Vagy azóta mióta utoljára láttuk új kesztyűje van
Boku no Hero Academia manga
Köszönöm a fejezetet!
Egyre inkább vegyes érzelmeket táplálok a manga iránt, úgy tűnik a mangaka elfáradt, ki is fejtem a miértet:
All For One, mint "főgonosz" habár a karakter egy pszichopata tömeggyilkos, a mögöttes érv teljesen logikus és jól felépített (Volt) - A Hős társadalom megállította az emberiség fejlődését. "Már rég az űrt kéne gyarmatosítanunk" mondta az egyik fejezetben. (Jó régen, sajnos nem emlékszem, hol volt.)
Ezzel szemben a mostani All For One egy egybites gonosztevő, akit csak a világuralom érdekel.
Ez az egyszerűsödés valahol nekem a kórházi támadásnál kezdődött és mostanra csúcsosodott ki. Kicsit elszomorító, bár remélem ebből a hullámvölgyből még van visszaút!
Köszönöm mindenkinek, akinek köszönhetően ezt a fejezetet magyarul is elolvashattam!
Remélem, azt is el fogják magyarázni, hogy miként jutott hozzá azokhoz az infókhoz, mert a képessége amúgy nem túl jó egy ilyen feladatra.
Meg...kicsit túl kényelmes megoldás. Az igazi sokk hatáshoz az kéne, ha ne egy érdektelen mellékszereplő legyen az áruló, hanem valaki olyan, akit amúgy sok olvasó kedvel. Ehhez képest meg...értem, hogy az is lényeges, hogy ne dobják a mangát túl sokan, de ez így nagyjából csak helycsinálás Shinso-nak az A osztályba.
Nagyon szépen köszönöm a fejezetet.
Szerintem, ez sejthető volt, hogy valami nem stimmel aoyamaval...
Ha vissza emlékeztek, ő volt az aki azt mondta Dekunak, hogy hasonlítanak, mert a képessége nem összeegyeztethető a testével.
Plussz, az erdőben amikor elrabolták Bakugot, Dabi meglátta aoyamát, de figyelmen kívül hagyta. Bár ez ellentétben van azzal amit Afo mondott korábban Dabinak hogy neki jó sok barátja van. Ezzel azt sugallja az olvasók felé, hogy Dabiék nem tudnak róla. Szóval kesze-kusza még a dolog. Remélem kapunk egy bővebb magyarázatot.
Köszönöm mindenkinek, aki ezen a fejezeten dolgozott!
Hát, nem tudom mi lesz ebből. Ha jól értem, most az jön, hogy felhasználják Aoyama-t ahhoz, hogy ők választhassák meg a hadszíntért. Viszont AFO szavai alapján, meg amit Aoyama szülei elmondtak, biztos van valami biztosíték. Az, hogy még nem robbant fel azonnal, mint Nagant, nem jelent semmit.
Amúgy Hagakure nem nézne ki rosszul, ha nem lenne láthatatlan.
Ugrás a fórumra: |