Trump, Trump, Trump... Folyamatosan ez meg egy csomó helyen, mintha az ő hibája lenne, hogy a republikánusok egyáltalán elindították a versenyben. Clintonnál, meg kevésbé lehet kártékony.
Duma topic 14
Én olvastam /polt sokáig, mert, ha megfelelő szűrőt helyezel a hírek elé, gyakran hamarabb és több szemszögből tálalva tudhatsz meg onnan dolgokat, mint bárhonnan.
A Kek-kultusz alapja a trollkodás és a balosok bosszantása (ahogy a we wuz mémnek is). Van egy csomó jelképe, például Pepe, a béka, vagy a Shadilay, és elhiheted, ezekben SENKI sem hisz, csak trollkodásra használják. A Kek szó, meg a wowból jött (ott a lol a horda nyelvén kek lett).
Aztán (szintén trollkodásból és bosszantásból) megszületett Kekistan, ami azt a fő célt tűzte ki, hogy az ilyesféle trollkodással elhiteltelenítse a balos social justice warriorokat.
https://m.youtube...ruRyoo2xiE
https://m.youtube...ZxV9l-Bph8
https://m.youtube...4Fg8bvFJME
Itt van három jól ismert Kekistani zene. Aki ebből nem hallja ki a trollkodást, az lemaradt az utóbbi tíz év internetes világáról.
Szóval igazából ezen nem tudom, hogy lehet ilyen szinten kiakadni, vagy egyáltalán ezeket az embereket, meg a trollhitüket annyira komolyan venni, hogy egy felháborodott komment legyen belőle. Bezzeg a híres-hírhedt feka történelmi oldalt, ami úton-útszélen szembejön, és 11 ezer cikket írt arról, hogy Európa őslakói feketék voltak, de a 18. században érkező albínók lemészárolták őket, és átfestették a freskókat, na, azzal nem futsz össze.
Ja amúgy igazad van. Én ezt a dolgot egy marhaságnak tartom, de ettől még nem zavarna igazából.
Csak kicsit nagyon már idegesít, hogy a nacionalizmus végre elkezdett elterjedni, de ezzel együtt felhígulni is. Mert pl. cukik vagy épp trollok lesznek. Inkább ez az általános jelenség az ami idegesít, nem az, hogy a trollok 4chanon mit csinálnak.
Mondjuk vagy 10 évvel ezelőtt még elépzelhetetlen volt, hogy a nacionalizmus valaha megerősödik, de azért elképzelni el lehetett. És hát én nagyon nem így képzeltem el. És ez idegesít.
Ez szerintem nem tekinthető nacionalizmusnak. Inkább egy ellenreakció a nyugati libsizmusra. Tudjátok, vannak az énvédő mechanizmusok, amivel a tudat a saját énképét próbálja védeni, ha olyan konfliktussal találkozik, ami megrengeti az egzisztenciáját, és amit nem tud feloldani. Au egyik ilyen mechanizmus a humor. A nyugati kultúrharcosok, akik ellen nem lehet sehogysem fellépni, mert folytonosan az érzelmekre próbálnak apellálni pontosan ilyen konfliktust képviselnek. És mintha a társadalom kollektív tudata is, ami már nem tud ezekkel mit kezdeni, humorral próbálná átlépni ezt a problémát. Ami szerintem egy pozitív dolog, mert végre elinflálódnak a kultúrharcosok érvei. Pl. egy érdekes esemény volt a Pepe béka körül kialakult vita, amikor be akarták tiltani a békát, mert az olyan gyűlöletkeltő, mint a horogkereszt, meg Pepe eredeti rajzolóját bekehajszolták, hogy megölje Pepét... na, akkor már érződött, hogyha így folytatják, akkor a közeljövőben semmi miatt se siránkozhatnak, hogy gyűlöletkeltő, mert már minden szavukon csak röhögni fognak.
A mémek és a trollhumor világában az a csodálatos, hogy szó szerint akármit ki lehet vele gúnyolni úgy, hogy tényleg vicces legyen. Eszméket, tragédiákat, bármit.
Amúgy annyi ismerősöm vár babát mostanában, hogy szinte kamunak látom a népességfogyást, aztán rájövök, hogy a többség mégiscsak olyan, mint ti.
Nekem is egy csomó ismerősöm gyereket vár, vagy már szült 1-2 gyereket a közelmúltban. Az érdekes, hogy az általános iskolai osztálytársaim azok akik elkezdtek így szaporodni. Gimiből a barátnőm az első, aki most 20 hetes terhes. Most már tuti, hogy kislány, tök izgatott vagyok.
Csak én látom úgy, hogy ha nem is vállalnak gyereket, egyre többen házasodnak nagyon fiatalon?
Egy volt osztálytársam eljegyezték, egy másikat szintúgy, csak ő még babát is vár mellé, unokatesóm 20 lehetett, mikor férjhez ment, másik szintúgy, másodunokatesómnak (22-23) most lesz az esküvője idén, elvileg. Ősszel találkoztam egy sráccal, aki 20 volt, és már házas, és vannak még olyan ismerőseim, akiknél esélyesnek tartom az eljegyzést hamar.
És szerintem ez tök jó dolog, hogy nem várnak 30 éves korukig már. Remélem nem csak én látom ezt.
https://444.hu/20...-valtozott
Ez kemény. Ráesett egy könyvespolc és kigyógyult a románságából.
Csak én látom úgy, hogy ha nem is vállalnak gyereket, egyre többen házasodnak nagyon fiatalon?
És szerintem ez tök jó dolog, hogy nem várnak 30 éves korukig már. Remélem nem csak én látom ezt.
Nekem is van jó pár ismerősöm akiknek sikerült pofára esniük. Köztük az első komoly kapcsolatom, még talán emlékeznek itt páran, közel 3 évig voltunk együtt. 3 hónapra rá teherbe esett, gyereke van, ma meg egyedülálló anyuka.. megérte 23 évesen? Én semmiképp nem támogatom az elköteleződést ilyen fiatalon. 30 évesen már talán, de még közelebb vagyok a 20hoz szóval nem tudom megmondani.
Ugrás a fórumra: |