Nálunk az volt, hogy "fussatok 5 kört, aztán fiúknak foci, lányoknak röplabda". Én mindig inkább a röpit választottam foci helyett. Felmérőkre nem is emlékszem, talán 2-3x volt a négy év alatt.
Duma topic 14
Nagyon tanárfüggő, nálunk rendes volt, és ha már látta, hogy megtetted az erőfeszítést, akkor nem problémázott semmin. A heti öt tesinek szerintem iskolai keretben nincs értelme, csak elveszi az időt, nálunk is mindenki kimentette magát igazolással. A gáz tényleg az, amikor a nap elején van tesid, aztán csatakosan kell végigülnöd a napot. Persze lehet emlegetni a zuhanyzókat, de általában 15 emberre jut kettő, és max gumicsizmában használható biztonságosan, az időről nem is beszélve.
Nekem mázlim volt, hogy tizedikben rottyossá törtem a térdemet, mert onnantól kezdve a maradék 3 évemre volt orvosi felmentésem
A legnagyobb királyság volt, hogy én játszhattam a telómon, miközben a többi hülye 2 kilómétert, meg coopert, meg a többi anyám kínját futotta.
Ahogy a vicc is mondja:
-Mi a jobb egy paralimpiai aranyéremnél?
-???
-Tudsz járni.
Engem csak az akasztott ki a tesiórán, hogy a nem tudom hány kilométer lefutásához, 10 perc futással melegítettünk be. Annyival rosszabb is lett mindenkinek az eredménye. A mai napig nem értem, hogy mi értelme volt futással bemelegíteni a futáshoz.
Tesiórákon házi feladatot írtam, hogy otthon ne kelljen.
Sokan azt hiszik, hogy utáltam a gimit, de nem, az általánost rühelltem, a gimi végig semleges volt. Mára csak emléktöredékek maradtak meg róla, annyira nem érdekelt semmi. Pedig még oda jártam, mikor itt elkezdődött a legendám.
Coelho írta:
De jó is volt rövidgatyában Coopert futkosni késő ősszel betonon, mindezt bármiféle előzetes felkészítő edzés nélkül. Azon viszont csodálkozom, hogy tornagyakorlatokat (pl. gyűrű, korlát) sosem csináltunk.
https://www.faceb...755505770/
Hatalmas botrány Szaúd-Arábiában.
Gdat88 írta:
A 444 írt egy cikket arról, hogy a gyerekek megutálhatják a tesiórát a heti 5 tesi miatt. Szerintem csak annyi a baj, hogy sok tanár nem a helyes methodot követi. Nálunk általában az történt, hogy a fiúk bementek a terembe focizni, a lányok rejtélyes módon eltűntek azalatt. Illetve nagy ritkán megcsináltuk a felmérőket.
Az tényleg kibaszás, hogy nem az erőfeszítéseket értékelik (pl. akármit csináltam, mindig négyest kaptam, ami lehúzta az átlagomat), de legalább felkészíti a büdös kölköket a 'zéletre. Az éneklés és a rajz is készségtárgy, de ott legalább bőven van elmélet is, amit csak be kell seggelni és azt értékelik. Nem szívsz automatikusan, csak mert az énekhangoddal meg lehetne sérteni a Genfi egyezményt és a kézügyesség se annyira számít.
Tesitanárnak meg 10 esetből nagyjából 9x azok mennek, akik másra (is) alkalmatlanok.
Aki kezdeni akart magával valamit, az mindig is eljárt inkább külön sportolni, nem a tesiórától várta a megváltást, mert az tényleg semmire sem alkalmas.
https://www.youtu...ISgKl8dB3M
Ilyen tesióra kellene.
Ugrás a fórumra: |