Az csak egy álom. Nem a feleségéről csak egy képzelt valakiről.
Pláne hogy hogyan is találkoztak, pláne hogy jöttek össze. Mert hogy mit szeret Choji azt tudjuk de hogy a lány? Az már más kérdés.
Naruto és Naruto Shippuuden anime
Álom,de az volt Choji álma.Mert a tsukuyomi jutsu erről szólt,hogy mit szeretne az élettől.
Így gondolom Karui egy olyan nő lesz,aki az elején nem boldogul vagy épp szeret sokat főzni. Valamilyen nagy fesztiválon találkoznak és szépen lassan alakul ki a kapcsolatuk. Az ő kapcsolatok jelképezi azt, hogy a nagy nemezetek között béke van .
Az a szép lassan nem tudom hogy jönne össze mert a lányuk is hasonló idős mint a többi pár gyereke azok meg már kezdenek összejönni. És hát nem az a tipikus szeret főzni lánynak néz ki (bár tévedhetek) meg a mangából ítélve inkább ő sz irányító a családban nem Choji. Igen akaratos erős jellemű nő.
Jó kis rész volt ez is. És még kicsit elgondolkodtató is. És némi infót miért is lett Shinó tanát. De Kiba is érdekes volt, hogy tud változni hirtelen egy lány miatt.
De ami a legfontosabb végre már!!!!! Az előzetest öröm volt nézni! És vére már !!! Feltúnik vére a menyasszony! Végre már alig várom hogy lássam. Gyönyörű Hinata végre boldog gondtalan arccal látni kész öröm!
És megint csak nem felejtkeztek el Orochimaruról! Ő is ott van minden részben.
Valóban jó rész volt, lassabb tempójú, de hangulatos. Jól néz ki ez az új csaj is aki Kibával lesz. Én is örülök hogy végre az egyik személy a jegyesek közül végre szerepel majd a részben, kíváncsi vagyok hogy lesz vége, lesz-e valami konkrét az esküvőről. Meg ugye hogy hogy fog kinézni az 500. rész, csak a 700. fejezetet dolgozza majd fel, vagy többet is hozzátesz...váróós.
Óó milyen szép rész volt ez! Nagyon ott volt a hangulat, nagyon sok apró gyönyörű momentum volt benne, ahogy Akamaru odafut Hinatához, ahogy próbálnak megoldást keresni, Kakashi és Hinata párbeszéde , meg Iruka és Hinata a végén . Nagyon király volt! És végre ott lesz Naruto!!! Persze a saját esküvőjén nyilván ott kell hogy legyen. Kíváncsi vagyok mennyit tesz majd ki az esküvő, vagy lesz-e még esetleg rész.
Vártam egy olyat, hogy Naruto jön és azt mondja csinál vagy 1000 árnyékklónt és majd felügyel a küldetésekre. Persze nem fogadták volna el, de szép gesztus lett volna .
Remélem Iruka elmondja már végre a rész elején azt az üzenetet most már....
Hát ez a rész nagyon király volt! Szerintem az összes esküvős rész közül csak ez volt a legjobb!
Bár lehet hogy már csak azért is mert végre már megjelent Hinata is!
Gyönyörű volt szerintem az animálás, jól megválasztott zenékkel. Elég komoly mégis vicces volt!
Nagyszerű rész volt!!!!!!!
És ahogy nézem az előzetest az is igen jónak ígérkezik. Méltó befejezése lehet a sorozatnak, és jó felvezetője a Borutónak.
Bár tényleg én is kíváncsi vagyok hogy mennyi lesz az esküvő vagy lényegében az esküvő kezdetével lesz vége? Bemutatják-e rendesen. Igaz arra nem is lenne szerintem egy rész elég, pláne előkészületekkel.
Ilyenkor már megint csak egy újabb nagy kérdés! Vajon mi lesz a 700. fejezettel? Kimarad vajon vagy inkább a Borutóban lesz látható? Azért remélem nem ilyen fél részes megoldás lesz az 500. befejező résznek.
Na és végre meglesz Iruka üzenete is. Bár szerintem az már más hogy régen testvéri kapcsolat van már inkább köztük mint tanári.
Ugrás a fórumra: |