Lel, én nem olvastam. De mi nagyobb csalás annál, hogy benned van egy homokdémon? Meg anno az egyik teszt direkt a csalásra ment rá.
Duma topic 14
Sabaku írta:
Tényleg, nem tudom ki emlékszik rá, hogy anno azon röhögött mindenki, hogy Sasuke és Sakura kölykének Saláta lett a neve. Na, a japán tankönyvem szerint katakanával írva a Sarada tényleg salátát jelent Nem tudom mi ez a kaja-fixáció Kishimotoban.
Na a Disney meg is vette potom 52 milliárdért a Foxot. Mostantól az Alien királynőt hercegnőnek kell tekinteni, és a Deadpool 2 főgonosza is Goofy lesz. Mondjuk, az Alien Covenant szintje már meg van, és úgy hívják, hogy Star Wars 8, szóval nem aggódom a következő évek folyamán érkező filmek színvonaláért. Vagy a teljes hiányáért.
A Star Wars 8-ról is akartam írni, de őszinte leszek, nem néztem végig a filmet. Annyit viszont elmondhatok, hogy ez a film jelenti az SW univerzum legalját és ezt mondom úgy, hogy teljes szívemből gyűlölöm az előzmény filmeket, de ez után inkább visszasírom azokat az időket.
Én egészen eddig csak jót hallottam a Star Warsról. Nagyon is jókat, nem úgy, mint a Force Awakens-nél. Úgyhogy nagyon is bizakodok, holnap megyünk haverokkal IMAX-be.
Pláne, hogy állítólag Kylo nagyon jó, azoknak is, akiknek nem jött be a hetesben, nekem meg már ott is ő volt a film legjobb része. Asszem. Újra kéne néznem ma este a hetest, hogy tisztában legyek azért a dolgokkal.
Hát azért kb nem történt semmi a nosztalgiázáson kívül a 7. részben, hogy újra keljen nézni a 8. előtt. Egyedül az utolsó 2 perc ami lényeges, hogy a Rey felmászik a hegyre. (Btw én anno csak azért ültem be a moziba, hogy láthassam a szakállas Mark Hamill-t és a végén láthattam 10mp-ig. Nagy csalódás volt) Jah meg hogy Kylo kiknek is a gyereke. Kb a sztori ennyiben kifújt.
De én bizakodom. A Rogue One rohadt jó lett, kifejezetten élveztem, és el is felejtettem azt az átmeneti "csalódást" amit a VII. rész okozott. Élveztem a VII. részt, de közel sem annyira mint az újak közül pl a Rogue one-t, szóval érdekel ez a VIII. rész.
Mi is holnap nézzük meg (jah várj, nem, vasárnap nézzük), és tök szomorú vagyok mert Visegrádon hagytam a Star Wars-os pulcsimat amiben mindig megyek moziba, ha SW-t nézünk. T_T Így már nem fogok kitünni.
Cuki, szeretem az ilyen kis kulissza sztorikat.
http://hvg.hu/kul...rie_fisher
Én is azt gyártok. Vagyis bonbonokat és pralinékat. Trüffelt is fogok csinálni szerintem. Eddig csak haza küldtem belőle, hogy egyék meg, más ne egyen már belőle, olyan finomak.
Tegnap kipróbáltam a sós-karamellás bonbont, aztán megbolondítottam az egyik adagot sós-karamellás, mogyoróvajas kombóval. Brutál lett. Ma meg diós-rumos, marcipánosat csináltam, amit fogok még csinálni mert kis 5g-os (igen, lemértem) golyókat gyártottam és falatnyi finomság amiből kurva sokat meg lehet enni, így még gyártok belőle.
Meg csináltam, kávélikörös-kávés bonbont.
Van egy Halálcsillagos jégkocka készítőm meg egy Millennium Falcon jégkocka készítőm és azon agyalok, hogy ebből vajon normálisan törés mentesen kijönne-e a csoki, vagy töltött csoki. Még nem mertem kipróbálni, hogy csokit nyomok bele.
Anno egy osztálytársam gimiben szalonnacukrot csinált. Bevont csokival egy darab zsírt, szépen becsomagolta, majd megkínálta az embereket szalonnacukorral. De mivel mindenki úgy gondolta, hogy félrehallotta ezért megkóstolták többen is. De a reakciójukból ítélve nem kellett volna.
Ugrás a fórumra: |