Én ugy tudom hogy a következő karib tenger kalózaiban benne lessz Will(Bloom) is jol emlékszem vagy nem? Vagy már kövi film sem lessz?
Amúgy ha benne lenne az szerintem feldobja a filmet nekem hiányzott is a legutolsó részből
Filmek & sorozatok
Film lesz, a címe "Dead men tell no tales". Azt nem tudom, hogy Bloom benne lesz-e...az IMDB szerint igen, de ez nem megbízható ezen a téren.
Egyébként tegnap éjjel megnéztem a 12 dühös embert. És azta, sokkal jobban tetszett, mint vártam. Végig, az első perctől az utolsóig nagyon-nagyon érdekes volt, egyáltalán nem ült le a film egy pillanatra sem, és amellett, hogy én magam is ide-oda hánykódtam a vitában az érvek hatására, rengeteg plussz is volt a filmben. Filozófiai kérdések az élet értékéről, az esküdtek erkölcséről, társadalomkritika, vagyis inkább emberkritika... nagyon...hatásosan mutatott rá dolgokra, de egyáltalán nem szájbarágósan, mint mai filmek sokszor. Élveztem az egészet, azt, hogy mennyire intelligens film, és hogy mennyire intelligensnek veszi a nézőjét is.
A színészek is fantasztikusak, egyáltalán nem hollywoodi, simán elhiszem, hogy 12 egyszerű férfiról szól.
Szóval abszolút nem érdemtelenül klasszikus, mindenki nézze meg egyszer legalább. Megéri.
Jon, a Karib tenger helyett inkább a Black Sailst nézd meg. Eddig 3 évada van kint a sorozatnak és veszettül jól néz ki. Ha játszottál az Assassin's Creed 4-el, akkor a sztori alapja ismerős lesz - a nassaui kalózok föllázadnak az angolok ellen- kivéve Edward Kenwayt és a templomos,almás szálat.
A kor összes híres kalóza benne van mint Charles Vane, Feketeszakáll, Long John Silver, Anne Bonney, Ben Gunn, Jack Rakham stb. A látvány baromi jó, a színészek szintén.
Én apámmal néztem és a 3. évadnál megjegyezte, hogy kurvajól dolgoznak az írók, hogy sikerült egy ilyen sztorit kitalálniuk, én meg erre mondtam neki, hogy az egész megtörtént
Ajánlom a sorozatot, megéri megnézni.
Vaksötét kipipálva. Imádtam!
Ahogy haladtunk előre a sztoriban, egyre több szimpátia és együttérzés gyűlt össze az öreg iránt bennem és egyre inkább unszimpatikussá váltak a kölykök. Volt benne csavar, nem is egy, az szerintem megkérdőjelezhetetlen (kérdés, kinek tűnt fel). És ha még a hülye nézők esetleg nem lennének tisztában a tényekkel, miközben akkora hévvel drukkolnak a rabló vandál pöcsögöknek, a film végi tudósítás mindent vitt. Arról nem is beszélve, hogy mivel bizonyított az iraki bajtársunk, Capac. Nem tudom, még így is több emberséget látok benne, mint ezekben. Szerintem ne hagyd ki, kár lenne érte... Kaparjad össze magad oszt' irány a mozi!
Black Sails? Valahol hallottam már. Nem Szirmai beszélt róla a sorozatos videójában?
Szerk.: Jaja, meg is van. https://www.youtu...KLu4Ddt68w
Fúúú, Rick and Morty Az egy nagyon elborult valami. Szerintem hatalmas. És az a hatalmas, hogy az egyes epizódokban lassan összeáll valami komolyabb is az idiótaságon túl.
Hát, nem tudom, ez a Black Sails... eléggé low budget-nak tűnik, színészek és díszlet terén is. Ettől persze a történet lehet érdekes. Mindenesetre már így is sok sorozat vár rám, úgy hogy egyelőre hanyagolom.
A Black Sails minden, csak low budget nem.lel. A díszlet, a látvány, a csaták mind jól lett megcsinálva/animálva.
A színészek nagyja meg persze hogy noname, de iszonyat jól játszanak. Mindegyik tökéletesen kelti életre az adott karaktert, több meg szerintem nem is kell. Lehet hogy Szirmai "túlsokatpofázokmármegint" Gergő mást mond, de szerintem mindenképp kezdd el a sorozatot, mert megéri. Ne egy előzetesre alapozd azt hogy szar lesz, mert a Suicide Squadnál is rábasztál vele. Csak ott fordítva.
Nem nézted meg a videót? Mert ha nem, akkor ne ítélj előre. Szirmai az egekbe emelte a sorozatot, nekem viszont pár jelenet alapján nem nyerte el a tetszésemet. De legalábbis nem mozgatott meg bennem semmi olyasmit, hogy ezt most azonnal el kell kezdenem.
A történet maga érdekesnek tűnik, meg amit mondtál róla. Majd egyszer kipróbálom, de ahogy mondtam, nagyon sok sorozat vár a sorára így is.
Hali tudnátok mondani pár nagyon érdekes anime-t olyat amit vétek kihagyni az utóbbi 2 évben elég sokat
megnéztem plusz sok nagy kedvenc lett közülük, de jelenleg úgy állok hogy találtam egy nagyon jó összegyűjtő
oldalt ahol van kb 1200 darab és most a túl sok a gond mivel nem tudom melyikre érdemes időt szakítani most olyan 100-120 körül járok a megnézettek közül de sokat az első 3 rész után abba is hagytam mert nagyon hanyag volt már az ötlet is
de viszont voltak nagyon szépek is amikben minimális volt a harc de a karakterek személyisége és a történet sajátossága miatt megérte megnézni. Nem vagyok egy-két stílusnál le ragadva szóval megnézek bármit ami jó.
Szia!
Ebben a topicban nem beszélünk animéről, a kérdésed máshol kéne feltenni
http://www.naruto...orum_id=28
Próbálj meg itt nyitni egy új témát, és ott tedd fel a kérdésed, szerintem ott több sikerrel jársz majd
Moderátor
"Az inszomniásnak látomás a világ. Távoli vízió. Minden a másolat másolatának a másolata."
Csak hogy idézzek egy klasszikust így hajnali negyed 5-kor. Lehet, el kéne mennem a hererákosok gyűlésére és ha kisírom magam Bob mellei között, utána tudok aludni : ((((
Capac!
http://www.denofg...st-trailer
The Expanse s02 trailer + képek + infók.
Jónak tűnik a dolog, Bobbie nagyon menő. Csak épp nem értem, hogyan kerül ide, nagyon szétcseszik a kánon időrendjét ezzel. De mondjuk az egyik legnépszerűbb karakter kedvéért nem lep meg a dolog.
Remélem Clarissa valami nagyon jó csaj lesz. Bár ő csak nem kerül még elő ebben az évadban.
Ugrás a fórumra: |