Míg nincs kiépítve oda vissza a U6 saiyan jeinek háttere. Addig ugyan úgy igazatok van mint mégse, pont mint pl. nekem, kinek, elképzelhető a valóság alapja annak, mit is művelnek a csajok.
Míg nem hagynak a készítők végig hoppon ez ügyben, felesleges kiakadni.
Gondolom bízik harcosaiban, és ez idő alatt is lefoglalják uralkodói teendői. Bár lehet már öreg, és Cabba a karakterére, karizmájára, szellemére értette az erős jelzőt. Gondolom értelemszerű, h Vegeta nyomdokaiba se lehet.
Remélem, nem is oly soká, de megismerjük őt is...
Én is bízom abban hogy látjuk az U6 csillagharcosait. Ezért is vagyok biztos benne hogy nem lesz itt eltörlés a torna végén. Ha mégis akkor is lesz visszakívánás. Érdekes arc jönne ki belőle. Pl egy jó kis erős ellenfél aki felbukkan az U6-ban. Vagy Gokuék mennek tőluk segítséget kérni valaki ellen és akkor meglátogatják őket.
Amúgy gondolom nem véletlenül Cabbat választották ki első harcban. Lehet őt hitték legerősebbnek a csillagharcos közül.
Mivel eddig nem ismerték az ssj-t nem hinném, hogy a királyuk nagyon erős lenne szerintem is a személyiségére utalt. Szerintem az U6 megmenekül a végén nem csak a csillagharcosok. Champa karakterét is eléggé kiépítették + ott van Hit is. Ezeket a karaktereket nem hagyhatják kárba veszni. Én abba bízom, hogy Jirenék és megmaradnak és egy Pride Troopers+ hőseink arc jó lenne és ahogy Superlacko írta még az u6 is ott lenne az maga lenne a gyönyör. A többi tőlem törlődhet egyáltalán nem érdekelnek mondjuk az U9 farkas tesóit bírtam. Meg Gowasut is bár ő megint másik univerzum. Meg persze Ribrianne is maradjon meg mindenképp...................................................
Ribrianne örülnék ,ha eltűnne és soha nem térne vissza, viszont nem rég Ken Xyro által egy elég "érdekes" dolgot tudtam meg.
Míg mi a külföldi rajongók ki nem állhatjuk a karaktert (legalább is a nagy részünk), addig a japánok szeretik. Tehát van esély rá, hogy szerepelni fog még.
Nem túl gyors ez a fejlődés az U6 csajoktól? A Super közepéig nem is tudták a sima SSj-t, ne mhogy nem tudták, az alap formájuk is gyenge volt.
Oké, jött az SSJ2, már tudja mindegyik kb. Kale már Brolly szintet nyom, Blue Gokut alázta kb. Caulifla-nál meg már SSJ3-at emlegetünk? Meg máris fuzionálnának? Még erősebbek lesznek? Csak nekem tűnik ez túl gyorsnak, erőltetettnek ?
Ez nekem sem tetszik, kzo!
A csapat összegyűjtéséig semmi nem történt, csak töltelék részek,arale, goku szánott, meg tudós szellem.... Semmit nem lehetett tudni egyik univerzumról sem, aztán pedig hírtelen percek alatt mindenki minden szintet megugrik, regenerációval lépi meg a ssj-szinteket, pedig anno Gokuék hónapokat voltak az idő szobában, hogy elérjék és tökéletesítsék! Nekem már az arany dermesztő sem tetszett anno, sőt még a SSJB sem és ugyan úgy kiverte a biztosítékot, mint sokaknál, de mára már beletörődtem! Ez az ultra instict azért eléggé high end final formnak tűnik, remélem ezt nem éri el egyhamar senki más Gokun kívül. A Blue és UI közzé még betehetnének egy SSJ4 -et, azért! Azt legalább nem érnék el az u6 sayienek mert farok kell hozzá!
Nem igazán mernek új dolgot kitalálni! A Zamaus részek elég jók voltak ilyen szempontból, de én annyira nem tudtam komolyan venni, mint pl. anno Dermesztőt, vagy a robotokat.
Ez az ultra instinct valami, amire azt mondom, hogy viszi a sorozatot újítás szempontjából!
Szerkesztette: Rotcsa - 2017.10.25. 00:57
Nem túl gyors ez a fejlődés az U6 csajoktól? A Super közepéig nem is tudták a sima SSj-t, ne mhogy nem tudták, az alap formájuk is gyenge volt.
Oké, jött az SSJ2, már tudja mindegyik kb. Kale már Brolly szintet nyom, Blue Gokut alázta kb. Caulifla-nál meg már SSJ3-at emlegetünk? Meg máris fuzionálnának? Még erősebbek lesznek? Csak nekem tűnik ez túl gyorsnak, erőltetettnek ?
Azt azért ne feledd, hogy az U6 tournamenten Cabba az alap szinten tartotta a lépést Vegitával. Az SSJ szintek pedig csak a Base form erejét szorozzák fel. Nekem is gyorsnak tűnik ugyan a fejlődés, de ha már alap formában voltak majd olyan erősek mint Gokuék, akkor azért annyira nincs eltúlozva.
Gokuék azért voltak sokat a tér- idő szobában, mert ahogy mondják: Keresztben vitték a fát az erdőn. Whis mutatott rá, hogy a base formát kell edzeni és nem az aktulis szintet.
Nem lehet semmit tudni az U6 hátteréről, de úgy néz ki eddig ők a Whis tanácsot követve edzettek.
Gokuék azért voltak sokat a tér- idő szobában, mert ahogy mondják: Keresztben vitték a fát az erdőn. Whis mutatott rá, hogy a base formát kell edzeni és nem az aktulis szintet.
Nem lehet semmit tudni az U6 hátteréről, de úgy néz ki eddig ők a Whis tanácsot követve edzettek.
Ez igaz. Lehet, hogy Gohan elgondolása volt jó amikor azt mondta, hogy ő a saját útját járja és nem változik át.
Ha ő olyan lelkesedéssel edzene mint Goku lehet közelebb lenne ehhez az ultimate formához.
Csak sajnos Gohan nem az a fajta hogy nagyok ráedzene és kihasználja a magában rejlő lehetőségeket. És ezt is mindenki tudja. Apjáékkal edzene (Cell óta) akkor már rég magasabb szinten lenne mint ők.
A táblázatot nézegetve akkor én emlékeztem rosszul. Én kevesebbre emlékszem az U2 által kiütöttekről. Bár lehet kevertem.
De ez a 33 kicsit már durva. Már tényleg szinte minden a hőseink és az U6 körül forog.