A Discoveryben az az arc nem a feka doktorral buzul? Biztos folyton triggereli a forgatás.
Duma topic 14
Dede Románi a egy betegség, egyfajta rák és sajnos nagyon terjed.
Az új Trekben engem is idegesít a buzulás, de igazából nem azért mert van benne, azt leszarom, Viszont a Trek mindig is egy családi sorozat volt. Így nem feltétlen akarom hogy 16 év alatti láthassa. Mert bárki bármit mond nem kellene a fiatalok elé homosexuális példát állítani. Aki befolyás nélkül az lesz, nem érdekel, lehet még belőle még jó ember.(Imádom a Queen-t és Neil Patrick Harris az egyik kedvenc amerikai komikus előadóm, és megszakadt a szívem amikor Ellen Page bejelentette hogy lezbi XD nagy Crush volt ) A cigarettát is bannolták a filmekből bizonyos besorolás alatt. A nem hagyományos szexualitással is ezt kéne. Másik példa néztük a Supergirlt, anyummal hugommal tök lightos családos cucc, hugomnak tetszik ez szuperhős téma, erre nem belezbul az egyik karakter -.-" . És akkor megbeszéltük hogy ez nem egy 5 éves kislánynak való.
Hát, ez több sebből is vérzik. Egyrészt a számítógépes játék(ra való rászokás) bizonyíthatóan okoz(hat) elmagányosodást, környezettől való elidegenedést, és később neurózist és frusztrációt. Ez meg később depressziót, magányt, agresszivitást és önsértést. Sorozatgyilkosok egy részét ugyanez a frusztráció vesz rá a gyilkolásra, a különbség az, hogy ők a frusztrációjukat kifelé vetítik, míg az elmagányosodó kocka meg önmagát hibáztatja, mert általában befelé forduló személyiség. Másrészről a gyilkosság a számítógépes játékok ellenére sem társadalmi norma, sőt a számítógépes játékok pont egy társadalmi norma által tiltott, de meglévő ösztönt (agresszió) elégítenek ki. Ellenben a mostani mozgalmaknak pont az a célja, hogy a homoszexualitás (is) társadalmi norma legyen.
Másrészről a genetikai vizsgálatok azt támasztják alá, hogy a homoszexualitás nem veleszületett és nem genetika okozza, hanem környezeti faktorok váltják ki. Ilyen bizonyított környezeti faktor például a szigorú, főnökösködő, férfias és parancsolgató anya, a sok fiútestvér, vagy a fiatal fiúk összezárása egymással (így küldjétek a fiatokat szegregált internátusba). A társadalmi norma szintén egy ilyen környezeti faktor lehet. Most komolyan, szerinted a görögök mind genetikusan vonzódtak kisfiúkhoz? Vagy az arabok genetikusan vonzódnak a kecskékhez?
Egyébként az ún. gender diszfória (pl. transzik) nagyobb asszociációt mutat a genetikával, de itt is általában környezeti faktor áll a háttérben (leginkább hormonális ártalom), de szemben a homoszexualitással, ez még méhen belül következik be. Más típusú betegségek, mint például a mai svéd férfiak(nak nevezett valamik) egyértelműen környezeti hatásra vezethetőek vissza.
Micsudi is csak azért nem tolerálja a buzulást a filmekben mert fél, hogy a végén ő is felizgul, pedig már elmúlt 16 : ((
Mondjuk ezek után már mindjárt érthető, hogy miért szeret annyi gyúrós képet posztolni magáról, tudván, hogy a fórumon jelenleg is sok 16 éven aluli van, akik ennek hatására esetleg elferdülnek és szexistenként fognak tekinteni rá. Ha már a nők vélekednek így : (((
Gayman, menő az új avád.
Szaffi-chan olyan szépen megvédted a kocka társadalmat, hogy a akár a védőszentjük is lehetne. Ha tudnám, hogy nézel ki még talán feleségül is vennélek, de így vakon cinkes lenne all in-t mondani, ezrét elnézésedet kérem az én koromban már kétszer meggondolja az ember kockáztasson-exD
Édes Istenem, én eddig azt hittem, hogy a kecskés dolog az csak egy maximum néhány izolált esetből eredő poén, amivel az arabokat szívatják. Ez most akkor komoly?
Akkor az is, hogy a románok szőröstalpúak? Úgy érzem egy jelentős felismeréshez érkeztem az életemben.
De ez a szamáros sztori nagyon-nagyon-nagyon beteg. De ilyen... kifejezhetetlenül, ostobán, idiótán nagyon.
Másrészről a genetikai vizsgálatok azt támasztják alá, hogy a homoszexualitás nem veleszületett és nem genetika okozza, hanem környezeti faktorok váltják ki.
Ugrás a fórumra: |