Az aktuális rész előtt én is csak néha nézek be a témába, most mondhatjuk jókor, ennél a spoieleres témánál. Én személy szerint nem félek attól hogy nagy spoilerbe futok, mert itt mindenki abszolút jól és korrektül betartja a spoiler elrejtését, van hogy egy egész oldal spoiler, de el van rejtve.
Ha hozzá lehet szólni a témához: pont a napokban gondolkodtam én is azon, hogy milyen lenne ez a téma, ha mondjuk nem lenne itt spoiler. Hogy mondjam, engem az egyetlen dolog ami kicsit zavar (ha lehet így mondani), hogy én ennek az arc-nak az elején eldöntöttem hogy nem nézek spoilereket. Sokkal nagyobb is a meglepetés nyilván, viszont ez azzal jár, hogy egyrészt itt nem tudok mindig az aktuális témához hozzászólni, pedig nagyon szeretem ezt a fórumot, mert én nem vagyok körülvéve olyan emberekkel akikkel ténylegesen is beszélni tudnék a részekről.
Másrészt, amikor a spoilert elkerülők (köztük én is) megnézik a részeket, és leírják hogy mit gondolnak róla, az teljesen rendben is van, viszont a téma oszlopos tagjai, illetve embereinek 80-90%-a is leírja ugyanezt, viszont úgy, hogy már valszeg számított erre arra, és már rég a többi részről beszélnek.
Tehát adott esetben én leírhatom h pl. nagyon várom h Goku mondjuk hogy alakul vissza Ultra Intsrict-be, de érdemi választ valóban - egy-két emberen kívül - nem fogok kapni, mert a többiek már a kövi 2-3 részről beszélgetnek adott esetben, plusz már lehet tudják is a választ, míg én az aktuálisat akarnám kivesézni, és max. kicsit kitérni a kövire.
Szóval ilyen szempontból nekem csak az kár, hogy nem vagyok aktív ebben a témában, pedig a DB a kedvencem (Narutoval együtt), és annyi j ó teória és ötlet van itt amit érdemes elolvasni. Sokszor olvasok bele a témába, és olyankor Hálisten nagyon érdekes és jó dolgokról van szó, valamint ebben a témában az emberek értelmesen beszélgetnek egymással, egyszer nem láttam még h hajba kapott volna valaki úgy igazán a másikkal. Persze ennél a az arc-nál különösen megértem hogy több szó esik a spoilerekről mint a részekről, mert eszméletlen pörgős és sok szálon fut.
Csak az hiányzik, hogy adott esetben spoilerek nélkül gyártsunk többet elméleteket.
Bocsánat a hosszú hsz-ért és az enyhe off-ért, köszi annak aki rá szánta az időt!