Van egy hólyag a nyelvemen és zavar amikor eszek.
Duma topic 14
Voltam ma elsősegély vizsgán. Előttem a srác azt mondta, hogy "kb 1 percig" kell a lélegeztetést csinálni újraélesztés esetén. xD Hát rá se bíznám az életem. Amúgy könnyű volt, másfél óra várakozás után másfél perc alatt levizsgáztál, 1 embert nem engedtek át, mert ő semmit nem tudott, amúgy mindenkit. Lehetne komolyabban is véve mondjuk, de kb csak a lehúzásról szól, mivel 16000 forint volt mindenestül, ennek fele a tanfolyam (1 óra hosszás) a másik fele meg a vizsgadíj + (gondolom) minimális jutalék a szervező iskolának.
Coelho, előre szólok, hogy sem a kresz, sem az elsősegíly kérdésekben nincs olyan, hogy "Hány utcahosszt szívott fel tegnap Capaccal és Habonnyal?"
Szóval ha tényleg akarsz jogsit, akkor nem árt alaposan felkészülnöd, és letenned az NFS gammokat és a GTA-t : ((
Capac írta:
Coelho, előre szólok, hogy sem a kresz, sem az elsősegíly kérdésekben nincs olyan, hogy "Hány utcahosszt szívott fel tegnap Capaccal és Habonnyal?"
Szóval ha tényleg akarsz jogsit, akkor nem árt alaposan felkészülnöd, és letenned az NFS gammokat és a GTA-t : ((
Zizi100 írta:
Sziasztok! Mi a helyzet erre?
Jé ez Zizi, hát milyen szél hozott téged ide?
Zizi100 írta:
Fura belegondolni, hogy amikor legelőször regisztráltam még kis 14 éves takony voltam.
Találtam egy videó sorozatot, rögtön el is küldtem Verának, mert hirtelen eléggé meglepett... a kivitelezés. Így elsőre, de mire megnéztem a többi videót, nagyon kis korrektnek találtam. Provokatív és lehet nem a legjobb megoldás, de nem is olyan szörnyű, mint ahogy gondolná az ember. Na meg, ez a téma reklám téren tabu, vagy nevetség tárgya, ahogy ez is az lett.
Viszont amit kiemelnék, a hangok. Van egy-két nagyon megnyugtató hangú szinkronszínésznő akiket én nagyon szeretek, és itt hallható is 5 ilyen hang, többek között Györgyi Anna akinek nagyon szeretem a hangját.
Pont pár hónapja néztem végig (elsőnek poénból, majd megfogott) a Dowton Abbey-t magyarul. Életemben nem láttam azt a sorozatot, meg kb. semmit sem tudtam róla, csak hogy nagy sikere volt/van így poénból elkezdtük a tesómmal hogy na milyen majd én le is daráltam, mert megtetszett. Mary hangja, pont Anna és ... nagyon szeretem. Lehet kicsit elfogult is voltam emiatt a karakterével, de ez csak bemesélés.
Jah és amiért elkezdtem, itt vannak az 1-2 perces (pár részes) videók.
A "punci" (de utálom ezt a szót) hangok pedig: Györgyi Anna, Pálmai Anna, Németh Borbála, Nemes-Takách Kata, Pikali Gerda.
Belefáradtam már abba, hogy ezeket a hozzászólásokat áttegyem a nekik megfelelő helyre, majd hogy az illetőnek jelezzem a topicban, hogy itt ne számítson válaszra, hanem az adott, annak megfelelő topicot nézze.
Mindenesetre most utoljára, aztán már csak törölni fogok (vagy max csak simán átteszem a hsz-t, aztán az illető keresse, ahol akarja), Viperion - a kérdésedet áttettem a Dragon Ball dumába. Ott kaphatsz rá talán választ is.
Szívesen.
Moderátor
Ugrás a fórumra: |