Köszönöm szépen Tapionnak a sok belefektetett időt és munkát!
[Naruto-Kun Projekt] Shingeki no Kyojin - Attack on Titan anime (Tilos a spoiler!)
alex13 írta:
Kösz a gyors fordítást!
Néhány helyen azt lehet olvasni, hogy 2022 téli szezon. Ebből mi az igazság?
Szia!
Mivel a 2021-es téli szezon most ér véget más nem nagyon lehet.
Hálás köszönet a magyar feliratokért Tapion-sama
Mindig is úgy voltam vele, hogy inkább várok a TE(TI)forditásodra, nem számít mennyi időt, mert tudom, hogy ide nem kerül fel kókler munka
Felfedték az Eutanázia-tervet, megérkeztek Reinerék is, Zeke pedig végre találkozott azzal a bizonyos valakivel. Ez az epizód is mennyire logikusan volt felépítve. A múlt heti részben láttuk ahogy rángatózik a titán maradványa, most ugye az gyömöszölte be magába Zeket. A másik, amikor Pieck köszön a katonáknak akkor mutatják Porcot is. Isayama egy zseni!!
Nagyon várom már most a következő évadot. Plusz már csak 1 fejezet van hátra a mangából is szal ja, várós és erős az idei felhozatal
Az egész évadban gyorsan szállitottátok a feliratot amit nem lehet elégszer megköszönni...azért megpróbálom).
Brutálisan izgalmas volt minden egyes rész és dolog volt kibirni az egy hetet, de ti mindig időben elkészitettétek, hogy megkaphassuk a szükséges Aot adagunkat.
Mondanom sem kell, hogy dolog lesz kibirni a folytatást. Most azzal biztatom magam, hogy legalább végig lesz animálva ez a hihetetlenül szuper manga és megkapja a méltó befejezését.
Köszönöm szépen a munkátokat és hogy lehetővé tettétek számomra. hogy az egyik kedvenc animémet ilyen jó minőségben, magyar felirattal nézhettem végig.
Első sorban nagyon köszönöm az egész évados munkádat, és az epizód ismertetőjére válaszul, mi tartozunk köszönettel, hogy a rossz minőségű angol anyag ellenére időt és energiát nem kímélve a mangát is felhasználva elkészítetted nekünk hétről hétre a színvonalas feliratokat, így felhőtlenül élvezhettük az egész évadot!
Ugrás a fórumra: |