Aztamindenit! 1500... Le a kalappal!
[Naruto-Kun Projekt] Shingeki no Kyojin - Attack on Titan anime (Tilos a spoiler!)
Biztosan kell legyen még valami. 16 rész alatt 26 fejezetet fognak feldolgozni, ha minden igaz, és marad még 24 fejezet a mangából. Szerintem jön egy final season part2 (meg ebben is reménykedem), mert ez filmnek is nagyon sok... vagy esetleg jön egy part2, és a végén egy film, ki tudja, de valaminek jönnie kéne (ha vállalja a stúdió persze... remélem az nem téma, ha már "final season"-nek harangozták be, hogy itt megállnak és csókolom. Valami anime eredeti, alternatív befejezésről meg ne is beszéljünk De erre eddig semmi jel nem utalt, szóval én bízom a part2-ben, vagy min. filmekben.
Anime_fan_y írta:
Ui: Nem nagy dolog , de ha a mangában a “Fenevad titán” előző örökösénak a neve : Xaver és nem Kszaver . De ez tulajdonképpen mindegy :/
Köszönöm ismét a felíratot! És gratula az 1500. -hoz is!
Már csak 1 rész maradt hátra a part 1-ből vagy ki tudja miből és abban a tudatban hogy még kb 24 manga fejezetet kell megvalósítaniuk szerintem part 2 évadot kapunk majd, nem filmet. Mindenesetre nem hiszem hogy el akarják b***ni egy ilyen remekül felfele ívelő sorozatnak pont a végét. Ha idő kell nekik akkor nyugodtan szánják rá azt és hozzák ki a legjobbat belőle. Türelemmel várunk!
Köszii!. Csak tegnap pótoltam az utolsó 2 részt, és nem értettem, hogy "Múlt héten a baráti csevejt megszakította egy földrengés". Azt hittem az animében valami De megvilágosodtam a kommentekből. Oh, óh. Most ugrott be, hogy Levyvel mi lesz, még anno mangából láttam némi spoilert. Szóval ez történt.
alex13 írta:
Kösz a gyors fordítást!
Néhány helyen azt lehet olvasni, hogy 2022 téli szezon. Ebből mi az igazság?
Ugrás a fórumra: |