tegnap valami marha itt a fórumon a chaten (ami ugye ki van kapcsolva de állandóan visszasunnyog) egyszer csak írt nekem
Valamelyik nap egy itachi01 nevű kretén írt rám,mert szerintem hülyeség a naruto gifes emoji baromsága.
Megírtam neki miért,erre sértődötten lelépett XD
Mondjuk,alapból nem számítottam semmi értelmes megnyilvűnulásra egy olyan embertől,akinek weblapként a jobbik oldal van kitéve.
Annak a beszélgetésnek, még a Kérdések topicban is van történelme
[img]http://www.kephost.com/images/2016/03/17/rsz_misfits_cover.png[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
A teljes beszélgetés menete. E szerint tessék levonni a konzekvenciát.
Az a valamelyik nap, tegnap volt. Ezenfelül én értelmes érveket vártam. Nyilván a Te érved a diszlájl lenyomásával merül ki.
A beszélgetés alatt érezhető, hogy a Te írásaidban vehető ki igazán az offenzív hangnem, s nem az enyémben.
Én: Üdv!
Szívesen venném az érvedet az ötletemmel szemben, ugyanis jobb több szemszögből látni a dolgokat. Capac: Lehet hogy neked nem tűnt föl a hulladék Naruto topicban de semmi gond nem volt az emojikkal
Ezek a képek viszont norzasztóak
Rondák
Nem cukik
És azokat leszámítva akik írnak a narutoba,az ég világon nem fogja haználni senki Én: Az előző szmájlik személytelenek voltak és ez bizonyítja azt, hogy lecserélték őket. Az oldal neve NARUTO-kun! Az általam linkelt szmájlik pedig a Narutoból való.
Jobban örültem volna, ha egy nem tetszik lenyomása helyett, ezt leírtad volna, hogy más is reagálhasson. Capac: És Szerinted miért rakták vissza?
Hm?
És miért nem szórták tele narutos baromságokkal? Én: Már leírtam. Nem vagyok benne 100%-ig biztos, de olybá tűnik értelmezési problémák vannak...
Miért cserélték le?
Mi a Te meglátásod? Capac: Értelmezési problémák előfordulnak ha az ember 15 órája dolgozik az otthonától 500 kilóra
Nézd meg a az emojikat,visszarakták amiket kértünk
Mivel annyira személytelen
Ezt csak te látod így
Én: Ennek tudatában bocsánatodat kérem. Capac: Az én meglátásom az,hogy hülyeség amit akarsz Én: Ez szubjektív vélemény Capac: Kérdezz meg bárkit aki nem nautos Én: Nos idáig tartott az eszme cserénk.
A többi szerencsére nem rajtad múlik.
Üdv!
Jó pihenést!
Egyáltalán nem voltak a régi emotikonok személytelenek, azért cserélődtek le, mert átalakult az egész fórum. Mindegyiknek megvan a jelentése, és a személyisége, amit a kemény mag azonnal felismer.
Azon kívül, hogy személytelennek titulálta a régi smileykat én egyet értek vele abban, hogy Capac barom módra írt neki. Kifogás meg nem lehet az hogy sokat dolgoztál mert akkor egyszerűen nem ír vissza az ember.
Látod mennyire rövid eszed van? Csoda, hogy az oxigén felvételi folyamat zajlik nálad...
Ennyire nem megy a leírtak értelmezése?
Hallod... úgy állítod be, mintha letámadtalak volna, holott az előző hsz-omban tisztán kivehető, hogy semmi offenzív hozzáállás nem volt a kérdésemben...
Bemásolom neked ide, hogy az infok egy helyen álljanak rendelkezésre neked, hátha így könnyebb lesz.
Valamelyik nap egy itachi01 nevű kretén írt rám,mert szerintem hülyeség a naruto gifes emoji baromsága.
Megírtam neki miért,erre sértődötten lelépett XD
Mondjuk,alapból nem számítottam semmi értelmes megnyilvánulásra egy olyan embertől,akinek weblapként a jobbik oldal van kitéve.
Semmiféle sértődés nem volt. Te leírtad az álláspontod az ötletemet illetően, onnantól kezdve full fölösleges lett volna a további üzenetváltás.
Sokan ellenzitek az ötletet. Megértem, felfogtam. Ezt meglehetne dumálni kulturált módra is, nemde? Mert ez az összesúgunk a háta mögött és cikizzük elég nevetséges. Az javaslatom elvetették, innentől kezdve hagyjuk ezt a szmájlis dolgot.
Itt most Capac drámájáról van szó.
Én leírtam mindent, amit akartam, így részemről a téma lezárva. Capac itteni beszélgetései miatt, részrehajlóak vagytok vele szemben, ezért nem várom el, hogy igazat adjatok nekem.
Szerkesztette: itachi01 - 2016.03.11. 20:07
itachi01, azért mert Capac többet ír ide,úgy gondolod út jobban szeretjük vagy mi? Gondolod belopta magát a szívünkbe annyira, hogy inkább neki adnánk igazat, vagy olvasva a beszélgetéseteket is inkább neki adunk igazat?
Ne nézz már az itteni embereket ilyen butának. Persze vannak itt ostoba emberek, de ez most más kérdés.
Drámát te csinálsz belőle, capac részéről semmi dráma nem volt benne. Lekezelőnek lekezelő volt, meg elég flegma, dehát ő már csak ilyen, azt hiszi itt, hogy már menő xD
[img]http://oi47.tinypic.com/19lgqr.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Ki a tököm drámázik? ember, totál leszarom mit gondolsz hogy ki áll ki mellett.
Komolyan ennyire ostoba vagy, hogy azt hiszed mindenkit úgy rángatok össze vissza mint a bábukat. Ennyire még én sem vagyok skilles.
Leírtam a véleményem. Ha ez szerinted sértő veled szemben hogy szidtam az ötleted, akkor elnézésed kérem,legközelebb minden elbaszott megnyilvánulásod felé csóválni fogom a farkam oké?
Capac, itt a probléma az, hogy egy bunkó paraszt vagy sokakkal. Ha nem úgy írogatnál állandóan, mintha valami isten lennél, hogy neked bárkivel bármit szabad, akkor lehet, hogy nem lenne ez az egész. Tök normálisan leírta a véleményét, te meg úgy írogatsz, mint valami aljas söpredék... Gondolkozz már kicsit, komolyan. -.-"
Capac. Tényleg prosztó, paraszt módon viselkedtél na. Menő nem leszel tőle, annyira meg nem súlyos vita szerintem, hogy ilyen vehemnciával kellene rá reagálni.
Ettől függetlenül, jók a régi emoticonok (Ne használjunk már egy európaiból japánosított szót, ha egyszer európaiak vagyunk.) és nem lettek lecserélve, csak az új fórimban sok lyuk volt. Nem készen adták át és még nem pótolták.