Chakra írta:
Hmm... Akkor jól láttam, hogy "Shit Storm"... pedig azt hittem, én néztem be.
137. fejezet
Az elejéhez túl sokat nem lehet hozzáfűzni. Láttuk, majd magyarázatot is kaptunk mindenre.
A végén a tündérlánnyal kapcsolatban:
Második olvasásra esett le, hogy "apa és anya"... A tündérek a tündérkirály erdejének szent fájából születnek. Vagyis ha egy tündérnek van anyja és apja, akkor vagy Elaine és Ban a szülei, vagy Diane és King. És mivel Lancelotnak tudtunkkal nincs testvére, így maradt Diane és King. Mondjuk így legalább érthető, hogy Tioreh miért felnőtt ember méretű. Hiszem ebben a történetben a tündérek mind "kicsit", nagyjából max. egy 10 éves gyerek testméreteivel rendelkeznek, vagy még kisebbek. Mindenesetre a RAW alapján Tioreh elég egyszerű beszédet használhat, szinte nincs is kanji a szövegében, csak hiragana és katakana.
Innentől spoileres lehet, ill. nem tudni, hogy a manga mit épít a tündérlányra, így csak saját felelősségre olvasd el:Amúgy a NnT Wiki és a Knights of Hope adatkönyv szerint Tioreh King és Diane hetedik és egyben legfiatalabb lánya. Mondjuk érdekes, hogy a Wikipedia szerint Tioreh 18 éves és hetedik(!) gyermek. A MnY manga Pervial "távozásával" 2 évet ugrott. Előtte pedig a NnT manga vége után 16 évet. Az összesen 18 év. Elég... termékeny lehet Diane és King kapcsolata, ha egy év alatt hét gyerekük született.
Nasiens nem sokat változott, csak kapott egy új frizurát. Egy ideje van egy olyan érzésem, hogy Nasiens olyasfajta szereplő lesz, mint az UQ Holder mangában Kuroumaru. És itt most nem a szerepére, hanem a fiziológiájára gondolok.
Egyértelmű volt hogy a Tündér lány King és Dianne gyermeke hisz mikor arra a helyszínre értünk írják hogy a Tündér Király és Óriás Hercegnő erdeje .