Kérdezd meg tőlük, valószínűleg min. pár hónap.
Duma topic 14
Általában kb egy évvel lehet számolni tapasztalataim szerint, legalábbis a cég ebben reménykedik. Nálunk pl. tudomásom szerint ált. vagy pénzügyi év végéig szokták engedélyezni a gyakornokokat (szept. 30) vagy egy évre.
Egyébként mi is keresünk budaörsre beszerzési gyakornokokat hosszútávra, just sayin'. Sokmindenkit otttartanak állandó munkaerőnek, én is így jártam (csak más osztályon).
A testnevelésről az a véleményem hogy a jelenlegi formájában semmire sem jó. Ki kéne cserélni egy olyan tantárgyra hogy Sport és nem is feltétlenül az iskola feladata lenne azt megtartani ott helyben bár minden iskola 1-2-3 sportra biztosítson lehetőséget, aki meg mást akar csinálni járjon el sportolni. Az az egyesület, edző kör, stb. kapjon pénzt állam bácsitól valamennyit és cserébe adjon egy igazolást és értékelést az adott tanulóról hogy igen ide jár boxol, tornázik, focizik, kosarazik, és azt milyen szinten csinálja. (Sport alatt itt most csak a hagyományos fizikai munkát igénylő sportokat értek nem szellemi sportokat) Amúgy is lehet testnevelés felmentést kapni ha valaki hoz igazolást hogy sportolni jár, ami logikus egy sportolónál. Kung Fu-n is volt 2 srác akik mindig kérték a Si-Hingtől az igazolást, meg amikor én voltam sulis akkor is sok focista hozott ilyet. Tudom utópia amit leírtam pláne abszurdiszánba. De én így csinálnám.
Gdat88 írta:
Szerintem nagyon. Végre lenne egy rajzfilm amin nem hányná el magát az ember a cgi miatt.
Ugyan már ez túl durva.... ha genderszimba meghal, utána a mozi melletti safe space-ekben nem lesz elég férőhely. Persze, ha az antilopok gonosz fasiszta fehér középosztálybeli családapák, akik az identitása miatt tapossák el genderszimbát, akkor megoldható a dolog. Csak az a lényeg, hogy a vetítés után legyen egy bázisdemokratikus workshop, ahol kielemzik a helyzetet, és közös megoldási javaslatot fogadnak el a nézők.
Ugrás a fórumra: |