Ishida írta:
2-3 hét az úgy 400 ezer Forint.
Én 5 kilóval számoltam, de remélem, hogy kijövök annyi alatt is xD
Duma topic 14
Ishida írta:
2-3 hét az úgy 400 ezer Forint.
Ha tudsz magyarnál szállást kapni(érdemes keresni utazáskor mindig valami lokális magyar csoportot) akkor azért megoldható a dolog. Ha nem, akkor 500 sem biztos, hogy elég. Nekem a londoni 4 napos trip volt 80 ezer plusz meccsjegy. De eltudtam volna herdálni 1 milliót is...
darksasuke2002 15 éves, regisztrált átlag felhasználó el nem küldött privát üzenete 2018 január:
Mikor a főadminisztrátor 3 napra felfüggesztette Capac-ot,
csendben maradtam,
hisz nem voltam zsidó.
Amikor Jonatán 3 napra felfüggesztette Syzygy-t,
csendben maradtam,
hisz többet vártam az élettől 27 évesen.
Amikor a Gman2-őt figyelmeztették,
csendben maradtam,
hisz nem voltam cselekvőképességet korlátozó gondnokság alá helyezve.
Amikorra engem tiltottak ki,
nem maradt senki,
aki tiltakozhatott volna.
Néha nehéz jófejnek maradni, úgy, hogy igazságos is legyen az ember. Sajnálom (tényleg), de ez van, igyekszem megtalálni az aranyközéputat. Néha azt hiszem, hogy igazságos vagyok, közben meg csak fölösleges pattogás a dolog. Néha meg azt hiszem, hogy mehet a dolog, pedig már rég le kellett volna állítani. Gyakran nem egyértelműek a dolgok a moderátornak, itt a csevegőben.
Nem véletlenül nem írtam ezt kékkel, nem hülye itt senki (habár...). De attól még legyen a téma lezárva, ha kérhetem.
Egy moderátor belső vívódásaiból
Előrebocsátom, hogy ezzel nem egy konkrét moderátori döntést véleményezek, hanem általánosságban beszélek.
Azért jön ki néha furcsán a duma topic moderálása, mert egy összeszokott baráti társaság van itt, akiknek teljesen természetes, hogy viccből oltják egymást és igyekszünk egymásra licitálni, jót nevetünk rajta és jó szórakozásnak tartjuk. És amikor a fórumszabályzat megvédi azt, aki nem is kérte, hogy megvédjék, sőt nehezményezi, hogy "megvédték" az kellemetlen reakciókat tud kiváltani a tagokból.
Gdat88 írta:
akiknek teljesen természetes, hogy viccből oltják egymást és igyekszünk egymásra licitálni, jót nevetünk rajta és jó szórakozásnak tartjuk.
Az a baj, hogy azt nem bánom, hogy sok mindent hagytam. Pár dolog volt, amit nem kellett volna, de azt nagyon nem. Mert onnantól láncreakció szerűen épült le minden. Nekem a karrier mélypontja az 2013 ősze volt, a "fandom háború" amikor a DW miatt ment itt a cirkusz. Azóta is konkrétan hánynom kell, ha eszembe jutnak az akkori hszek.
Ugrás a fórumra: |