Kint van a 185. rész ?
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
Duplán köszönöm a munkátokat!
Remélem minél hamarabb lesz jó minőségű változat is.
Elsőnek is a 185.rész-
Valahogy tényleg az volt az érzésem hogy nem volt ott véres csata inkább csak gyors mészárlás. Nem tudom hogy volt a novelben, de nekem ez már túl könnyűnek látszott. Egy kicsivel izgalmasabbra számítottam. Nagyobb vérontással, még ha nem is mutathatnak olyat.
A végén a bálna öngyilkossági kísérletet tetszett. Megint csak a tűz jég kút vízével győzte le. Azt hittem még előtte lemérgezi.
Angyalkánk is igen jól halad. gondolom neki annyit nem kell erősödnie. És a nagyapja is segítheti tanácsokkal. De eddig TS-ék voltak akik húzták az időt és edzésre használták az időt angyalkánk meg gondolom amint tudott átment.
A végén meg Bibi néni tényleg jól néz ki pókként. De még mindig nem tudni a 2. harci lelkét. Meddig húzzák még hogy megtudjuk? ÉS nem azért de mintha a lélekgyűrűi átváltoztak volna. Az első 4 gyűrűje is mintha átváltoztak volna feketévé, vagy csak én képzelődök?
JA és még egy érdekesség! RR most nem kapott plusz jutalmat? Nem kapott plusz éveket? Csak mint a többiek a plusz 1 szintet? Ők is közelítik a 80 szintet.
XW meg tényleg nem csinált semmit. még jelen se igen volt a tasakban biztonságban. Mégis átment. Nem igen értem hogy de mindegy lehetett volna valami szerepe.
És végre a 186.rész. Az elején az a 8 gyűrűt és abból 3 vörös gyönyörű és félelmetes. Több vörös gyűrűje van mint bármelyik más gyűrűje. 2 sárga 1 lila 2 fekete és 3 vörös.
Komolyan olyan benyögés az elején a kis lávafiútól, hogy elérte a 70 szintet? Most komolyan röhögni támad kedvem. És várom mikor tér vissza TS és kezdi el őket amortizálni. Remélem nem kegyelmezve nekik.
Ts meg végre elnyelte a 8. gyűrűjét. Egyből majd 84 szint! Már már félelmetes. DE ahogy nézem ez is pár napba került. Most komolyan ilyen sok idő elnyelni azokat a gyűrűket. És eleve ahogy vártam megszenvedett az elnyeléssel amíg nem használta a tenger isten fényét. Azzal már könnyű volt. Ja meg tényleg eleve övé lett a tenger isten fény. Majd várom mire lesz vele képes. És ahogy valahogy várható volt persze hogy egy hiányzó helyre való lélekcsont. Egy bal láb ha jól láttam. Nem sokat mutatták. Már csak a jobb kar hiányzik. Ha jól sejtem TS 9. gyűrűjéhez jön majd a jobb kar. Valahogy tényleg kiszámítható.
A kovácsvárosi harc is jó volt a maga módján. Erre mondanám hogy dicső halál! Tisztelet nekik.
Amúgy XX is megszerezte az 5. gyűrűjét. De most komolyan gratulálnak hogy 55. szintű! Megérteném ha nem majd 3 évvel az 50 szint elérése után lett volna. Magán a szárazföldön is lehetne ilyen szintű akár. Na meg a másik hogy ő ölt meg egy 10000 éves bálnát!? Komolyan hogyan az íjpuskával? Meg egy erő típusú tengeri lény mennyire jó egy gyorsaság típusú repülőhöz?
Most meg jöhet a 7 pillér legyőzése! TS még érthető adom is rá a pontot. De hogy a többiek hogy végeznek jó kérdés? Majd leeshet a pillérek álla TS 3 vörös gyűrűjétől. És még a bálnánk gyűrűjének és lélekcsontjának képességét se ismerjük. Majd gondolom harc közben a következő részben. AZ előzetest elnézve. Már alig várom!!!
Amúgy jöhetnek a dolgok hogy mit változtattak a novelhez képest! Gondolom biztos volt. Pláne hogy mit is kellett volna a bálnán megfigyelni a gyűrűjével vagy magával kapcsolatban. Amire elvileg lett volna utalás.
Köszönjünk az ujjabb fórdítást.
Kár,hogy 1xűen élvezhetetlen a videó minősége.Sőt tovább megyek.Igazából nem látszik semmi,olyan alacsony a bitráta:1500?
Inkább lenne 640x360-as felbontású
farkaskas:
Megköszöntem "örülök neki",de attól mit érek vele,ha nem látszik semmi?Nem vagyok teljes bitráta igényű.De ez 1 fos!Nem tudom ki tudja élvezni ezt.Ennél még 1 mozis felvétel is jobb.
És gondolom én ez nem a fordító hibája,de sajnos nincs más videó forrás.
Jobban örültem volna,ha később jön a felirat,mikor már normális videó van.
Mert így nézném,de annyira fos a kép.
Kb,mint mikor kiadták a cyberpunkot!MIindenki már tülkök ült várta.De inkább később adták volna ki....
Koszi a dupla reszt! Par dolog most mar tisztabb es a probak is egyere edekesebbek es nehezebbek! Haladjunk sorendben eloszor az elteresek.
Az elteres a ket reszben annyi hogy nincs a banyasz varos lerohanasa igy reszletezve benne. Ja es meg egy dolog amellett hogy a regenyben nem tudjuk mi folyik a kontinensen meg mindig!!! Nem tudni mely klanok lettek kivalasztva anno a kivalasztason es kesobb is csak 2 klant nevez meg a ket legerosebbet, Az "Elefant" es a "Sarkany" klant. A tobbi az anime keszitoinek a kepzeletebol jott vagy max. kesobbi regenybol.
Erdekes megfigyelni ahogy "Capi" viselkedese megvaltozik TS fele, de csapatot teljesen baratkent kezeli.
BiBi neni probalja a masodik lelket TD szintre fejleszteni egyfajta vampirizmussal hiszen elnyelte a ferje testet es az erejet a fejlodesehez.
Angyalka 40%-s affinitassal es egy probaval elorebb van.
Az arany "generacio" 70-s szint korul mozog. Ha vissza emlekszunk a Tornan meg ok voltak az erosebbek most mindegyik szorny sokkal erosebb naluk! Ugy latszik elbuktak az "arany generacios" megnevezest csak meg nem tudnak rola!
XW-nek csak jelen kell lennie amikor TS teljesiti a probat mivel "elvalaszthatatlanok" es neki azzal is teljesul.
TS 3 napig nyeli el a gyurut.
Ha belegondoltok most Oszkar probaja lesz a legnehezebb mert tamogatokent "elso vonalban" kell majd harcolnia, igaz TS-nek 7 mester kell majd legyoznie. 72 ora alatt. Azert az se lesz majd piskota!
A csataban tenyleg hasznaljak a nyilpuskat a regenyben is. Ne felejtsd el hogy az egesz "Klant" ki kell irtaniuk igy nem mindenki egyforma idos vagy eros.A csata nagyabol igy folyt le. Jo volt latni TS-t ahogy kombinalta a harci avatarjat es a landzsat meg a kalapacsot! Nekem anno a gyilkos balna nev okoz gondot mert a "Gyilkos Balna" az az "ORCA" vagyis a Delfin igy amikor en olvastam rajuk asszocialtam es anno en ezert is mondtam ez itt kicsit hibas. Amikor az elso proba utan elmentek vasarolni a varosba akkor pont egy "orca" uszott az egen.
Ki mondta hogy errol a balnarol beszeltem amikor meglepeteseket igertem! En egy lelekszornyrol beszeltem es meglepetesekrol. Volt itt barmi meglepo?
Köszönöm! Köszönöm!
Ez érdekes gyűrű elnyelés volt, mert mintha egyszerre végzett volna XXal, utána mégis úgy tűnt mintha tovább tartott volna neki. A másik meg a lélekcsont, mintha automatikusan rá került volna pont akkor amikor Dagi gratulált XXnak, ellenben amikor Oscarnál megjelent, ő csak később tudta elnyelni.
Egy valódi orca 56km/h-val képes úszni talán még gyorsabban is, gondolom ezek annál is sokkal gyorsabbak, így szerintem simán elfogadható hogy jó XXnak a gyűrűjük. Az hogy hogyan ölt meg egyet, egyszerűbb mint gondolnád, csak a kegyelem döfést kellet bevinni neki miután a többiek kb halálra verték. Egyébként szerintem észre se vette, hogy ő ölt meg egyet, TS szólt róla neki. Igen lehet hogy elérte volna az 55öt a szárazföldön is, de korántsem biztos, mivel sokkal elszántabb lett, és olyan tapasztalatokat szerzett, ami a 7 szörny példamutatása nélkül biztos nem ért volna el.
XW meg elsősorban TSban van, másodsorban meg a zsebében, szerintem ez bőven kimeríti azt hogy vele volt a próba közben. Biztonságban meg csak addig van ameddig TS, mert ha ő meghal akkor XW is.
A lávasrác meg tényleg vicces volt, bár inkább kínosan vicces.
A kovácsokat sajnálom azért, nemes volt a harcuk, de inkább le kellett volna lépniük, hogy még több fegyvert gyártsanak a Tang szektának. Mondjuk volt egy gyanús jelenet amikor az egyik leütötte a másikat. Talán ő volt a kinevezett főnök, és kimentették? Azért gondolom mert nem igazán mutatták meg az arcukat.
Ez a Bibi nénje 2. lelke TD szintre fejlesztése furcsa nekem egy kicsit. Mert ha TSból indulok ki, akkor nekem az jött le hogy amint eléri a 90es szintet a KEfűvel, akkor kb azonnal felpakolhat 9 gyűrűt a kalapácsra is, persze lehet én értettem félre. Vagy pedig nem ugyan azt a módszert használja mint TS, és meg lehet oldani többféleképpen is az iker lelkek fejlesztését.
GAbre: Ezek hiánypótló videók, amikkel a függőségünket elégítik ki a kedves készítők. Különben remeghetnénk ameddig ki nem adják jó minőségben.
Ugrás a fórumra: |