Bocsi érte javítottam.
Szerkesztette: goku5 - 2018.11.21. 19:04
Dragon Ball duma topic (Az aktuális spoilert rejtsd el!)
Dragon Ball Super manga (és remélhetőleg majd anime) új arc spoiler
Ő lenne a szökött rab és az új arc ellenfele.
A shueisha oldalán leplezték le: http://vjump.shue...mic/dbs03/
Elsőre érdekes mert mégis csak egy nagy kecske, de tetszik, mert nem volt még hasonló.
manga
Nekem nagyon Babidi stílusúra hajaz, hogy majd ő fog létrehozni valami kegyetlen ellenséget.
Nyílván a kecske uraság nem lehet olyan erős ha Jackóék tartották fogva. Ők pedig sehol sincsenek Gokuék erejéhez képest.
Ciki ilyet írni, de jobban várom ezt mint a Broly dvd premiert
A November 14.-ei vetítés egy zárt körű vetítés volt,a szinkronszínészek rendezők és az egyéb staff számára,illetve megengedték az első 2000 jegyvásárlónak,hogy bemenjenek és megnézzék a filmet.
(Kicsit off,de hallottam olyan emberekről,akik a tengerentúlról jöttek,csak azért,hogy láthassák a filmet,de mivel nem voltak benne az első 2000-ben,így kitiltották őket onnan)
De nem számít itt a Japán premier Lefogják adni az USA-ban január 16-án a Broly mozit. Szóval igy január végén kaphatunk elég jó camos verziót míg ha csak japánban menne akkor még abban sem reménykedhetnénk.
Nem tudom,első benyomásom az volt,hogy ehhez a rajzstílushoz ez a sok speciális effekt nem igazán illik,valahogy lerontja mintha gagyi lenne,pedig nekem kifejezetten tetszik,de ha ezt a régebbi stílushoz hasonlót képzeltek el,akkor nem kellett volna ennyi grafika,ez inkább a Super stílusának állt volna jól,ide konszolidáltabb változat jobb lett volna,de Ssjben keményen néz ki az a bizonyos.
Ugrás a fórumra: |