Elmesélek egy kis történetet és valaki vagy elolvassa, vagy nem.
Történetünk az egyetemem jelenelgi HÖK (Hallgatói Önkormányzat) elnökéről szól, aki szeret a facebookon élni. Eme gyermekkel én tavalyelőtt ismerkedtem meg, humora pocsék (kellemetlen szóviccekből áll), motivációja a fellegekben, vezetői képessége pedig a béka segge alatt. Úgy alakította a szálakat, s oda forgot, mint egy napraforgó ahol segítségre talált, hogy idén megválasszák a HÖK elnökének. Mert ez volt az álma (nem tudom miért) 20 vagy 21 évesen. Mert HÖK elnöknek lenni már VALAMI!
Teltek múltak a hónapok és kiderült, hogy HÖK elnöknek nem való ez a kisfiú, bár Ő nem magát hibáztatja, hanem a HÖK tagjait, mert hogy ők "bénák, motiválatlanok és ha neki meglenne az álomcsapata akkor nem lenne gondja a vezetéssel."
Mikor ilyeneket hallok, megkönnyebbülök, hogy nem olyat tanul, hogy esetleg vezetői pozitcióba tud kerülni, de ha mégis oda fog egyszer, hisz a HÖK-ben is feltornázta magát, akkor is hamar lefog onnan csúszni.
Nade, hogy miért is írok erről a gyerekről? Mert egy nagyon vicces dolgot csinált és megakarom osztani veletek. Roliról tudni kell, hogy annyira a facebookon él, hogy azon csodálokozom hogy szex után eddig nem rakott ki képet, meg WC-zés alatt, mert komolyan ezen kívül mindent nyomon tudunk követni ha a falára megyünk. (Le is vettem a követést hamar róla, mert idegesített). Azt hiszem összesen 5000 ismerőse lehet egy embernek, neki akörül van, bár gondolhatjuk, hogy ebből hány "barát" akár.
Nőnapkor még azt hiszem gimnázium idején, egy pénisz alakú rózsaszín tortával meglepte a lányokat és ezt ki is rakta facebookra. Tavaly elfelejtődött, idén viszont robbant a bomba. Így is a bénasága miatt rá jár a rúd, de ezek után... A HÖK facebook oldal, posztolta, hogy elpártolnak a HÖK elnök régi posztjától. Fantasztikus, hogy mennyire kiállnak azért akit megválasztottak. Mivel nyilvános nincs kedvem kifirkálni a neveket, de ha Aes úgy gondolja, akkor szóljon. Ha megakarnátok nézni hogy is volt ez.
A torta
S egy feminista oldal ami még ki is akadt.
HÖK page reakció