Elnézést, nem vettem észre, köszönöm hogy szóltál goku5!
Naruto és Naruto Shippuuden anime
boakris
Már eleve az baromság ami a manga elején volt,mert akkor amit Kishimoto felépített a narutoban és a shippuuden részeiben értelmét veszti.
Sasuke és Naruto a legerősebb pont.
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Az elején a falu romokban,és a hetedik elvileg halott,ami nem 100%,de ha ez történt akkor sem tudna egy kis szaros megölni egy ereje teljében lévő férfit. )
A franchise atyja mondja ki mindenre az áment,és ha ez történt saját magát köpte szembe a mester.
1. Kishimotonak igen is van beleszólása a Boruto animébe és Mangába is, nem véletlen van ott a borítókon a neve. Ahogy Toriyama is beledumálhat abba hogy alakul pl a Dragon Ball Super.
2. Ez egy Shounen! MINDIG VAN ERŐSEBB. Az, hogy eddig Naruto és Sasuke volt a legerősebb nem jelent semmit. Már a Boruto moziban is láthattuk hogy Naruto és Sasuke mit sem ért az 5 Kagéval karöltve Momoshiki ellen. Ott is Borutoval tudták legyőzni. Naruto és Sasuke már rég nem az a nagy harcos, Kurama is mondta Narutonak hogy túlságosan elkényelmesedett. Naruto még egy klónt se tudott fenn tartani a lánya születésnapjára.
Az hogy van erősebb azzal nincs gond! Kaguya is meg Madara is erősebb volt mint Narutó vagy Sasuke nem?
Amúgy annak a Rasengannak amivel Borutó győzött lényegében 100%-ban Narutó adta a chakrát. Borutó csak a technikát formálta ő hozta létre.
Amúgy ezek java részt a nézők miatt (akik adják a pénzt) megy. Csak az ő szórakoztatásukra, amiért fizetnek.
Azzal, hogy minden szár el lenne varrva egyáltalán nem értek egyet. Nem tudom már melyik topicba írtam, de csomó olyan múltbéli esemény volt, amiről csak említés szerepelt, még fillerként sem került be, ellenben rengeteg visszaemlékezéssel.
Ráadásul ott a Kaguya dolog is, ki ő, honnan jött, többen vannak, látszólag a szent fa gyümölcsén kívül is van erejük stb. Szóval az, hogy el lenne varrva azt nem mondanám. Ez inkább ilyen Lost féle filling. Vége lett és rengeteg kérdés adódott fel mindenkiben utána.
Azzal egyetértek, hogy ezekre találjon választ a néző maga, de vannak olyanok amikre nem feltétlenül lehet.
A prófécia dolog úgy szólt, hogy a kék szemű akárki aki összebarátkozik a bijuukkal, majd megmenti a világot végül is teljesült, ahogy Dova írta ez nem tarthat akármeddig, ráadásul az csak az ő világukra szólt. Attól se lennék meglepve, ha valahogy manipulálnák Gamamaru jóslatait. Vagy kiderülne, hogy léteznek más világok is. Vagy akár ez megtörténhet többször. Momoshikiék is kitudja honnan jöttek.
Ilyen szempontból jó ez az anime. Az egyébként senkinek sem tetszik, ami az első egy percben történt, de már rengeteg hasonló helyzet volt elképzelhető, hogy nem halt még meg, vagy elzárta őt egy dimenzióba passz. Ha meg is ölte volna rengeteg feltámasztós képesség van.
Ezt szerintem pár évig úgy sem tudjuk meg.
Amúgy én régebben azt olvastam, hogy bár Kishimoto kezdte el az egész Naruto történetet, rajzolást, hamar segítője lett Ikemoto, majd miután anime is lett belőle lett több személy akik a történetírásba is besegítettek. Ezek voltak eleinte a filerek, később meg a teljes sztori vége úgy lett alakítva, hogy folytatható legyen. Nagyjából a Kage találkozón elmondottaktól.
Ezt onnan lehet észrevenni, hogy előtte az volt a terve Nagato-nak ,hogy valami szuperfegyvert hoznak létre és az 5 nemzet fogja őket felbérelni egymás kiiktatására stb. Aztán a Kage találkozón esett szó a tízfarkútól kezdve mindenről.
Kishi már csak rajzolgathatott ekkor. Nyilván nagy beleszólása volt.
Jelenleg az a helyzet, hogy az aki rajzol az Kishi régebbi segéde, az első pár fejezetben maga Kishi is rajzolt, de már a 8. fejezet óta kb. nem látom, hogy ő tevékenykedne benne. A történetet Egy harmadik személy írja, aki az NS-t is csinálta már <- ez a manga. A rajz minőségétől sem kell már aggódni, mert szerencsére animált változatban teljesen jó.
Az animénél pedig történetírónál van még egy személy, ez is érdekes lehet.
Szerk.: Rossz helyre írtam az előzőt.
Egyébként igen, szerintem is nagyon jó befejezést kapott, viszont elnéztem volna még egy jó ideig. Nagyon jó a kémia a karakterek között.
Régi kommentem, amit áttettem a Boruto topicba:
Várjunk várjunk, engem ami most nagyon meglepett az Inojin..
Az a hang, plusz Inojin-kun?
FIÚ???????
Ez lesokkolt...
Egyébként eljutottunk az 1000 kommenthez.
Igazából ha a mangát nézzük, akkor persze fillerek, de én személy szerint az animéket külön választom, pont ezért tartom baromságnak, hogy pl miért lenne Neji és Shikamaruék Chunin vizsgája filler, amikor a történet részét képezi és tényleg megtörtént. Én nem olvastam soha a mangát, és semmi bajom nincs a fillerekkel, kivéve azokat amik nem képezik részét a történetnek, mint pl a Chikara Powerses részek, vagy Sakura külön dimenziós része. Ezek a mozifilmeknek a felvezetőik, tehát nyugodtan ki lehet hagyni őket, de a többit mindenképpen nézd meg. A gyémánt képességgel rendelkező csaj sztorija is kurva jó.
Na igen tényleg külön lehet választani a két dolgot. Mivel ami nincs benne a mangában az az alaptörténetben az mind filler. Így ha kimaradnak nem nézzük meg őket lényegében semmi fontosról nem maradunk le. Ha ezt nézzük fölösleges megnézni a történetnek kicsivel több mint 40%-át. Így gyorsabban lehet haladni.
Viszont el lehet ismerni, hogy vannak egész jó fillerek is amik az alaptörténet kiegészítői vagy főleg a végén amik novella alapján készültek. Azok jók és érdemes megnézni. Így lehet válogatni közül, mert a fillerek kb 2/3-a fölös időhúzás. A maradék viszont jó, ezek meg már a vége fele vannak, szóval az elején lévő fillerek kihagyását én is ajánlom ha gyorsabban akarsz haladni. A vége felé lévőket meg ajánlom amik már külön összefüggő történetek és van külön főhősük vagy rendes sztorijuk. A kb 2/3 után jönnek az elején főleg 1-2 részes nem összefüggőeket meg még ajánlom is kihagyásra.
Ugrás a fórumra: |