Azzal egyet tudok érteni, hogy az Ultra egó azt a Saiyan jellemzőt erősíti fel, hogy harcok közben folyamatosan fejlődnek és egy erős sérülés után mégerősebbek lesznek. Vegitának már fel sem kell épülnie a sérülésből, mert a Hakai tréningnek köszönhetően az UE már minden beszedett ütéssel erősíti "on time", azonnal!! Vegita tehát egy, -a fajának szélsőséges mintájává lett ezzel a technikával, de ez akkor sem egy önálló Saiyan forma! Nem a saját erejéből érte el! A Saiyan formákat eddig a saját maguk által levezényelt edzések után érték el. Nem kellett hozzá mester, most viszont mind a ketten az Istenek segédletével fejlődnek! Én csak annyit mondok, hogy ne mossuk össze a saiyan formákat ezekkel az isteni ki-s alakokkal. Nevezzük formának, de azért legyen ott a gondolatokban, hogy ezek már nem a saiyen evolúciót jelzik.
Természetes, hogy Toppo nem lett olyan mint Vegita, mert teljesen más faj, hozzáállás, stb..., de az alapja ugyan az az ő erejének is, mint a Vegitáénak. Minden fajra másképp hat a Hakai tréning, mert az csak a jellemzőket erősíti fel, -szerintem.
Goku útja egy kicsit érdekes lett ezzel a szenvedélyes UI omennel. Nem is igazán értem, hogy mit akarnak vele? Neki a Saiyanekkel való ellenszenvét kellett legyőznie, hogy teljesen megbéküljön önnmagával. Már látja, hogy nem feltétlenül egy gyílkos faj sarja és a büszkeség sem fasizmust jelent valójában. Vegitának is meg kellett békülnie a Saiyanek tettivel..... Az eredmény viszont teljsen más! ÉS pont itt van a spirituális esszenciális zsenialitás az egészben : Az UI és az UE ugyan annak az érmének a két oldala!