 
Sasha
Amint kijön az új Orianna és Kha'zix skin, újra nekik kell ugranom! De, Orival... áh. Kíváncsi vagyok, mit fogok szerencsétlenkedni. :D Régebben nem ment aaaannyira vészesen (sőt, rosszabbra számítottam). Most viszont olyan kínosan érzem magam, hogy ide-oda mászkálok a Lol és a Lol törlése között. :nugget

Most hirtelen annyi játékra akarok költeni, azt se tudom, hogy osszam be a pénzem. Nem kellett volna kulcsolgatnom a Skines Xayahduó után. Az már egy Skin ára lett volna, shit.
Szerkesztette: Sasha - 2017.04.30. 17:54
 
dungeonlord
Ingyen skint bármikor elfogadok :P .
 
Sasha
dungeonlord írta:

Ingyen skint bármikor elfogadok :P .

Ne is mondd, még Hopkának is jövök egyel. :'D

Szerk.: Ja nem is! Feedelt azon a meccsen. Ikszdé


Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
 
dungeonlord
Ha nem ranked,akkor mind1 a feed :D .
 
Sasha
*Az össze-vissza idézgetésért sorry, de más fórumról jövök 900 és 8k komment után és berögződött a két ottani szabály*

Én nem defeatelésekért játszok még normalt sem. :D A gyakorló feladatoknak sem az a lényeke, hogy elcseszd őket. De, ez csak az én felfogásom. :P

Hm-hm... Xayah, szerintem. Hát hogy is mondjam.

Kezdem úgy érezni (és Probuilder meccsek alapján is), hogy még sem annyira OP, mint amilyennek tűnt. Egyedül Rakan az, aki normálisan képes Supportolni a későbbiekben (egymás nélkül legalább 70-80%-kot veszít mindkét Champ a potenciáljából), ez pedig hatalmas.

5 Xayah meccs - 2 Win
5 Orianna meccs - 1 Lose

Nem tudom. A legtöbb Win ráta is 44-48 között van vele maximum, de talán sokat emeltem. Nem, azzal nincs baj, hogy nem áll kézre. Egyszerűen, van jobb nála. Hatékonyabb. Akivel nem kell a terepfelállítással pepecselni, és ha még sikerül is, lesz-e aki hülye és belelép, vagy túlélem-e egyáltalán. Okosan kell vele játszani, de miért, ha más ADC-vel 100% hatékonysággal és képességgel veted bele magad a küzdelembe, míg vele, nos... kevesebbel?

Lehet vele alkotni, szó se róla. Sőt... még ugyancsak! De, valahogy nem tudok azonosulni vele - ahogy a legtöbb emberből kinézem - mások se. Próbálgatom a Buildeket és folyton úgy érzem hogy nem, nem az a DMG amit én láttam más lövészeknél. Ez így lókaki.


Egyesítve 2017.05.03 19:54:50:

Ma sikerült Hextechből Dreadnova Dariust nyitnom. :D Sokan kritizálják, de elvileg értékes skin. Bár én a Dunkmasterrel szoktam mászkálni, ha valami úton-módon előveszem. De, Warhammer Fanként lehet, hogy felfrissítem a "bőreim". :P
Szerkesztette: Sasha - 2017.05.03. 19:55


Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
 
DereX
https://www.youtu..._rgzRrb8O0
https://www.youtu...Hzwk9OACmI
https://www.youtu...sWSk20o-dM
https://www.youtu...reG8P8lfxM
Szerkesztette: DereX - 2017.06.01. 17:23
 
BrainBox
Létezik third party program ami japán voice overt ad


Death is not an escape!
 
DereX
Csak azért raktam be, mert a Narutóban is szereplő hangok. Illetve más animékben is.
 
Stance
Újra visszatértem lel. Most valahogy jobban viseli az idegrendszerem a sok fogyatékost. Úgy vettem észre, hogy skill terén visszaesett a játék. Rengeteg kihagyás után másfél hét alatt mentem fel gold1-ből dia5-be tryhardolás nélkül, heti 5 nap meló mellett. A flame is mintha kicsit visszaesett volna, bár még mindig sok a toxic. Az új honor rendszer jó ötletnek tűnik, hogy a Riot megnevelje a játékosait, bár ezt vagy hasonló dolgot előbb kellett volna kitalálni. Ez az új kliens (platform) nagyon szar, laggos és tele van bugokkal, mondhatni kezdetleges, pedig jó ideje bent van. Arra számítottam, hogy visszaesett a játékosbázis de még mindig rengetegen játszanak ezzel a szarral. Magyarokkal is meglepően sokat találkozok solo-ba. Sok reworkot kár volt berakni. Zac mintha egy új champ lenne, Reksairól ne is beszéljünk. Az új warlord se tetszik. Rolekat nézve szerintem egészen kiegyensúlyozottabb lett a játék, minden poszt "ugyanannyit ér". Remélem ha kikerülök dia5-ből kicsit könnyebb lesz felfele haladni mert ez a legrákosabb liga mindközül. 45 percet tryhardolsz 1 winért mintha az életedért játszanál aztán 15 perc alatt elveszted valamelyik feeder/afk miatt és ez ismétlődik lel. A "hardstuck d5" egy komplett mém lett a játékban. Caitlynt nerfelni kell, szerintem jelenleg a legerősebb karakter. Érdekes hogy Lee Sint is mennyien pickelik és még használható, pedig azt is a földig nerfelték ebben a szezonban. (meg az előzőkben is xD)
 
Othinus
Rég volt hogy én is írtam ide. Ajánlani tudom másoknak (akiknek persze van idejük rá) hogy szerezzenek egy smurf felhasználót maguknak és ne érdekelje őket a rankeden való kimenetele a meccsnek. Én ezt csináltam azzal a céllal hogy megtanuljak veszteni mert rühellem és ha tiltre megyek nem tudok játszani. Változások azok vannak szerencsére. Jobban hozzá tudok állni a meccseimhez és nehezebben hoz ki a sodromból a league.


i.imgur.com/lxbKFAz.jpg
 
Ugrás a fórumra: