Az új trailerben látni,
Dragon Ball duma topic (Az aktuális spoilert rejtsd el!)
Őszinte leszek.
Nagyon imádom az új dizájnokat, szerintem a legjobb ami valaha volt a Dragon Ball animeben mindent beleértve. Nagyon pörgős meg epic volt az új trailer, de számomra az a töménytelen mennyiségű CGI lerontja. Értem én, hogy miért kell, meg kiegészítés meg olcsóbb stb, de rettenetesen utálom a CGI-t az animekben itt a legutóbbi trailerben meg már szabályosan bántja a szemem. Lehet a kész produktumra már enyhébb lesz (kész is van talán már ha jól tudom?), de ez nekem így nagyon nem tetszik.
Amúgy a trailer alapján az jött le, hogy Broly nem is olyan rossz ebben a verzióban? Kíváncsi vagyok akkor mi motiválja a harcra, ha nem ezért harcol, mert akar, meg ugye Goku is mondja, hogy nem rossz "ember"
A (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Whis vs Broly) pedig tipikusan az a pillanata a trailernek, amiről nem tudtam, hogy akarom, amíg nem láttam, hogy lesz.
Xindrix. A legjobb az volna ha őt is a harc motiválná.
goku5 írta:
Már csak 1 hónap. De sajnos a magyar feliratra még lehet várni.
Csak a tisztánlátás végett: addig nem tudunk feliratot készíteni, amíg a film nem jelenik meg lemezen. Ha ki is jön a film, lehet még akár 1 hónap is, mire használható angol felirat készül hozzá, amivel lehet dolgozni.
És még mindig beleköphet a levesbe az, ha licenszelik a filmet Magyarországon. Mert akkor biztos nem lesz felirat :/
Délután - ha minden jól megy - érkezünk a szokásos magyar feliratos előzetessel
Tapion-sama írta:
És még mindig beleköphet a levesbe az, ha licenszelik a filmet Magyarországon.
goku5 írta:
Lehet Whist nem csinál semmit csak megfigyel. Vagy "véletlenül" éppen lesz nála egy pár fülbevaló és ezt "véletlenül" megemlíti Gokuéknak is.
De szerintem itt is csak az Ultra ösztön lesz majd a végén a befutó.
Közzétették az országokat ahol közvetíteni fogják. Utoljára spanyolban lesz a premier, ami FEBRUÁR 22.
Tehát ha óriási mákunk van, talán megkapjuk nyárra a lemezes kiadást. A pech csak annyi, hogy addigra zárdába kell vonulni a hegyekbe, mert a csapból is a spoiler fog szólni.
Peterk, a nyakörvről azóta már kiderült és a szokásos újságban megerősítették hogy (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Broly megfékezése a célja amikor megvadul. A trailer első másodperceiben pont ezt láthatjuk szerintem. Kezd nagyon ideges lenni és a nyakörv tartja vissza. )
Értem én, hogy miért kell, meg kiegészítés meg olcsóbb stb,
Én is azoknak a táborát erősítem akiknek nem tetszik ez a sok CGI. Én jobban preferálom a hagyományos ábrázolást vagy legalább azt ami a DB Superben volt.
De amugy meg:
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Úgy nézz ki Broly eredet története más lesz és a nyakörv fogja kényszeríteni a harcra.)
Amugy az erőviszonyok megint nagyon rosszak. A trailerben az alap Broly harcolt a SSJ Blue Goku ellen azért az kemény.
CGI vs hagyományos animáció:
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: A Kamehameha + Galick-Ho jelenet alatt Goku és Vegeta modellje egy az egyben úgy néz ki mint ha a Raging Blast ből szalajtották volna. :/ Remélem azért még finomítanak rajta. )
Ugrás a fórumra: |