Szerintem nem sok értelme van egyébként ebben elmélyedni, mert most megpróbáltam, és 2 perc alatt vagy 6 ellentmondásba ütköztem. Kezdjük azzal, hogy ha és amennyiben tényleg úgy kell értelmezni a kívánságot, ahogy sokan értelmezik, akkor a Gas elleni harcnak sosem szabadna véget érnie: Goku két halál (vagy már három is volt? nem számolom...) után is folyamatosan fejlődik és brillírozik, tehát a kívánság kvázi most is hatással van a testére -> azaz Gasnak is folyamatosan növekednie kellene az erejének, mert az volt a kívánság, hogy ő legyen az univerzum LEGerőseBB-je. Ha az egyik kívánság folyamatosan hat, a másiknak is folyamatosan hatnia kéne. Másrészt ha Goku tényleg egy kívánság miatt ilyen, akkor Vegita az igazi főfőfőistene ennek a sorozatnak és franchise-nak, hiszen ő önerőből érte el azt, amihez Gokunak egy Szent Sárkány (vagy épp 5 másik Saiya-jin, ugye, Szuper Saiya-jin Isten szint?) hatalma kellett.
Szerintem ez az egész túl van misztifikálva, és a kívánság kizárólag abban működött közre kvázi, hogy mindketten túléljék a Vegeta bolygó pusztulását.
A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.