Üdv, egy olyan kérdésem lenne, hogy kb. mikor várható a fordítás? Köszönöm a választ.
Boruto manga
Köszi a fordítást!
Hát csak Kuramma volt az aki leghatékonyabban töltötte a békés békeidőket. Olyasfajta tudományt tanult ami ott még tán nem is létezik. Nukleáris fúzió mi?
De mint írtam tényleg az a kar volt a ludas. Mi mindenen múlhatnak a dolgok amire nem is számítunk.
Amúgy mint írtam érdekes lesz a következő fejezet is. Az utolsó képkocka mindent elárul. Ha jól sejtem Borutó megint nem önmaga lesz. Csak hogy mi lesz belőle az itt a jó kérdés. Mármint hogy kedven felső énje mit is akar?
Az atomfizikus Kurama, biztos jó mangát olvastam? Lehet Kurama Senku Ishigami testében van és nem is Narutoéban XD Kövi részben legalább megtudunk valamit talán Boruto szégyenlős szeméről, ami csak akkor villan meg, amikor senki nem látja Köszi a fordÍtást
Köszi a fordítást!
Naruto új formája engem kicsit emlékeztet az ultra ösztönre Mármint nem kinézetileg.
De így legalább revansot vett a múltkori Son Goku Susanoo-n
Őszintén szólva én nem örülök, hogy Kishimoto átvette a sztorit. Én pont azért szerettem a Boruto-t mert nem Kishimoto csinálta. De még meglátjuk mi lesz belőle.
Ami pedig Boruto-t illeti, valszeg Momoshiki fog beleszólni a dolgokba. Legalábbis én arra következtetek.
Ugrás a fórumra: |