Risy
Zseniális teknős tanítványa
Én is megnézek minden részt, nem hagyok ki egyet sem... De volt pl ez a mecha Narutós valami... Az Avataromról gondolom látszik, hogy szeretem a komédiát, de az elég felesleges rész volt. Még Konohát is lerombolták. Nem tetszett pl az sem, amelyikben egy öreg taijutsu mester volt. Úgy lett volna értelme, ha már hallunk róla korábban, de csak úgy hirtelen bedobni... Elvileg híres, volt mégse hallottunk még róla. Persze az a Road to Ninja mozival volt kapcsolatban... De ha előre tervezték volna, akkor jobb lehetett volna.
Egyébként nekem a Guren-es részeknél az nem tetszett, hogy Naruto elvileg megtanult egy új technikát Gamatatsu-val, ami erős is volt, de ugye azt csak akkor használja... Hasonló problémáim vannak néha a mozikkal is. De mindegy, elfelejtem az ilyen dolgokat. Amúgy szeretem a plusz információkat, de a kivitelezéstől függ, hogy a néző elhiszi-e, hogy az tényleg megtörtént. Ami viszont leginkább zavar, a húzás meg az eltúlzott flashback. Na azért nem emlékszem olyanra, hogy egy részben 50 másodperc telik el, mint One Piece-ben