Bastian
Naruto-Kun.Hu Team
Moderátor
Kemény 1 oldal és 1 panel lett feldolgozva a héten.
Annyit mutat meg a manga Uzui trenírozásából, hogy Tanjirou boldogan futkározik, majd köszöntik egymást Uzuival, és Uzui mondja, hogy formába hozza, végül Uzui feleségei is üdvözlik Tanjirou-t. Majd a következő oldal első panelja közli, hogy 10 napot követően Tanjirou engedélyt kapott, hogy a következő Pillérhez menjen.
Én nem bánom, hogy Uzui és a feleségei több szerepet kaptak. Viszont ahogyan SilverSz is mondja, a párbeszédeken csiszolhatnának. Az anime canon és a filler egyik legnagyobb ismérve, hogy nem erőltetik az érdekes párbeszédeket. Én például szívesen meghallgattam volna, ahogyan Uzui arról kérdezi Tanjirou-t, hogy milyen volt Hantengu ellen harcolni Gyuutarou-hoz és Dakihoz képest, Tanjirou meg részletesen kifejtette volna, dicsérve Mitsurit és Gen'yát is. Uzui arról is beszélhetett volna, hogy Tokitou-t is megkérdezte Gyokkóról.
A következő rész elvileg Tokitou központú lesz, de én nem akarom elhinni, hogy ő is egy teljes részt kapjon, elvégre az előző szezon egyik sztárja ő volt.
Most az epizódszámmal kapcsolatban megint 8 részt emlegetnek, de nem értem, hogy miként jön ez ki. Továbbra is 4 BD/DVD kiadás lett meghirdetve. Az elsőn mindössze a nyitórész szerepel. A másodikon a 2. és a 3. rész. Így 8 rész csak akkor lehet ebből, ha a maradék kettő kiadás egyike három részt fog tartalmazni, ami eléggé "érdekes" elosztás lenne. Emiatt az Uzuis rész miatt szerintem a 6 rész már kizárt, a 7 még beleférne egy hosszabb fináléval. De ha 8 résszel számolok is, egyszerűen nem kaphat minden egyes Pillér egy külön epizódot. Muszáj lesz valakiknek osztozniuk egy részen. Én a következő kettőt megosztanám, a 6. részt Himejimának adnám, aztán lezárnám egy hosszabb fináléval.
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)